"Magyar állampolgárok azon közösségeinél, melyek tagjai saját magukat nem magyar identitásúnak definiálják, elméletileg fennáll a az etnikai különbözőség a magukat magyarnak vallóktól, így a topik kérdésfelvetése sem értelmetlen és értelmezhetetlen."
Azaz arra vagy kíváncsi, hogy a magyarországi svábok és tótok magyarellenesek-e? Semmi jelét nem látom, hogy azok lennének.
Az olaszliszkai cigányok esetleg. Meg is fizetnek érte a börtönben, remélem minél hosszabb ideig. Egyébként az se magyarellenesség, szimpla rasszizmus. Ha a tanár úr történetesen sváb, akkor is agyonverik, ebben biztos vagyok.
Magyar állampolgárok azon közösségeinél, melyek tagjai saját magukat nem magyar identitásúnak definiálják, elméletileg fennáll a az etnikai különbözőség a magukat magyarnak vallóktól, így a topik kérdésfelvetése sem értelmetlen és értelmezhetetlen.
Tégy meg ezért mindent. Tedd a közbeszéd tárgyává problémádat, járd körbe a tévéket, nyilatkozz. Légy konstruktív, azaz ne csak azt hajtogasd, hogy a Himnusz szar, hanem tégy javaslatot az új himnuszra, esetleg írjál egyet. Lehet, hogy kezdetben csüggesztően közönyösen fogadják majd újszerű gondolataidat, de a határ a csillagos ég. Kicsiny magból nőnek hatalmasra a fák.
Problémádnak rendkívül egyszerű megoldása van. Az alkotmány határozza meg az ország himnuszát. Ez kétharmaddal módosítható. Szavazatodat add olyan pártra, amelyik új himnuszt kíván, és bizakodj abban, hogy pártodnak kétharmados többsége lesz a parlamentben.
Mert kontraproduktív. Én nem a nacionalizmus ellen vagyok, mert az lehet pozitív is akár. De a értelmetlen, sőt romboló magyarkodás rettentő idegesít. Egy pótcselekmény.
Egyáltalán nem. Ballagj el egy patikába, végy egy füldugót, és ha véletlenül olyan helyre vetődsz, ahol felhangzik a magyar himnusz, alkalmazd őket rendeltetésüknek megfelelően. Esetleg dudorászd közben a szomorú disznónszart, nyugtatólag hat az idegekre.