Nem fogom elfelejteni, de tavaly őszről áttettük tavaszra, most meg őszre. Nem baj, megvárom míg ráértek. Pont neked nem kell mondani, hogy nem könnyű mindenkinek megfelelő időpontot találni. :)
A fő érv a meglévő 24-135-ös Minolta objektív volt. Tudom, hogy ez is kompromisszum, de a 750-es is kb. hasonló áron volt.
Nem adtam el a D90-et. Amennyit adnának érte, annyit nekem is megér, mégha nem is használom. Szeretem azt a gépet. Sok szép emlék fűz hozzá és biztonsággal tudom használni csukott szemmel is.
A fotógépgyártók valószínűleg nem belőlem lesznek gazdagok. Amíg kety2g a 7000 (amit a d90 árából vettem) addig azzal lövök. Mivel a magam örömére kattintgatok, kb ugyanezt pordukálnám d70nel meg d850nel is.
A Sonyhoz gratulalok. Egyebkent, ha a D90-et eladtad az objektivjevel egyutt, annak az arabol lehetett volna venni fx objektivet. Egy hasznalt D700 melle pedig egesz objektivsort, de termeszetesen nem akarom a sajat gondolkodasom rad eroltetni, es foleg nem elvenni a kedved a meglevo cucc hasznalatatol. Ellenkezoleg.
Sanyi meg szerintem is említett, valami zalai kirándulást, csak akkor épp el volt havazva munkákkal.
Szerintem sem kellene hagyni, hogy szétessen a csapat.
Én konkrétan Kaposvárra tudnék szervezni egy két éjszakás kalandot. A recepciós cicis néni már a kezemből eszik, úgyhogy a szállás és a svédasztalos reggeli már el van intézve ... :)
Mondjuk a Sony-s téma arra tényleg szuper volt, hogy végre megint beinduljon a csevegés :D És Jamynek igaza van, ráférne megint a társaságra egy kis összeröffenés ;)
Mintha Sanyi említett volna anno valami zalai lehetőséget, vagy rosszul emlékszem? :D