Érdeklődnék, hogy rajtam kívül másnak is feltűnt-e, hogy kb. 2 napja folyamatosan ismétlődő sípoló hangot (mintha egy halk riasztó lenne) lehet hallani a D épület környékéről?
Az E épület 6. emeletén lakom és mivel meleg van nyitvan van az ablak, de a beszűrődő folyamatos sípolástól két napja nem tudok aludni és szétrobban a fejem. Ha valaki esetleg tudja, hogy mi a hang forrása kérem ossza meg velem, mert szeretnék tenni annak érdekében, hogy elhallgasson.
Hivatalos ügyben kellene beszélnem a közös képviselővel, sajnos nem lakom a lakásban ezért nem tudom, hogy jelenleg ki a közös képviselő. Ha valaki tudna adni valamilyen elérhetőséget legjobb lenne telefon de e-mail is jó.
Fiatal sportoló pár keres hosszú távú albérleti lehetőséget a Mandarinkertben, mert versenyszerződést kaptak Budapestre. 1,5 szobás lakás lenne az ideális.
ELADÓ az F épületben egy 2szobás, 45m2-es, erkélyes, nagyon világos, 2009-ben épült 6. emeleti lakás 5m2-es tárolóval. A lakás klímás, gépesített konyha és beépített nappalibútor tartozik hozzá.
A B épületben lakunk, és sajnos a WC-nk úgy döntött, hogy elhagyja a falat, ami azt jelenti, hogy folyamatosan jön kifelé.
Megnézte szakember, és azt mondta, hogy alapban téglafalhoz kellett volna rögzíteni a hátsó panelt, ehelyett nálunk egy vékony gipszkartonhoz rögzítették, ami eddig bírta a kiképzést.
Sajnos a lakásbiztosításunk nem érvényes ilyen esetben.
Kérdésem, hogy a házra kötött biztosításról tudtok-e valamit, hogy mire szól, és hogy lehet felhasználni, hol találhatók a részletei?
D épületben nézegetek lakást, kinek mi a véleménye erről a lépcsőházról? Mennyire hangosak az itt lakók, esetleg itt is vannak-e hasonló problémák, mint az F épületben?
A C épületben a kék fürdőszobacsempe Zalakerámia, és 2007-ben a ZBK 724 volt a fali, és ZRF 124 a padlólap "elnevezése", sajna a többi színt nem tudom.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az eredetileg beépített fürdőszobacsempékből hol lehet vásárolni? Vagy esetleg az építtetőnek lehet még néhány? Ha véletlenül valaki tudná a típusát vagy a nevét, az is nagy segítség lenne.
Költözködés miatt eladó a házban, C épületben egy ikeás hosle (182X90X50) tolóajtós szekrény (pici szépséghibával), valamint egy kullen három fiókos szekrény. A tolóajtós 8000 ft, a fiókos 4000 ft.
Én laktam az 509-ben (már a 309-ben). Jelenlegi állás szerint feljelentettük az ÁNTSZ-nél, ahol folyamatban van az ügy, kint voltak, felszólították a rengeteg lomtalanított szemét eltávolíására, de az ellenőrzés időpontjában nem engedte be az ellenőröket. Az önkormányzatnál, jegyzőnél is ott az ügy. Elvileg a cél, hogy addig bírságolják, míg végrehajtásra nem kerül és el nem árverezik a lakást. Ti még nem láttátok azt a lakást, hogy belülről hogy néz ki, illetve milyen szag lehet, ha már a folyosón is elviselhetetlen, tehát nem tudom lesz-e olyan bátor ember, aki megveszi.
kedves lakotarsak! most olvasom a lakogyulesrol keszult jegyzokonyvet, es latom, hogy 2 tarsunk is felszolalt a haz problemas lakojaval kapcsolatban, idezem: "... nagyon sok problema van az f epulet 508-as lakassal es a hajlektalan ferfival", illetve egyik masik lako elmondasa szerint "nagyon budos is van a folyoson sokszor". a felvetesekre azonban erdemi valasz nem erkezett a kozos kepviselet reszerol. valakinek van otlete, hogy mikent lehetne hatekonyan eljarni? udv, dynamically scoped variable
Sziasztok! még mindig semmi lehetőség més tv-társasághoz pártolni? csak mert a Comuniqueot most hívtam, és felháborító az egész. Megkérdeztem a Mandarin kert számára van-e akciós ajánlatuk (én 5 éve vagyok előfizetőjük amúgy) azt mondta jelenleg nincs semmi. Szóval csak akkor volt mikor bedobták pár szórólapot. Most a honlapon levő ajánlatok vannak. Digitális tv mediumot kérdeztem, és aszongya 4000ft az akciós havidíj egy évig, de 15.000ft kauciót kell fizetni amit ha egy év után lemondod a szolgálattást csak akkor kapod vissza (ha visszakapod) és 600 ft bekötési díjat még pluszba. egyszerűen nonszensz az egész!!!!!
Kiadó lakást keres két egyetemista és dolgozó lány a lakóparkban.A lakás lehetőleg bútorozott, nappali +1 szobás, vagy max. 2 szobás legyen.Az ajánlatokat az alábbi elérhetőségekre várjuk:+36304824348;enke1990@gmail.com