Keresés

Részletes keresés

feketepanda Creative Commons License 2011.04.26 0 0 4036

Nagyon köszönöm Rico75 a hírt és a képet, a gazdi ebben a pillanatban indul érte:)))) Aladdin és Joy baba tesókája - Frodó  fiam indult el egy kis úszkálásra. A képei alapján szinte biztos voltam benne, hogy ő az...bár 8 hónaposan láttam utoljára.

Most értük el egymást a tulajdonossal, aki már szinte pánikbeteg volt....és repül is a csibész csavargóért.

Frodó chippezett, de sajnos a húsvét miatt nem tudták nézetni.

Vigyázzatok a szerelmes fundi fiúkra....

Hatalmas köszönet mindenkinek, aki segített az információk továbbadásában....köszönöm én a kis úszóbajnok tulajdonosa is!!!!!!!!!!!

Előzmény: Rico75 (4033)
Suzy41 Creative Commons License 2011.04.24 0 0 4035

Rég írtam már ide. Mi is növögetünk meg kertet rendezünk.

Ha nemlenne meg a gazdija a kis kobor lovagnak hozzám jöhet van hej mégegy fundinak.

kornél88 Creative Commons License 2011.04.24 0 0 4034

Itt egy másik kép is a kutyusról!!!

Előzmény: Rico75 (4033)
Rico75 Creative Commons License 2011.04.24 0 0 4033

Kép lemaradt az előzőből.

Rico

Rico75 Creative Commons License 2011.04.24 0 0 4032

Sziasztok!

Nem hiányzik valakinek ez a fundi?
Szigetcsépen csatangolt tegnap, bal mellső lábára sántít kicsit, amúgy kedves, jámbor eb.

kutyimaci Creative Commons License 2011.04.24 0 0 4031

Szép Húsvétot Fundisok!

Nézzétek csak milyen csinibe öltözött a kismedvém:

kornél88 Creative Commons License 2011.04.23 0 0 4030

Hahó Zsófi és mindenki:)

Én nem megyek sehova (esetleg pecázni), mert tök sok hf-m van és pl ma délután 6tól számolok... Per pill pihizek mert már mindenhol számot látok:) de még folytatom mert unatkozom:)

Amúgy Bobyka dobja le a bundusát anyu meg kiakad, hogy minden tiszta kutyaszőr:)

Hölgyeknek sok locsolót, fiúknak meg sok tojást kívánok:)

Előzmény: Zsófi11 (4029)
Zsófi11 Creative Commons License 2011.04.23 0 0 4029

Hahó!- elveszett, kertészkedő, sütő-főző fórumozók!

KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!

Én megyek kutyáimmal a Tisza-tóra!:)))

sütimaci Creative Commons License 2011.04.11 0 0 4028

Szia Edina

Köszönjük a gratulációt. Nóra régi vágya volt egy csajszi Panda és Beára bíztuk a választást szerintem beletalált.

Nálunk is a Macinak a Nóra jön be. Remélem mihamarabb lehet menni pancsolni a kis csajokkal. A fiú kutyák kapkodni

fogják a fejüket, melyik csajt válasszák egy kis udvarlásra. Mert a szomszéd nője mindig zöldebb. Mi meg győzzük

pórázzal és erővel. Dorkát Bea sátánkának becézte igaza volt de ha ölbe veszi valaki igazi hercegnő lesz.

Szia    

Előzmény: kutyimaci (4027)
kutyimaci Creative Commons License 2011.04.11 0 0 4027

Sziasztok,

látom mindenki duplázik. Idén sokan megyünk pancsolni:))), és végre nem csak kanok. Apropó kanok, az enyém legújabb szokása, hogy dörgölőzik hozzám pont úgy mint egy cica, közben pedig nyög. Ha lehejolok, belefúj a hajamba ez a kedvencem. :)) Már már kezdem azt hinni hogy nekem udvarolgat. Jót tesz a lelkemnek nem tagadom!!  Gratulálok a kiscsajszihoz Sütimaci, hozzál még képet, sokat sokat. Régen láttuk a nagyfiút is.

E.

Előzmény: sütimaci (4025)
feketepanda Creative Commons License 2011.04.10 0 0 4026

Nagyon sok örömet Dorkához:)))))) Ezen a képen gyönyörüek vagytok, sugárzik az arcodon az öröm és szeretet:))) A kis pékinas még itt félt csöppet - merthogy ő már 4 hetesen pizzatésztát dagasztott!! Temperamentumos baba, így a nagymacit hamar mancsaköré csavarja.

Igazi jó kis tréner lesz Dorka is és Moon is! Pár hónap és csak kapkodják a fejük a nagyfiúk:))

sütimaci Creative Commons License 2011.04.10 0 0 4025

Szia. Köszönjük.

Az első fél óra izgalmas volt, utána meglátta benne a csajszit

ne mondja mi volt. Nagy nehezen meg értette mit kap liliom tiprásért.

Ma már atyáskodót körülötte vissza ment játékosba, és féltékeny se volt

már. Igazi herceg nő típus a csajszi.

Előzmény: macipofa (4024)
macipofa Creative Commons License 2011.04.10 0 0 4024

Gratulálok!

Sok örömet kivánok a tesóhoz. A Nagy maci hogy fogadta?

Előzmény: sütimaci (4023)
sütimaci Creative Commons License 2011.04.10 0 0 4023

Hahó oldal lakok.

A szombati nagy szél hozzánk fújt egy csoda szép Panda babát a neve Crystal Beauty.

Mi a Dorka hívó nevet adtuk neki. Íme néhány fotó a hölgyikéről és az első napokró

l.        

feketepanda Creative Commons License 2011.04.08 0 0 4022

:))))))

Tudod, hogy van ez Zsu....a csaj elnyaffintja magát, a pasi ugik:)))))

Előzmény: macipofa (4021)
macipofa Creative Commons License 2011.04.07 0 0 4021

Rossz gazdi :-) kizárni egy ilyen áldott jó kutyát?

Akkor van még mesterség, amit tanulni tudnak....

Tegnap Moon megkapta az utolsó oltását. Felraktam a dokinál az asztalra, a pofijával a nyakamba bujt és nyafogott. Maci persze velünk volt és aggodva járkálta körbe az asztal, majd felállt két lábra és megnyalogatta öt. Imádni valóak....

Előzmény: feketepanda (4020)
feketepanda Creative Commons License 2011.04.07 0 0 4020

Na...garázs kipakolva, éppen kiraktam. A véleménye az arcán:)))

"Vilmaaaaaa!!!! Engedj beee!!!!!"

feketepanda Creative Commons License 2011.04.07 0 0 4019

Ő egy megfáradt kertészfundi. Nézzétek meg az a csöpp nóziját:)) Minden délután becaplat és beájul az előszobában. Tök csulásan is...ami jár az jár. Imád egyedül sziesztázni bent. Max. Josh viseli el ilyenkor:)) Igazi pasi!

feketepanda Creative Commons License 2011.04.07 0 0 4018

Zsu:))

Itthoni tapasztalat...még csak az első szakmánál tart. Most kertészfundi. Hamarosan mosónő is lesz:)))

Josh, az agyatlan napközis most éppen vegyésznek készül. Alaposan elpakoltam a garázsban. Hittem én!!! Josh talált hidegzsíroldót, flóraszeptet és ablakmosót még. Most itt punnyad mellettem, míg a fiúk kipakolják a már nem láthatót is a garázsból:)) De, erősen szugerálja a legdrágább és legkedvencebb papucsomat már....füleli, hogy miért csepeg a mosogató és éppen fennhangon megugatta a coolert, mert azt utálja. A kuka nem érdekli, de kaparja, lökögeti a laptop adapterét, me világít.

Előzmény: macipofa (4017)
macipofa Creative Commons License 2011.04.07 0 0 4017

Sziasztok!

Nálunk is megy a kertészkedés.. persze , segédlettel. Mig én locsolok, addig Moon szedi le a barkákat a fáról, huzdálja ki a tulipánokat:-) Rászólok és tudja, mert abbahagyja, majd 2 perc után, talál valami mást a sziklakertben. Mikor idekerült, a kapott csonttal rohangált sírva...Most már rájött, hogy Maci nem veszi el töle, igy egymás mellett esznek. Macinak nagyon jót tett a kicsi. Ö eddig nem nagyon játszott, sőt unatkozott. Most a kicsi gyömöszköli, rámászik, tépi a fülét. A nagy mamlasz meg hörögve, a hátán fekve probál ugatni:-) Olyan élvezet nézni öket...

Előzmény: kornél88 (4016)
kornél88 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 4016

Nagyon pang megint az oldal:(

Inni otthon van már az új kisbaba?:)

Kornél

Előzmény: inmi (4007)
kornél88 Creative Commons License 2011.04.02 0 0 4015

Sziasztok:)

Ma egész nap kinn voltam az udvaron ebben a szép időben és természetesen Bobi működött folyamatosan, majd a teljes beájulás :-)

Lorka* Creative Commons License 2011.04.02 0 0 4014

Pár friss kép Hoperól és Lorkáról.

Lorka* Creative Commons License 2011.04.02 0 0 4013

Köszi Kornél:-)

Remélem jövőhéten már lesznek friss képeim a kis pockokról.

Addig is..........

Előzmény: kornél88 (4010)
Lorka* Creative Commons License 2011.04.02 0 0 4012

Szia Tischler.

Nagyon szép nagy macika volt:-(

Nem félsz attól hogy ha lesz új kutyusod esetleg ő is mérgezés áldozata lesz?Persze kérdés hogy az előző macidat megmérgezték vagy véletlen balszerencse történt.

Nézd meg a honlapomon az email címem és küldj rám egy üzit és minden lehetőséget elmondok.

http://www.royalvirgin.hu/

Előzmény: -tischler- (4011)
-tischler- Creative Commons License 2011.03.31 0 0 4011

Szia

Újfounlandit szerenék tervek hát ha szép kutyus fejlődik belőlle akkor kiállításokra is elvinnénk. És hát Kant szeretnénk

Itt egy kép rólam és előző kutyusunkról. Sajnos ő mérgezésben elpusztúlt....

Előzmény: Lorka* (4004)
kornél88 Creative Commons License 2011.03.31 0 0 4010

Én is kéreeeeeeeeeeekkk kis pandát :-D

Lorka csodálatosak a babyk:) Gyakorlhatod ám még a képfeltötést!!!!!

Előzmény: feketepanda (4009)
feketepanda Creative Commons License 2011.03.30 0 0 4009

Egyik tappancsos kishugitok:)) Költözés előtt kipancsizom a kislányt és a búcsúképeit felteszem. Egy eleven tündér! A Vándorka nevet Balázs adta nekik, mert míg bent laktak velünk, két tappancsos kislány egész éjjel pakolászott és mászkált:))) Mindig máshol. Reggel hol a konyhából, hol az étkezőből szedtük össze az ájultan alvó babusokat. Ők mindig vándoroltak.

Előzmény: macipofa (4008)
macipofa Creative Commons License 2011.03.30 0 0 4008

Ki vagyok segitve:-) Majd pandamama megmutatja...

Előzmény: inmi (4007)
inmi Creative Commons License 2011.03.30 0 0 4007

Bea úgy mondta, hogy az egyik Vándor baba.

Előzmény: macipofa (4003)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!