Keresés

Részletes keresés

cavecat Creative Commons License 2007.01.14 0 0 677

az elején még akadtak érv... de jópár oldal óta csak egymás vélt képességeit boncolgatjátok. én csak azt szeretném, ha visszatérnétek a témához, és az érvekhez :) (folyamatosan figyelem a fórumot, eleinte érdekes volt a vita, most már csak egymás konkrét hsz-eibe köttök bele, 1-1 mondatba, sőt szóba. és már rég nincs szó vadakról meg kutyákról)

Ha kimerült a téma, akkor meg hagyni kell a fórumot ülni, amíg felmerül másik. (és nem a lovat adni egymás alá... szerintem.)

Előzmény: kriseva (675)
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 676
Ki ír ide olyan, aki ezen a területen dolgozik?
Előzmény: Törölt nick (672)
kriseva Creative Commons License 2007.01.14 0 0 675
Szerinted napok óta,oldalakon keresztül mit csináltunk?
Olvass nyugodtan vissza,pörgött a topic rendesen.
Ez itt már csak a végelgyengülés:)))A meggyőzhetetlenség felett.
A hiábavaló tényszerű érvek felsorolása felett.
Előzmény: cavecat (674)
cavecat Creative Commons License 2007.01.14 0 0 674

Az a fura, hogy gyakran olyan dolgok válnak vitatémává, amikbe pusztán a megfogalmazásuk révén lehet belekötni. Ha máshogy lennének megfogalmazva, senki nem szólna többet a témáról. Ez most nyelvészfórum?... A magyar nyelv szép, sokat lehet a részletekről beszélgetni...

az eredeti téma a kóborkutyák vs vadállomány volt, nem?

kb megismerhettük a véleményeket is:

Munkanélküli abszolút kilövéspárti.

a többiek mindenféle alternatív lehetőséget szorgalmaznak, hangsúlyozva, hogy a kilövés csak a legeslegvégső eset.

szerintem tessék ezeket az álláspontokat védeni, egymás kitárgyalása helyett...

persze ez csak egy magánvélemény ;)

kriseva Creative Commons License 2007.01.14 0 0 673
Már bocsánatot kérek...én azt magyaráztam meg,hogy hogy egy bizonyos IQ szint alatt nem veszek fel sértést senkitől.Nem személyeskedtem,akinek nem inge,nem veszi magára.
Előzmény: Munkanélküli seregély (668)
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 671
Miből gondolod, hogy az a hozzászólásom bármilyen képet ad a nőkről alkotott véleményemről? Nem csak háziasszonyok vannak a nők között.

Leszel szíves nem megvádolni olyasmivel,amiről halvány fogalmad sem lehet, ráadásul közöd sincs hozzá a világon semmi.

Elfogadható érveim eddig szinte egyedül nekem voltak, a többiek előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy érveljenek.
Előzmény: nozomi99 (670)
nozomi99 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 670

Leírták és mi történt volna, ha nem rohansz panaszkodni, mint az ovódában a gyerek.

A 668. hozzászólásod egyértelműen elmondja, hogy mennyire vagy oda a nőkért, csak annyira mint a gangon beszélgetőkről. Hát nem tudom ki fog mellé. Lenézed őket és mindenkit aki nem a véleményeden van.

Nem lenne személyeskedés, és ez nem is az, ha lennének elfogadható érveid. De nincsenek, még mindig ott tartunk ahol kb 1 éve elkezdtük.

Van egy mondás: "mindig az arany közép út". Ezt nem ismered, mivel a véglet egyik vége vagy.

Előzmény: Munkanélküli seregély (663)
T61 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 669
A másik topicról: egy üres madáretető mellett üldögélő macska nem az a tipikus ámokfutó kategória. Ha egy olyat raksz be például, amelyen épp kifoszt egy fészket, az más.

Ehhez a topichoz, immár mindenkinek: alapvetően nem szeretem használni a DEL-gombot. Nomen est nickname: csak indokolt esetben. Lehetőleg ne kelljen.
Előzmény: nozomi99 (662)
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 668
Szó sincs erről. Olvass vissza. A t. topiktársak az én kitárgyalásomba kezdtek, mint háziasszonyok a gangon. Szóba került IQ-szinttől pszichoanalízisig minden. Ez pedig személyeskedés.
Előzmény: Julcsesz (666)
kriseva Creative Commons License 2007.01.14 0 0 667
Hadd ne soroljam,idézzem most a burkolt sértegetéseidet,kérlek.
Mondtam már olvass is...
Előzmény: Munkanélküli seregély (664)
Julcsesz Creative Commons License 2007.01.14 0 0 666
mi se téged. kicsit paranoiás és üldözési mániás vagy. ez tényleg egy vitatopic. itt nem utálatról van szó,hanem arról hogy nem ért két ember egymással egyet. és most itt meg arról van szó hogy majdnem mindenki nem ért veled egyet, és te ezt támadásnak veszed. ennek igy semmi értelme, ha nem látod a vitát a vitában..
Előzmény: Munkanélküli seregély (664)
kriseva Creative Commons License 2007.01.14 0 0 665
Igen,a fakanál nálam is mindig serkentőleg hat:))))
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 664
Én nem sértegettelek titeket.
Előzmény: kriseva (661)
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 663
Ezt a moderációval beszéld meg. Több moderátor is leírta, hogy nem kérnek macskás képeket abba a topikba. Ennyi.

A nők és állatok utálata? Hát ez nagy mellé.
nozomi99 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 662

Én semmilyen szabályt nem sértettem meg. A téma az ámokfutó macskák a kertben - ha jól rémlik.

Mit is tettem fel? Egy macskát, aki a madáretető mellett ücsörög. Elég sokat kellett hozzá ügyeskednem, hogy lencsevégre kapjam, de szerinted ez sértette a szabályt? Ugyan milyen szabályt? Azt amit kitaláltál, mivel még fotó formájában sem bírod elviselni egy macska látványát! Ennyi csupán a történet. Sajnálom, hogy ennyire nem látsz tovább az orrodnál, és egyre jobban belegabalyodsz saját téves rögeszmédbe, amely a nők, és az állatok utalatáról szól.

Ja ép kezdek elemembe jönni, mivel a főzőkanál a kezemben van!!!

Előzmény: Munkanélküli seregély (644)
kriseva Creative Commons License 2007.01.14 0 0 661
Ajajjjj...Veled azt hiszem egymaga is elbánik itt közülünk bárki.
Már vita szintjén.Ugyanis állítom,hogy itt bárkinek több tapasztalata van ebben a témában,mint Neked.
És mielött tüzet kiáltasz,ne felejtsd el,hogy ez egy vitatopic,amíg mi nem kiabálunk,hogy sértegetsz minket,Te se tedd.
Előzmény: Munkanélküli seregély (660)
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 660
Nem neked szólt, hanem azoknak a topiklakóknak, akik falkába verődve elég erősnek érzik magukat a "sok lúd" szerepének elvállalására.
Előzmény: Törölt nick (654)
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 659
És én vagyok a véglény?
Előzmény: caterina3 (658)
caterina3 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 658
Végül is azt írta, de alapjában tök mindegy, nem? :-) Van, akiből értelmes gondolatok jönnek, van, akiből meg csak gyűlöletbeszéd. Vannak emberek, meg vannak véglények. Az utóbbi kategóriával nem érdemes foglalkozni.
Előzmény: kriseva (650)
caterina3 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 657
De van védett vad szerintem. Az ámokfutósból is sikeresen kitiltatott szinte mindenkit. Mindenesetre én most lementettem jópár oldalt a csevelyből...
Előzmény: Törölt nick (654)
kriseva Creative Commons License 2007.01.14 0 0 656
Már megint???????
Tűz van!!!!
A topic témájával kapcsolatban Neked már nincs mit mondanod,csak az unalomig ismételt dolgokat.Mi még tudunk újat mondani,próbáld meg Te is,és folytatjuk.
Előzmény: Munkanélküli seregély (651)
caterina3 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 655

"Az írásaidból tudatlanság és naivitás szűrődik ki, az e topikban tárgyalt témában legalábbis mindenképpen."

Ha te mondod... :-) Te autentikus személy vagy ugyebár ennek megítélésére. :-))

Előzmény: Munkanélküli seregély (647)
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 653
Nem egészen.

Szerintem elég közérthetően írtam.
Előzmény: kriseva (650)
caterina3 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 652

Hát ezt nem nekem kell elmagyaráznom egy kvázi felnőtt embernek... Gyermekkorodban kellett volna megtanulnod, s ilyentájt már tudnod illene.

Előzmény: Munkanélküli seregély (638)
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 651

Kedves topiklakók!

A topik a tárgyalt téma helyett kezd átmenni a "szapuljuk közösen Munkanélküli seregélyt" témakörbe. Kezdtek falkába verődve személyeskedni. Javaslom, személyem kitárgyalása helyett térjetek vissza a topiktémához, különben a moderáció fog itt rendet rakni, ami egyikünknek sem lesz kellemes.

kriseva Creative Commons License 2007.01.14 0 0 650
Írjál már egyszer közérthetően...és amit gondolsz,azt.
Egyszóval azt akarod mondani,hogy hülye???
Előzmény: Munkanélküli seregély (647)
kriseva Creative Commons License 2007.01.14 0 0 648
A gyűlölet együtt jár a szeretettel....azt meg má mégse:)))
Előzmény: caterina3 (645)
Munkanélküli seregély Creative Commons License 2007.01.14 0 0 647
Ismét az óvodás mérkőzés. Csak azt tudom erre mondani, hogy az én apukám erősebb. Valamint azt, hogy semmit nem jelent, mit gondozol. Az írásaidból tudatlanság és naivitás szűrődik ki, az e topikban tárgyalt témában legalábbis mindenképpen.
Előzmény: caterina3 (643)
kriseva Creative Commons License 2007.01.14 0 0 646
Bizony az..egy olyan embernél,akinél nem alakult ki a saját értékitélete.
Ha már kialakult,akkor van annyi tapasztalata,hogy fel tudja mérni,a másik milyen IQ
szinten áll.Egy bizonyos IQ szint alatt nem szoktam sértésnek venni amit mondanak.
Elnéző vagyok:))

Szerintem moderáltasd ki :)))Olyan finom voltam,mint a brüsszeli csipke:))
Előzmény: Munkanélküli seregély (639)
caterina3 Creative Commons License 2007.01.14 0 0 645
Én senkit sem gyűlölök. Még téged sem. Legfeljebb visszataszítónak találom a gondolkodásmódodat.
Előzmény: Munkanélküli seregély (641)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!