Keresés

Részletes keresés

zsombolya Creative Commons License 2008.03.18 0 0 907

lófüttyöt!!! nálam!!!:)))

Előzmény: Mikolt (904)
franciacsibe Creative Commons License 2008.03.18 0 0 906
Hat akkor nagy gratula!!!!!! (sejtettem az msn-es szovegedbol, rad is akartam csorogni, de nem jutottam el odaig soha...)

takaritas: engem is meglephetne valaki :)))
(bar van egy anyosom, aki nagyon jol takarit, csak epp kozben vegig kell hallgatni hogy morog es mindenfele koszos nepsegnek lehord minket.... szoval nem szivesen hivom, a regi lakasban segitett a rendrakasban-takaritasban, hat azt is eleg volt hallgatni, hogy a tuzhely rozsaja alatt minden nap mossam ki alaposan, stb.... viszont ket ora alatt ragyogott minden, ugy ahogy en sosem tudnam megtisztitani (regi modszerekkel dolgozik, ecet meg so meg mittudomen), szoval most filozok, hogy csak athivom hozzank is..)
Előzmény: Mikolt (878)
cicó Creative Commons License 2008.03.18 0 0 905
Sajnos nem nyert ahhoz már ismernünk kéne egymást középiskolás korunk óta:)))
Előzmény: zsombolya (903)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.18 0 0 904
nem tudom, hallgattassek meg a masik fel is, mielott valakit lefikazunk:) azt javaslom, hogy Aliz addig takarittasson nalam:)
Előzmény: zsombolya (902)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.18 0 0 903
cicó!!! most elutazunk husvétkor néhány napra, lépjél már bele baszki az önérzetembe légyszíves!!! (kulcs a tudodhol:))
Előzmény: cicó (900)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.18 0 0 902

hát természetesen. Alíz imádja Cárevicset, nyilván boldog ha vele lehet. Csak manónak jusson eszébe, hogy azért ez nem mindenhol így van, hogy ez egyáltalán nem természetes, hogy az ő kedvét keresték még így is, még most is. Mondom mégegyszer, addig köszönje meg ezt, és ne morogjon, amig lehet! Hát ez az Alíz, tisztára beletapaosott az önérzetbe. Jött ment, arra gondolt, szegény lányom, szép kis kupi van nála, mint általában a kisgyerekes dolgozó nőknél, most úgy sincs otthon, nem zavarja a felfordulás, a nyugdíjamból!! kfizetem a takarítónőt, hagy legyen rend és tisztaság a lánynál, hagy pihenjen, hagy menjen a gyerekkel csavarba vagy akármi. Erre lebasszák! Ez szerinted  normális? 

Előzmény: Mikolt (899)
cicó Creative Commons License 2008.03.18 0 0 901
Jójó nem tudtam hogy ez ilyen hosszú:)) Manapság sok a gyorstalpaló :))
Előzmény: Mikolt (898)
cicó Creative Commons License 2008.03.18 0 0 900

És hogy én is beleugassak ebbe a takarítástémába...azért szerintem ez nem akkora katasztrófa:) Az megint egy másik szitu ha valaki egy házban lakik a szüleivel mégha külön bejárattal is. Kulcsot egyébként nyilván annak adunk akiben megbízunk.

Aliz jót akart és ha elhozhatja Ivánt az oviból, meg kerülgetheti Ivánaput a láthatásokkor akkor talán kitakaríttathat meglepetésül:)

Én arra szavazok, hogy örültem volna neki.

Valami hasonló meglepetést én is csináltam a bartánőmnek míg nyaraltak, már nem emlékszem pontosan hogy volt ,de kurvára nem sértődött meg hanem szép kényelmesen letette a seggét a kanapéra és élvezte hogy erre jött haza és megkérdezte az utiszennyest is kimosnám-e?:)

Mikolt Creative Commons License 2008.03.18 0 0 899
na azert alljunk meg egy pillanatra. ha segitesz valakinek, akkor azt azert tedd, mert belulrol jon, ne azert, mert elvarsz cserebe valamit. tehat olyan nincs, hogy vigyazok a gyerekedre, de cserebe akkor is benyithatok, ha eppen a vecen ulsz meztelenul. attol meg be kell tartani az egyeni korlatokat, csak tudni kene, hogy azok hol vannak. nyilvan mano sem csak elfogad, hanem ad is, csak arrol ritkabban hallunk.
Előzmény: zsombolya (896)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.18 0 0 898

hat, azert bizom benne erosen, hogy nem leszek 3,5 evig terhes:)))

(nem, megy az mellette is)

Előzmény: cicó (895)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.18 0 0 897
szerintem is hibbant vagy de én gratulálok!!!:))
Előzmény: Mikolt (890)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.18 0 0 896
értem! Tehát mindent lehet, összeépítkezni, az egész házat felborítani meg öregeket elköltözni lehet, főtt kajára hazamenni lehet, korlátlan bébicsőszöltetés is lehet, bevásárlás megkönnyítés meg minden Ezek egyébként rendben is vannak, ez a nagyszülők dolga:)) De bazmeg ne vegyük már természetesnek, és ha jót akarnak, de az ilyenknor hirtelen jelentkező önérzetünknek nem tetszik, azért még egy köszönöm akkor adott pillanatban megteszi, nem? Aztán alkalomadtán meg lehetne beszélni, hogy másképp szeretné. De ezért lebaszni az anyját?????? nekem ez gáz!
Előzmény: nemisbéka (880)
cicó Creative Commons License 2008.03.18 0 0 895

Gratula!

És most hogy lesz? Befejezed a sulit mire szülni fogsz?

NyariEso Creative Commons License 2008.03.18 0 0 894
S ha a nyolcadikat szulned? Mi koze hozza, tancsak nem o kell felnevelje. Engedd el a fuled mellett az ilyesmiket. Es :))
hive Creative Commons License 2008.03.18 0 0 893

Én ugyan már olvastam máshol egy "elszólásodat", de nyilvánosan mégse gratulálhattam :)))

Drukkolok nektek, a hülyékkel meg nem kell foglalkozni. Csak az számít, hogy nektek mi a jó.

NyariEso Creative Commons License 2008.03.18 0 0 892
Ha szolna elore, hogy figyu, kitakarittatnek nalad, akkor en is. Nem kellene sokat gyozkodjon, hogy gyere naaa, engedd meg, leeegyszives :)

Az egy dolog, hogy van kulcsuk, de az veszhelyzetre van, es arra, hogy ha elmegyunk kirandulni es az osszes ruham kimarad a hatizsakbol, meg tudjuk kerni oket, hogy a masnap erkezo baratainknak adjak oda a becsomagolt pakkot :)
Előzmény: Mikolt (875)
Tipetupa Creative Commons License 2008.03.18 0 0 891

Az utóbbi kettővel ne foglalkozzatok és kész. :-)

Nekünk, a kisebbségnek mesélj majd. :-)

Mikolt Creative Commons License 2008.03.18 0 0 890

:) eddig mar annyi ajanlkozo bebicsoszunk van, hogy ket kezemen sem tudom megszamolni:)

erdekes amugy a ket veglet hozzaallasa. van, aki orul (ez a kevesebb) es van, aki szimplan idiotanak tart es ugy kezel, mintha a nyolcadikat szulnem, van, aki siman azt mondja, hogy el kell vetetni.

Előzmény: Tipetupa (889)
Tipetupa Creative Commons License 2008.03.18 0 0 889

Ja, ja, ha szervezel, akkor tudd, hogy unokahugim azt mondta, hogy szívesen menne bébicsősznek. :-)

Manot csak innét ismerem és inkább megérzés amit írtam. Nem tudom a miértet és nem is biztos, hogy jól látom a helyzetet.

Előzmény: Mikolt (888)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.18 0 0 888

en nem tudom, mi van a hatterben, nem is probalkoznek beleavatkozni, de az biztos, hogy szerintem nem az a tokeletes anya, aki mindent egyedul csinal, hanem aki meg tudja szervezni, hogy minden menjen a maga utjan akkor is, ha o nincs ott:)

amugy nem ertem mano allando bizonyitasi kenyszeret, szerintem o jol nyomja.

Előzmény: Tipetupa (886)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.18 0 0 887

asszem anyameknal van egy kulcsunk, mindket ocsem tudja a kapukodot, ha jonnek, akkor csak siman beutik, es bejonnek, sot, meg minden leben kanal is, o kulcsot is szokott kapni, a dadusnal is van egy kulcs. igazabol nalunk semmi titkos nincs a lakasban, ha meg valaki rosszul viselkedik, a verengzo vérmacskák ugyis letepik a toket:)

Előzmény: Tipetupa (883)
Tipetupa Creative Commons License 2008.03.18 0 0 886

Tuti, hogy Mano is tudja, hogy Alíz jót akart!

Én mind a kettejüket sajnálom. Innen messziről azt látom, hogy Alíz hegyet, völgyet megmozgatna, hogy Manonak könnyebb legyen, boldogabb legyen. Mano pedig erején felül próbálkozik azzal, hogy megmutassa, hogy egyedül is mindennel megbírkózik. Szerintem később fogja látni, hogy hülyeség ennyire ragaszkodni ehhez.

Előzmény: Mikolt (884)
Mikolt Creative Commons License 2008.03.18 0 0 884
nyilvan, de nekem ugy tunik, hogy Aliz sajnalja, es nem direkt akart kitolni a lanyaval. en is azt hiszem, hogy ismerem az anyamat, aztan volt mar olyan ajandekunk, aminek egyaltalan nem orult. en a kezemet tuzbe tettem volna azert, hogy ennek orulni fog, merthogy magambol indulok ki. aztan tevedtem volna.
Előzmény: Tipetupa (881)
Tipetupa Creative Commons License 2008.03.18 0 0 883

Nálunk Budapesten van riasztó. Apukámék tudják a kódot. :-)))

És amikor megyünk haza, akkor kitakarítanak nekünk. Aztán amikor otthon vagyunk, akkor már igyekeznek visszafogni magukat (nem mindig sikerül, olyankor nyelünk egyet).

Előzmény: zsombolya (876)
Tipetupa Creative Commons License 2008.03.18 0 0 882
Drukkolok nektek, nagyon!
Tipetupa Creative Commons License 2008.03.18 0 0 881
Én se venném zokon, ez biztos. De tudomásul KELL venni, ha másnak más az igénye, határa!
nemisbéka Creative Commons License 2008.03.18 0 0 880
Figyelj, az én lakásomba a tudtom nélkül senki ne tegye be a lábát. Se az anyám, se az anyám plusz egy idegen. A jószándék oké, de ha egyszer Alice is idegenkedett valaha a takarítónőtől, akkor egyrészt tudhatná, hogy ez milyen érzés, és tiszteletben tarthatná, hogy másnál még nem következett be a megtérés, másrészt meg ez manojoe élete, az ő lakása, az ő kosza, az ő döntései, hogy miként kezeli. Lehet beszélni vele erről, lehet neki tanácsokat adni, de a háta mögött beosonni és rendet rakni meg kitakarítani? Letörném bárki kezét, aki a cuccaimhoz nyúl, a legjobb szándékkal is. Ismétlem: a szándék biztosan jó volt, ezt elismerem. Gyakorlatilag aki meglepetést tervez, az számoljon azzal, hogy az nem feltétlenül sül el jól. És egyetértek azokkal, akik szerint ez masszív beletaposása a másik privát szférájába. És az, hogy ez családtagé, nem mentség.
Előzmény: zsombolya (876)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.18 0 0 879
annyira tudtam, már a multkor, amikor vadast akartál enni:))
Mikolt Creative Commons License 2008.03.18 0 0 878

polly remekul van, minden rendben, eleg surun beszelnunk.

nalunk is minden rendben, de akkor ne titokzatoskodjak: most vagyok a 10. hetben, es holnap derul ki, hogy egy, vagy ket baba van:) bizonyos szempontbol ezt a terhesseget sokkal jobban viselem, mert se vernyomas, se vese, se egyeb fizikai problema, viszont allandoan hanyok, tenyleg minden 2 dl urtartalomnal nagyobb kaja utan, de ez legyen a legnagyobb bajom. nagyon latszik, hogy ezt alacsonyabb sulyrol kezdtem.

Előzmény: Tipetupa (872)
zsombolya Creative Commons License 2008.03.18 0 0 877
én is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!