Az Index Forradalmi Nemzeti Bizottmány kiáltványa és Modos Moderandija, ami azonnal hatálybalép, a népnyúzó moderatúra 72 perce kap, hogy önként lemondjon, különben eltorlaszoljuk a sávszélességet!
igen, kb. errôl van szó. Drukkolok a két kicsi púpnak, mindkettônek, hogy életben maradjanak. A két nagy mûsorszórása talán felnyitja a teve szemét, hogy váltani kellene,
Attól függ. A tevén kívüli púpocskák jelentős része gyanús, de csak gondos szövettani vizsgálat döntheti el, hogy jó-, neadjisten rosszindulatúak-e. A jóindulatú púpocskáknak elvileg megvan az esélyük, hogy rendes, kifejlett púppá váljanak, de mégis gyakoribb, hogy nyom nélkül felszívódnak. G
Az ősi kínai mondás valahogy úgy szól, hogy tevés van egypupú, van kétpupú, sőt több.
Gyanítható, hogy az egypupú tevés a diktatúrához társítható, ezért (különösen forradalmi időkben) elvetendő. A kétpupú tevés (noha egyes országokban működő gyakorlat) a mi körülményeink között csak az elitek (mind az egy) bebetonozódásához vezetne, ezért szintén kevéssé kívánatos.
A forradalom szellemének valószínűleg csak a többpupú tevés felel meg.
Sajnos jelenleg de facto kétpupú tevés folyik az országban, amit csak az érintettek 2/3-os szavazatával lehetne megváltoztatni, amire persze semmi esély. Ezért javaslom a forradalom céljai közé felvenni a többpupú tevést, mint a közhatalmi berendezkedés egyik ágát.
Valamint betiltani az "úgy kellett, mint púp a hátamra!" szólást.
Szeretném bevallani, hogy a Rendkívűl Szigorúan Titkosszolgálat Forradalmányozás- és Nemzetményezésellenes Főosztályának tisztje megkeresesett, hogy nagyon fontos államérdek miatt hetente adjak tájékoztatást neki írásban a topicban történtekről. Lévén, hogy zsarolható vagyok, a napi udvari sétám megvonásával fenyegetett, látszólag elvállaltam a dolgot. Semmitmondó jelentéseket fogok leadni, nem foglak elárulni benneteket. Kérem, tartsátok titokban, hogy mától ügynökként szerepelek a nyilvántartásban. Én majd jól dezinformálom őket.
ez lenne a legkevesebb, de a kormanyprogramban egyetlen egy olyan pont sincs, ami a nagykoalat igazolna (2/3-os tobbseg) ezzel szemben a szocik minden sarkalatos valasztasi igeretuktol eltancoltak es hagytak , hogy a schwarzok hulyet csinaljanak beloluk ugy a kormanyprogrammal mint a tarcak elosztasaval: pl. kul/bel/penz/mg/tudomany mind fekete kezben maradt.