8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Nem játszottak teljes erőbedobással. Ez a francia válogatott szerintem a világ legjobb csapata, s az EB legfőbb esélyese. Ha a svédek nyernének, akkor nyilván megvan a 3. hely. Ebben az esetben ők mindenképpen előttünk végeznek. Ezt a scenariot feltételezve, milyen felállás kellene nekünk a másik csoportban? Nyilván a horvát - és lengyel csapat bejutása lenne a legjobb nekünk. A dánok már mindenképpen résztvevők az Olimpián? Ebben az esetben a norvég csapattal játszhatnánk az ötödik helyért. Vagy ez így wishful thinking?
Ágit ne bántsd, nem feltétlenül volt az égés, csak neki se jött össze a lépés. De persze direkt hoztam fel, mert tudtam, arra kiborul. Ágitól ezért elnézést.
Nem stresszelem magam rajta, csak azért elkeserít, hogy ilyen mentalitású magyar emberek vannak.
Szerintem is. Ha valaki előzetesen azt mondja, hogy az 5. vagy a 7. helyért játszunk, akkor mindenki elfogadta volna. Persze a tegnapi meccs egyáltalán nem volt szép. De lesz ez még jobb, szerintem nagyon frankó csapatunk van. És nekünk van a legjobb kapuspárunk:)) Ilyés is kezd újabban rájönni, hogy ő tulajdonképpen átlövő, s Mocsaitól sokat is tanulhat. Nagy Laciról nem is kell mondani semmit, Iváncsik tesók is kiválóak. A beálló poszt, ami hiányos, de talán Gál magára talál, s bár Zubai kicsi, de ügyes azért:) Ráadásul csapat vagyunk, mindenki tud hozzátenni, ha beáll a pályára. És ami szintén nem elhanyagolható, hogy nem feltétlen kell cserélnünk védekezéshez, mert mindenki tud azt is. Úgyhogy én nagyon derűlátó vagyok. :)))
A franciákra egy szavunk sem lehet. Belementek egy tisztességes vereségbe.
Most sajnálhatjuk csak igazán a tegnapit.
Bár kicsit most is szidtam Skaliczkyt, hogy miért nem játszatja Zubait, amikor megy neki - a mai meccset látva jobb lett volna Gál helyett korábban is -, és játszunk beállós nélkül mégis. Meg hogy amikor a 40. perc körül Fazekas - szerintem a meccs legjobbja, bár Ilyés sem volt rossz - elfáradt, miért nem hozta le legalább 10 percre.
Most mondja, hogy a Sport2-n megy mindjárt a német-svéd.
Nem kell komolyan venni ezt a szerencsétlent. Én mindenesetre gratulálok a csapatnak, mert ezen az EB-n várakozáson felül szereplünk (az izlandi meccsért azért kár volt). Nagyon mélyről jött fel a férfi kézilabda.
én? Csak téged utánoztalak. Attól, hogy olykor kikapunk, vagy rosszul játszunk, nem feltétlenül mi vagyunk a leggyengébbek. Mint ahogy Ági is marad az aki, attól függetlenül, hogy idén eddig két nóném játékostól is kikapott.
Totálisan semmit nem számít nekik.Akkor ért volna nekik valamit a vereségük,ha tegnap megverjük Izlandot,mert úgy a németeknek nemsok esélyük lett volna továbbkerülni.