Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy nagyszerű dolog, hogy már 4.-éve hétről hétre jár a társaság sportolni, szórakozni, és mindezt minden komolyabb nyafogás, szóváltás nélkül.
A játék és az öltözői hangulat is kiváló, mindannyiunk közös érdeke, hogy ezt megőrizzük, mert egyedül k.....a nehéz lenne jégkorongozni.
Most nézem ,hogy milyen népszerű lettem,tehát úgye de jó nektek van kit hibáztatni a vereségért. Egyébként nekem mindegy hol játszom a lényeg a mozgás amit szeretek. De szerintem az Áronnak igaza van ez az ütő bedobálás lenne a legjobb elosztás legalább a szerencsén is múlna a játék,meg azt lehetne jobban szidni a gyengébbeket és akik.................... ők öröm mámorban tudnának lenni a következő játékig.
Mit szólsz ehhez Laci? Szegény Zolit megfosztod a gólörömtől, mert miután lepasszoltad neki a pakkot, beállsz elé, és ott is maradsz míg le nem értek az alapvonalig :D
Igaz Tulu? ;)
Na, gyerekek, szerdán bedobja mindenki az ütőjét a kezdőkörbe, a rolbást meg megkérjük, hogy dobjon egyet az egyik kapu felé, egyet meg a másik kapu felé, és ha elfogytak az ütők, akkor mindenki megkeresi a magáét, és azon az oldalon lesz, ahol megtalálta. Ezzel el van osztva a csapat. De ha a rolbás bácsi nem vállalja, akkor dobálok és is szívesen, úgyis csak a saját, meg apu ütőjét ismerem :D Ja meg a Józsiét...
Nekem is van fehér mezem! -igaz a táskám legmélyén hordom, nehogy vki meglássa DE én is felveszem.
De akkor ki a fasz lesz fekete?? Ja, a Vitamin meg a Lajos... :-)) Nem értek egyet, ha a Vitaking telenyomja magát C vitaminnal, akkor elvernek bennünket, mint a szart. Arról nem is beszélve, hogy ilyen bevitaminozott állapotban el talál sülni, és megcsillan rajta a holdfény.......... hát akkor mehetünk a picsába !!!
az ritka hogy mindenki a felsoroltak közül mindig itt legyen......szomorú max azért vagyok mert le van szakadva a vállam és nem birom felemelni..na meg azért mert egy évig beerősitettetek egy párossal....de azért nem szoktam búslakodni....majd csak el leszek valahogy..már csak 5 nap..lehet örülni...
Hát Uraim szép kis fröcskölődés, fogadkozás és fenyegetőzés alakult ki itt, az mán tuti!
Magam részéről annyit a témához, hogy ha jól tudom én vagyok az egyik "legfiatalabb" fekete csapattag, aki hosszú idő után végre újra a "kispajtásaival" játszik (Tommy és Chris), mégis bevittem magammal szerdán a kispadra a fehér mezt ha esetleg át kellett volna menni...
Üszkölődtem, estem-keltem, balf@szkodtam én már itt is ott is, a lényeg hogy akkor jó a játék, ha kb. kiegyenlített. Ezt pedig egyre nehezebb lesz megoldani/elosztani, ha ennyire "rasszisták" leszünk.
Az utóbbi időben lassan már csak a Tábor család hajlandó önként átállni bárhova - ami bár kifejezetten nagy erősítést jelent az adott csapatnak - néha azért kevésnek bizonyul...
Szóval több rugalmasság kéne a játékok kezdetekor tanúsítani és akkor nem lenne ilyen "vérbosszú hangulat"...
Nekem - jelentem - van setét és világos mezem is, bármikor bármelyiket felveszem csak szóljatok, és amúgy is tökmindegy, hogy melyik csapat tagjaként verek három-négy gólt, csak tömjetek tele passzokkal!!!
Deka, ha nálatok ott van a két Csoki meg a két Lehel meg a Bohus meg Álmos, akkor azért nekünk igencsak meg kell izzadni, hogy szorossá tegyük a "Balatoni Öreg Fiúk Válogatott" ellen.
Hozzánk meg max Gabika jöhet erősítésként, az osztrák-kolumbiai Manuel-t ne vegyük annak...
úgyhogy No csere, szedd össze a taxiddal a kis csapatod, és akkor talán nem leszel annyira szomorú, mint az elmúlt két hétben!
Bírni fogjátok csere nélkül is kedves fehérek? Átjön a két bekk, de akkor mi lesz veletek? Meg fogtok dögleni 20 perc után! Na mindegy, csak szólok... csak utána meg nehogy az legyen, hogy adjunk át helyettük vkit, mert azt már nem! :-)
Megjön a Csokigyerek, aztán akkor lehet, hogy már sikerül nyújtanotok vmi teljesítmény félét. Ha a két Lehel is jön, akkor meg megint erősebben vagytok. Szóval akkor újraosztás?
Egyszer kikapnak mindjárt be vannak sértődve ! úúúúúúúú Egyébként volt már szó az új osztásról, /itt a fórumon, olvassátok vissza/ csak ti nem szóltatok hozzá !!! /jaa, akkor nyerésre álltatok?/ Minden csapatban vannak gyengébb játékosok. Most az a bajotok, hogy nálatok az ügyesebbek nem voltak ott . Erről senki nem tehet. Végre kezdenek kiegyenlítődni az erőviszonyok, mindjárt beszartok.
tisztelt sötét csapat most hogy már ilyen profi szinten üzitek ˛/interneten/ ezt a szép sportot a fehér csapat megköszöni a segitséget és jövő héten már visszakapjátok a két kanizsai bekkpárotokat..köszönjük őket egy évig mostantól a tiétek...örülünk hogy mi is hozzá tudtunk járulni felhőtlen örömötökhöz...várjuk az örömódákat továbbra is...nosza....üdv
Olyan más így a Csütörtök reggel! Vigyorogva aludtam, persze az új ütőmmel ! :-))))))))))))))))))))))))))))))) Különben , nagyon rég vártam azokra az elkeseredett Fehér ábrázatokra, amiket a benzinkúton láttam a meccs után !! Hát letöröltük a vigyort az arcukról,az tuti.