Nagyon köszönöm Rico75 a hírt és a képet, a gazdi ebben a pillanatban indul érte:)))) Aladdin és Joy baba tesókája - Frodó fiam indult el egy kis úszkálásra. A képei alapján szinte biztos voltam benne, hogy ő az...bár 8 hónaposan láttam utoljára.
Most értük el egymást a tulajdonossal, aki már szinte pánikbeteg volt....és repül is a csibész csavargóért.
Frodó chippezett, de sajnos a húsvét miatt nem tudták nézetni.
Vigyázzatok a szerelmes fundi fiúkra....
Hatalmas köszönet mindenkinek, aki segített az információk továbbadásában....köszönöm én a kis úszóbajnok tulajdonosa is!!!!!!!!!!!
Én nem megyek sehova (esetleg pecázni), mert tök sok hf-m van és pl ma délután 6tól számolok... Per pill pihizek mert már mindenhol számot látok:) de még folytatom mert unatkozom:)
Amúgy Bobyka dobja le a bundusát anyu meg kiakad, hogy minden tiszta kutyaszőr:)
Hölgyeknek sok locsolót, fiúknak meg sok tojást kívánok:)
látom mindenki duplázik. Idén sokan megyünk pancsolni:))), és végre nem csak kanok. Apropó kanok, az enyém legújabb szokása, hogy dörgölőzik hozzám pont úgy mint egy cica, közben pedig nyög. Ha lehejolok, belefúj a hajamba ez a kedvencem. :)) Már már kezdem azt hinni hogy nekem udvarolgat. Jót tesz a lelkemnek nem tagadom!! Gratulálok a kiscsajszihoz Sütimaci, hozzál még képet, sokat sokat. Régen láttuk a nagyfiút is.
Nagyon sok örömet Dorkához:)))))) Ezen a képen gyönyörüek vagytok, sugárzik az arcodon az öröm és szeretet:))) A kis pékinas még itt félt csöppet - merthogy ő már 4 hetesen pizzatésztát dagasztott!! Temperamentumos baba, így a nagymacit hamar mancsaköré csavarja.
Igazi jó kis tréner lesz Dorka is és Moon is! Pár hónap és csak kapkodják a fejük a nagyfiúk:))
Rossz gazdi :-) kizárni egy ilyen áldott jó kutyát?
Akkor van még mesterség, amit tanulni tudnak....
Tegnap Moon megkapta az utolsó oltását. Felraktam a dokinál az asztalra, a pofijával a nyakamba bujt és nyafogott. Maci persze velünk volt és aggodva járkálta körbe az asztal, majd felállt két lábra és megnyalogatta öt. Imádni valóak....
Ő egy megfáradt kertészfundi. Nézzétek meg az a csöpp nóziját:)) Minden délután becaplat és beájul az előszobában. Tök csulásan is...ami jár az jár. Imád egyedül sziesztázni bent. Max. Josh viseli el ilyenkor:)) Igazi pasi!
Itthoni tapasztalat...még csak az első szakmánál tart. Most kertészfundi. Hamarosan mosónő is lesz:)))
Josh, az agyatlan napközis most éppen vegyésznek készül. Alaposan elpakoltam a garázsban. Hittem én!!! Josh talált hidegzsíroldót, flóraszeptet és ablakmosót még. Most itt punnyad mellettem, míg a fiúk kipakolják a már nem láthatót is a garázsból:)) De, erősen szugerálja a legdrágább és legkedvencebb papucsomat már....füleli, hogy miért csepeg a mosogató és éppen fennhangon megugatta a coolert, mert azt utálja. A kuka nem érdekli, de kaparja, lökögeti a laptop adapterét, me világít.
Nálunk is megy a kertészkedés.. persze , segédlettel. Mig én locsolok, addig Moon szedi le a barkákat a fáról, huzdálja ki a tulipánokat:-) Rászólok és tudja, mert abbahagyja, majd 2 perc után, talál valami mást a sziklakertben. Mikor idekerült, a kapott csonttal rohangált sírva...Most már rájött, hogy Maci nem veszi el töle, igy egymás mellett esznek. Macinak nagyon jót tett a kicsi. Ö eddig nem nagyon játszott, sőt unatkozott. Most a kicsi gyömöszköli, rámászik, tépi a fülét. A nagy mamlasz meg hörögve, a hátán fekve probál ugatni:-) Olyan élvezet nézni öket...
Nem félsz attól hogy ha lesz új kutyusod esetleg ő is mérgezés áldozata lesz?Persze kérdés hogy az előző macidat megmérgezték vagy véletlen balszerencse történt.
Nézd meg a honlapomon az email címem és küldj rám egy üzit és minden lehetőséget elmondok.
Egyik tappancsos kishugitok:)) Költözés előtt kipancsizom a kislányt és a búcsúképeit felteszem. Egy eleven tündér! A Vándorka nevet Balázs adta nekik, mert míg bent laktak velünk, két tappancsos kislány egész éjjel pakolászott és mászkált:))) Mindig máshol. Reggel hol a konyhából, hol az étkezőből szedtük össze az ájultan alvó babusokat. Ők mindig vándoroltak.