Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Bajotok nektek van. Ki nyitotta ezt a topicot és riogat, rémhírterjeszt. Olyan szánalmasak vagytok, komolyan....csak úgy lihegtek egy jó kis balhéért. csurog a nyálatok. Kerül, amibe kerül!
Miért ütnek valakit a kommandósok? Mert szerintem nem. Azokat meg úgysem bántják, akik csak hőbörögnek. Abban meg biztos lehetsz, hogy ha valakinek a kezében fegyvert látnak, azt leverik. Szerintem jogosan, nem lenne jó egy vérfürdő, nyilván te ezt másként látod.
új korszak kezdődik? naná. megmondta Gyurcsi. Új Magyarország!
"Nagybetűs ünnepek után lassan alszik el az ország, Vihar előtti éjszakán a lelkek szennyesét mossák, Arctalan, szomorú katonák ülnek a pályaudvaron. Mitől olyan mogorvák? Jobb, ha nem is tudom. Két öreg áll a fal előtt, szemükbe nevet egy plakát, Bízzunk a közös jövőben! - az Idő nem ismétli magát. A fagyó-fogyó mosolyok, tudom, nem nekem szólnak, Új lapot ír a történelem. Majd egyszer. Sajnos, nem holnap. Ki állította meg az órát? Nehéz idők jönnek. Másik Magyarország, félek tőled." (Hobo)