Bravúros pontszerzés Makón [Hírek] 2008-04-13 Csapatunk hatalmas sikert ért el, aranylábúink hazahoztak egy pontot a makói arénából. Az egész szezonban megszokott offenzív, sok futásra épülõ játékunkban bízhattunk a jó erõkbõl álló makói csapat ellen, akik ellen sok nagy klub elbukott már. A kamionsofõrökbõl és pékekbõl álló gárda ellen egy csapat sem mehet biztosra. A mindenki által kedvelt, civilben vadász Csank János nagyvadnak nevezte a mérkõzés elõtt a délmagyarországi csapatot és hangsúlyozta, jó formában van a csapat, sorra nyeri mérkõzéseit helyenként látványos, szórakoztató játékkal. Ezek után jogosan bízhattunk abban, talán sikerül pontot szerezni a híresen jó hangulatot teremtõ helyi szurkolók elõtt.
Kulcsár elsõ félidei gólja közelebb hozta az elõre szinte elképzelhetetlen gyõzelmet, amit szép, igazi makói akció végén Maróti kiegyenlített. Az elsõ félidõ második felében a hazaiak mezõnyfölényben játszottak, kedvenceink azonban szívvel-lélekkel küzdöttek, tavasz révény mondhatjuk, felszántották a pályát, s Lipcsei szabadrúgásával megszereztük a vezetést is a második félidõben.
Kiválóan játszott a csapat az erõs ellenfél ellen, idegenben csodaszámban ment a vezetés, azonban nem azért Makó a Makó hogy ezt ennyiben hagyják. A lassan a válogatottnál is számításba vett Hadár gólja a hosszabbításban azt jelentette hogy három pont helyett be kell érjük eggyel.
A mérkõzés jegyzõkönyvétõl megkíméljük kedves olvasóinkat, azonban megemlítenénk, április 19-én a Bõcs érkezik az Üllõi-útra.
Hamarosan szubjektívvel rendelkezünk, jelenlévõ tagjaink elsõ kézbõl mesélik el, mit láttak.
Még annyit, szösszenetünkkel a legkevésbé sem a makói csapat valóban remek sportemberein kívántunk élcelõdni.
Köszönöm kérdésed, minden rendben, mivel a munkahelyem a lakásomtól 5 percre van, így még nem nagyon kóstoltam bele. A heti kosár viszont nagyon hiányzik. :)
10perc = 2 gól magyarázata: Asszonnyal néztem a meccset, 10 perc után kérdezi: "Dortmund nagyon csúnya verést fog így kapni?", válasz: " Ez nem úgy működik, hogy 10 percenként lőnek 2 gólt és a 20. percben már 4-0 az állás", 20. perc után csendben voltam.
Bl-be tartó pékek és kamionosok, pedig a Makói csapat "komolyságát" jelezték (le a kalappal előttük, nem akarom még véletlenül sem bántani őket).
Barca a kiesőjelöltet nem tudta megverni. Dortmund nagyot szívott a Bayern ellen. Csank meg a játékosok többsége tett arról, hogy még az a kis esély, ami már nem nagyon volt az se legyen meg a feljutásra.
Talma csapatának szerencsétlenkedése csak tovább fokozta a tegnapi jó kedvemet. :)
Barca bravúros pontszerzése a Recreativo ellen idegenben. Bayern 10 perc=2 gól húsz percig a Dortmund ellen +1 ráadás a második félidőben. Bl-be vágyó pékek és kamionosokat foglalkoztató Makói Fc elleni hihetetlen pontszerzése a Fradinak az utsó percben....