Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Néha szerződést írok, iktatok, archiválok, varrok, hitelesítéseket írok, aláiratok, mostanában postára megyek, szóval adminisztratív jellegű munka, ahogy ez a leírásból látszik. :-)
És felnéztem most msn-re, hát sehol se vagyol... :( Hát akkor én most elmegyek fürödni. De tudod mit? Lebeszéljük, hogy holnap este fent leszünk, így tuti nem kerüljük el egymást. Ok? :)
Közjegyzőnél? Hol? Hogyan hajtottad fel ezt a melót? :) Szeptemberig.. Az is valami. Aztán meg majd biztos találsz másikat, nem féltelek én téged. ;) Hát én nézegetem az álláshirdetéseket.. Oszt majd lesz ami lesz.
Rosszak leszünk, ígérem! :)) De rád se legyen panasz! :D
Dehogy bújkálok. Csak éppen az internet közelében vagyok csak, és az interneten nem. :-) Nah, jelenleg egy közjegyzőnél adminisztrátorkodom, szeptemberig biztos, aztán fogalmam sincs...
Hát, Angel, ez a kis levélke valóban nem túl vidám... :-(
És veletek mi újság?
Petra, mikor, hol, merre, mit fogsz kezdeni magaddal szép nagy diplomás embergyerekként?
Angel, logisztika után mi újság? Főiskola, egyetem, meló? Vagy mindhárom?
Csók: Nagyi, ja nem! Én csak egy ismeretlen ismerős vagyok. :-DD
Sajnálattal értesítem, hogy nem került beválogatásra a Szegedi Szabadtéri Játékok önkéntes csapatába. Önéletrajzát archiváltuk, így amennyiben a jövőben bővítésre kerül sor, értesítjük.