A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
Sziasztok! Mi is csatlakoznánk a szervezethez. Tappancs (a foltosabbik) és Hócipő (a majdnem fehér). Nekünk főleg az a panaszunk, hogy a mami nem elég gyors és rendszeres a kajánkkal, valamint hétvégén sokat nyüzsög itthon, így nem nagyon lehet aludni tőle eleget.
Én is bár a farkas a kutyák közé tartozik. Másik kedvencem Az életem ártatlan örömei, aminek a főhőse 1 oroszlán, ami ugyebár macska, csak 1 kicsit bűnagyobbacska. :))
Hasonlóképpen jártam magam ia. Kinyitom a mogató alatti szekréyt, hát 1 egér néz velem farkasszemet. Gyorsan beruszkolom őcicaságát, aki ott dörgölődött mellettem, rácsukom az ajtót, és várom az őrült kergetőzés zajait. Várhatom. Néma csend. Óvatosan bekukucskálok, a Főmicó ott ül az ajtóban és szeliden bámul rám.
Kénytelen voltam egérfogót használni. Mily szégyen!!!!
Nem talaltam a ketlabuak erdekvedelmi szervezetet - ezert ujra ide jovok panaszkodni. . . .
Az este eger szaladt a karomon, amikor mat agyban voltam. . .:(( Szornyuseges a helyezt kerem!!! Felnyalaboltam az osszes szakszervezeti tagot - nagynehezen becipeltem oket - mire sertodotten kivonultak. . .lejart a munkaidejuk megint, nem egeresznek. . .(bezzeg maskor konyorognek, hogy beengedjem oket a haloba!!!)
Ejnek idejen elmentem egerfogot venni - es negyet felallitottam. . .reggelre. . .semmi eredmeny. . .
Azt hiszem kiadom a munkat bermunkaba - hozatok vendegmunkasokat!!!
Ez egy Vosonic nevű jószág, 40 giga winyó, és kétcolos színes kijelző, Cd minőségú hang, videoólejátszó is, feldugható tévére, bármire. Vagy két éve nyúzom, és köszöni, remekül bírja, bár főleg mobilwinyónalk használom. Akkor vagy hatvanezer volt, viszont azóta többször behozta az árát, például pont Yorkshire-ban, a Fellápon, ahol se áram, se Cd-írós fotóbolt nem létezett.
hat nekemis ugy indult,h volt egy agrol szakadt digigep,meg egy dokkolhato vincso amit mp3 lejatszonak csufoltak,aztan mp3 baratunk meghalt,es be kell valtanom masra,szal le kell vasarolnom az arat:(
Én újabb Xd kártyák helyett vettem mobil winchestert beépített kártyaolvasóval. Azzal a yorkshire-i Felláptól a Krisna-völgyig gátlastalanul tudok fotózni, ahogy betelnek a kártyák, már nyomom is fel őket a winyóra. 40 gigán sok kép fér el. :-DDD
Kaszasj - ertem. . .megprobalok ezentul jol viselkedni, kitorolni a munkavallalasi szerzodesbol az egereszest. . .helyette beiktatom a sajatomba, igerem megtanulok felsofokon egereszni.
Sot.
Jobb izu egereket fogok hozatni a kertembe, mert ami itt van azt a macskak nem eszik. Lehet elobb konzervalni kellenet oket? Befott egeret talan jobban ennenek. . .mert ezeket csak megkostoljak, es nem tetszesuk jeleul otthagyjak!