Nagy siker, szerzett eddig 3 plusz WTA pontot. Még esetleg a következő fordulóban nyerhet, aztán vége a dalnak. Persze ő tudja, élete sansza, és rosszul választ versenyt, mert itt nem eszik meg sok sót. Hülye tanácsadói vannak az biztos. Teszem is meg, hogy kikap a következő fordulóban,és arra is, hogy 2-0 ra. Pancsárok hozzák a zsetont nekem. Ő veszít, és nyerek. Gálfi győzelmét is ajánlom, meg hogy 2-0- ra győz.
Gálfi ha nyer neki adok esélyt. De Bondár nem verheti meg. Sokkal tehetségesebb Dalma. Fog még WTA szinten is, eredményeket produkálni, a döntő Gálfi- Sherif döntő lesz. A győzest nem tudom. Jani meg hülye, tönkre teszi élete lehetősését. Mert szegény rengeteg meló beletesz, de ez nem az ő szinvonala. Múlt héten szerencséje volt.
Dalma-Anna remélem összejön a negyeddöntőben, akkor tuti nem 0% esély van a magyar tornagyőzelemre ahogy a kollega állította. bár ez az Errani még mindig nem kellemes ellenfél, ahogy a magyarok melletti másik nagy favorit Cirstea sem, de ő csak később jöhet
Szia! Valóban igazad van, de engem nem érdekel, hogy hívják. Nem tud teniszezni, és GS elődöntőbe jut. Ez mindent elmond a női teniszről. 2 szetttre játszanak a nők, a lengyel mindenkit butára ver, 1 óra alatt, hát jó órabérre van nem mondom. Ugyanannyi pézért mint a férfiak, és szegény Zverev megsérül a 2. szettben. Régen tényleg el voltak jogtalanul nagyon nyomva a nők, de most meg átestünk a túloldalra. Azért álljon már meg a menet. Engem nem érdekel mennyit kap, mert igazad van, ha nm tetszik el kell kapcsolni. Csak ez azért kicsit nagyon vicces. Kicsúszott szerencse sorozat. Jövő ilyenkor írjál, bent van az első 100- ban vagy sem. Most veszti najd a pontokat, mert múlt évben példáol Gálfit verte egy döntőben kín keservesen, egy ITF döntőben. De ha szerintem most játszanának, már Dalma nyerne. És most eltéved szegénykém, mert nincs is WTA salak verseny, és állandóan egész év végéig, nem fog meccset nyerni. Fogadj ellene jól fogsz járni.
Figyelj még annyit ezt nem hagyhatom ki, igazad van 0-0-ig, egál a sansz. Tehát én szívesen játszok veled, már sok marha megtete, most az ára 100000 FT, és 21-es szettben pingpongban, kapsz 15 pont előnyt. Tehát Te vagy az esélyesebb. Csak nem fogsz egynél többször a labdába érni, és a szervámat nem tudod visszaütni. De szívesen lejátszom, jobb ha nálam van az a 100000 Ft.
Matekból vagyok a legjobb. Tudsz ultizni, szívesen megkezelek. Bár egálról indulunk, sosem lehet tudni miből lesz a cserebogár. Azért nem nyerhet mint leírtam, mert a győztes az egyiptomi lesz. Tudtommal úszasban van holtverseny, de teniszben nincsen.
sajnos ez sport, Gálfi nem elég egészséges, edzett ahhoz, hogy a legjobb magyar legyen. amúgy ha Bondár döntőzik biztosan nem 0% az esélye, matekból nagyon gyenge lehetsz
Bukaresti mrzőny már ismert.0 százalék sansz van rá. Ne haragudj nem értesz hozzá, Maximum Bondár döntőzhet, és Gálfi elődöntőzhet. De lehet az sem lesz meg egyiken sem. Udvady meg nem fog, de 8 között lesz kiemelve, lehet kap 3 ürgét, és besétél a 8-ba. Jani Réka meg eltévedt az erdőben,és nem talál ki a fáktól. A győztes a fene jegyeze meg a nevét, az egyiptomi lesz. A legnagyobb eredményeket Gálfi fogja szerezni poályafutása során, belőle lehet WTA játékos, Bondár ITF-kel bent maradhat a 100-ba, Udvardy ritkán lesz a százban benne, mert egyre több fiatal jön, és ITF125 is, bele fog futni at első fordulókban jó játékosokkal, mint a héten is így volt,ki is kapott a 8-ba, de legakább nyertem egy kis pénzt, mert tudtam akkor simán veri Rékát, és a meccsre is tettem, meg hogy 2-0 az ellenfélnek. Bondár mivel kiemelt lesz Parmaban, bejuthat a 8 közé, és ha Trevisian ágára sorsolják, az elődöntőbe is bejuthat. Tehát neki van értelme elindulnia Parmaban, mint Gálfinak is, csak sorsolják Trevisian ágára, és akkor sokáíg juthat. Ki nevetsz, de Trevisian ágán, Bondár vagy Gálfi is bemehetett volna 4-be a RG-on. Ha bírják fejben. Trevisian jövő ilyenkor a 100-ban nem lesz. Honfitársa is egyszer eltévedt a Garroson, és elődötőbe jutott. Most meg rég nincs a 100 közelében sem. Marco Cecchinato van szó. Udvardy nem tudom mit keres WTA versenyen, nyaralni megy? Ne beszélve Jani Rékáról, WTA versenyen, max egyet mehet, igaz akkor jó pénzt keresett. Meg 30 pontot, ami nem is olyan rossz. Csak szerencse kell hozzá. Natália Szabanin meg tovább fog fejlődni, az AO selejtezős lesz. Nem tudom kitalálni, meddig juthat el. Babos meg most minden héten visszalép egy ITF tornáról, hát neki vége van, mint a botnak 99%. Udvardy Lucát meg életemben nem láttam játszani. Mi róla a véleményetek?
Szia! Ha esetleg van kedved vissztérni fogadásban egyszeri alkalommal, olyan összeggel, ami neked nem fáj, Én szórakozásból játszom, de a többieknek is, szívesen segítek, talán próbáld meg mégegyszer. Én értek a teniszhez, focira sose fogadjál, mert tegnap fogadtam utoljára a Lipcse- Dortmunra, csak szerencsére a 3. percben visszafogadtam, kevesebb mint 10 % veszteséggel, körmöst adok magamnak, ha teszek méggyszer erre a sportra, mert tegnap is nyertem, de én nem a pénzért játszom , hanem így izgalmasabb , és tegnapi találataim. Egyébként már nem tudott a Garroson sem a csúcs közelében játszani, Zverev megverte nagyon, csaka feje, nem bírta. De ha a csúcson volna, az is kevés lett volna Zverev ellen, meg jövőre Alacaraz ellen. 17 évig volt a csúcson, ami ember feletti, csak a sport, nem tudom meddig, de mindig még fejlődik. A fogadó irodák sokat tévednek, de Carlost látják favoritnak. De ha van kedved, és internetes web kártád van, vagy valaki mást, hátha érdekel, van 2,5 tuti tippem mára, Duckworth- Machac Duckworth győz,és azt is meg kell tenni,ugyanannyival,mint a győzelmet, hogy Duckworth 2-0-ra győz. A másik Tuti Anonymus- Jani Réka , Anonymus győz, és azt is megtenni, hogy 2-0-ra győz. A fél tippem amit megjátszok, fociban nem vagyok nyerő, de most hátha bejön Lipcse- Dortmund 2-es. Amikor megraktam 2.8 volt a Dortmund odssa. Na kiváncsi leszek, mi lesz ma a sorsom. éS még mgkeresheted az ATP fórumban.
Holnap szurkolok Alcaraznek, Te meg most a Swaiteknek légy szíves, mert rá tettem, és arra is, hogy 2-0 lesz, de ha break előnye lesz a lengyelnek a 2. szettben lehet visszavásárolom a szelvényt. Sajna visszafogadtam, a 2-0 lát, és csk a kb a 70% nyertem meg. Lehet 0 hónapig nm mondok semmit, de azt kétlem, és szólok, ha valakik, értik a "szakmájukat" mert ezek rossz odds megállapítások voltak, nem kivsit nagyon. De nem erőszak a disznótól))))))))))) nem vagy disznó, meg ne sértődjél, mert itt már mindenki kiforgatjana szavaimat. Ma is van egy 50% kamat. Majd elmondom a taktikát, ha visszatérnél. Egyszer tán megérné.
Ez nem akkora baj, mert így Jani oddsa irreélisan magas, és megtettem az ellenfelet, hogy győz, és azt is, hogy 2-0 a szett arány az ellennfélnek. Csak le kell hajolni a pénzért. De ha meg Réka nyerne, akkor sem volnék szomorú. De így most nem Rékával vagyok.
Csak most kéne okosnak lenni, mert nem Réka szintje a WTA125. Ez egy kiugró eredmény volt, de most azt hiszi,ez az ő szintje, és ilyen tornákon fog indulni, és 1.és 2. fordulós zakók fognak jönni. 60000 dollárosokon, meg 25000 dollárosokon kéne indulni, mert egyébként nem lesz meg a 100. Sajna ott van a célba, és el fog esni. Mert nincs aki megmondja neki, hogy kell egy versenynaptárt összeállítani. Ennyire hogy lehet amatőr ő is, meg a csapata is, ha van csapata? Minden GS-en főtáblás lenne, erre el fogja rontani. Nem hiszem el. Borzalmas. De ha ennyi esze van, meg is érdemli. Nem tudom sajnálni, pedig nagyon szurkolok neki.
Óriás gratula Rékának, amit ez a sportoló küzd ember feletti. Döbtő szett tiebreakben 0.4 volt, de jobb volt fejben, is nyert!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo Nagyon kívánom, hogy valahogy meg legyen a TOP100. De megint a héten karrierrcsúcs lett. Sajnos Panna jön, szerintem simán nyer, de én Rékának szurkolok. Ha persze reméljük Panna nyer.