Nem kell itt nagyon lelkesedni: ha ma éppenséggel Tölgyessy vagy Kis lenne az SZDSZ elnöke, akkor őket utálnátok ezerrel, ugyanígy, sőt, még kíméletlenebbül, mert nagyvadak.
Nos, én inkább azon gondolkodnék a helyedben, hogy kerül Tölgyessy a fideszbe?
"A két társaság mögé (bár ez nem volt abszolút érvénnyel igaz) a magyar történelmet gyökeresen eltérően értelmező csoportok sorakoztak fel. S ez még akkor is így van, ha kezdetben az SZDSZ éles – az MDF-fel versengő és a szavazatokért ringbe szálló – antikommunizmusa sok jobboldalit és antiszemitát is a liberális pártba vonzott. 1 De ez az időszak nem tartott sokáig és kiderült, hogy az antiszemiták számára nem az SZDSZ a legjobb fórum. Sokak szemében az MDF testesítette meg a „népi“, mg az SZDSZ az „urbánus“ vonalat. "
azt elfelejtetted, hogy az eseményeket én is végigkísérhettem, tévén is és a neten is. hogy ki mit hisz, ki miért röhög körbe, meg, mint mondtam, hidegen hagy.
Vagyis, ha jól bogarászom, én fizettem a nyomorult hiteled kedvezményeit.
Hiszen ha nem veszel fel kedvezményes hitelt, akkor az adód maradéktalanul befolyik normális célokra. Ebből következően a kedvezményeket igénybe nem vevők (vagyis a nem sumákolók) finanszírozták a te éllami juttatásodat.