Azt hiszem tévedsz ! Sem Almássyt, sem a szadesz ifit nem kívánom megvédeni. Nagyfiúk, ha kell, megvédik magukat. Én a cikket szedem darabjaira. És kicsit feltárom a cikkírót. Ennyi !
"Almássy Kornél MDF-es elnökségi tag,az IDF vezére nem a drog- és buzipárti, család és magyarellenes SZDSZ-től, Új Degenerációtól, hanem a Magyar Szigettől határolódott el, miután Gusztosék, konkrétan Csőzik (SZDSZ-fő újdegenerált) felszólítására összecsinálta a bokáját. No és hol? Természetesen a Teller-levelet hamisító szennylapban, a Népszabadságban."
Újabb bekezdés - megindul a hányás. Na nézzük csak: "Almássy Kornél MDF-es elnökségi tag,az IDF vezére... " Namostan, vagy vezér, vagy elnökségi tag. A kettő nem fér el egymás mellett ! Ha Almássy az IDF vezére lenne, akkor ugyebár az elnökség alárendelt szerepet játszik. Azaz akkor a vezér a hangsúlyos ! Ha viszont elnökségi tag, akkor ki a vezér ? Nyilván nem ő ! Akkor meg mit számít a véleménye ?
"...nem a drog- és buzipárti, család és magyarellenes SZDSZ-től, Új Degenerációtól..." Na kedves olvasó, gyűlik már a nyál a szádban? Egy kiadós sercintésre ? Le van írva az ellenség ! Zutty neki ! Aszongya drog- és buzipárti. Ugye kedves olvasó mi mindkettőt nagyon útáljuk ám ! Az mind1, miért. Útálni kell és kész !! (Figyelem: ismét gyűlöletet indikál az olvasóban. Persze, így nem kell magyarázkodni, bizonyítani a cikkben. Vagy talán az "író" ezekkel hadilábon ?) Család és magyarellenes ! Hát itt sem kapunk magyarázatot a súlyos vádakra. Mitől is család- és magyarellenes? Bizonyítani, ugyan már ! Nem az olvasó eszét akarjuk, csakhogy jól összegyűljön a nyál a szájában. Felkorbácsolni az érzelmeit, hogy a szürkeállományt még véletlenül se használja ! Új Degeneráció - ÓÓÓÓÓ. Ismét ledegradáljuk a másképp gondolkodókat. Na ugye, mi az értelmi fogyatékosokat is, hm... szóval távoltartjuk magunkat tőlük. Valahogy a társadalmi ranglétra alja alatt egy fokkal. Na ide súvasztja be a cikk szerzője a szadesz ifi-t. Hej, a jó öreg szociálpszihológia ! Tehát, ha kicsapunk valakit az emberek közül, akkor már nem is ember, azaz, bármi történik vele, az ugye nem emberiség elleni . Egyszerű ez kérem ! Nade, Mária egek, mit csinált Almássy, elhatárolódott a Magyar Szigettől !! Skandallum !! Ahelyett, hogy a gyűlölt fújfúj szadesztól !! "...miután Gusztosék, konkrétan Csőzik (SZDSZ-fő újdegenerált) felszólítására összecsinálta a bokáját." ÁÁÁ ! Önálló vélemény nem lehet, csak mint a birkák, egyszerre lehet bégetni !! "...No és hol? Természetesen a Teller-levelet hamisító szennylapban, a Népszabadságban." Édes Istenem ! Minek fokozni ! Az író egy mondatot sem tud leírni, hogy ne hányna ? Most miért kellett leírni, hogy szennylap ? Értjük persze ! Az olvasó hülye, minden pillanatban irányítani kell ! Még a végén elkezd Népszabót olvasni ! Gyorsan leírjuk, szennylap, érted pupák, SZENNYLAP ! Becsületes "hazafi" olyantot nem olvas ám !! Érted pupák !!
A hír semlegesen:
Almássy kornél IDF elnökségi tag a Népszabadságban elhatárolódott a Magyar Szigettől.
Kérdés: A hírértéke miért nem kevesebb, mint a barokkosan felturbózott verziónak ?
mindenesetre megnyugtató, hogy már a fasiszták szerint sem az index találta ki a néger gida inzultálását, hanem az "őt előzetesen ért szóbeli inzultus talán szerepet játszhatott", hogy nem lépett fel".
azt viszont még mindig tagadják, hogy a rendezőknek lett volna közük ahhoz, hogy nem lépett fel: "Magyar Sziget szervezői sem akadályozták meg a színpadra lépésben, hanem maga kérte kimaradását Szikora Róberttől, az R-GO vezetőjétől."
viszont azt, hogy megakadályozták volna a fellépésben, senki nem állította. ezzel szemben az index azt írta, hogy nem tudták garantálni a biztonságát. khm.
ne folytasd, olyan nincs, h ledegradálás! nekem molnár gyűlölete tetszik, szeretem a vérbő embereket. ha esze is lenne - mint ahogyan nincs - , és írni is tudna - mint ahogyan nem tud -, kiváló újságíró lenne.
"Almássy Kornél a Szadesz ülepében: A fiatal "keresztény" politikus elhatárolódott a Magyar Szigettől"
Már a nyitás is bombasztikus. Vagy pontosabban alpári. Egy IDF-s politikust gusztustalan formába hozni az "útált" párttal. A cél egyértelmű. Almássy ledegradálása. Ugye az SzDSz (akihez Gusztos és Csőzik tartozik) útálandó párt. Mivel az olvasó eleve zsigerből gyűlöli őket, horribile dictu még emberszámba se, a nekünk nem tetsző egyént gyorsan összemosni velük ! S, hogy még egyértelműbb legyen (figyelem: itt az olvasó súlyos ledegradálása van !) valami, a köznyelvben lévő, undort kelltő helyzetbe hozni. Az olvasó vizuális (talán), jól el fogja tudni képzelni. De Almássy kanosszája még csak most kezdődik ! Gyorsan megfosszák keresztényi elkötelezettségétől. Mintha ők (mármint a cikk írőja és az olvasók) ezt megtehetnék. Mintha a keresztényi jelző, csak az ő privilégiumuk lenne. De egyben jelzés is és a belső látens agresszió kifejezése, a többiek megfenyegetése: aki mást mond, azt kiközösítjük !! Namost ez a hír így néz ki semlegesen:
Almássy Kornél, az IDF politikusa elhatárolódott a Maggyar Szigettől.
Hírértéke ugyan az, csak nincs benne a sok hányás, meg agresszió.
Jaigen, azt kihagytam, hogy ugy ot eve vajdasagi magyarokkal talalkoztam, sajna, veluk azota sem :( Egyszoval nekem a hajogyari szigeten vannak olyan elmenyeim, hogy talalkozok kulhoni magyarokkal (egyszer egy ausztraliai magyarral is, de azzal csak par szot beszeltem), ezert nem kell a Nagymagyar Szigetre mennem.
Istenem...Tudom, nem vagyok magyar es magyargyulolo vagyok, meg roppantul nem akartam beleszolni az egesz topikba (csak jot rohogni), de az onfenyezest nagyon budosnek tartom. 1. En csak a normal Szigetre szoktam jarni, affele nyaralas-keppen. De megvan az a haszna, hogy evente egyszer ott talalkozok nagyon sok baratommal, akiket meg '95 korul ismertem meg es Felvidekrol jonnek. Igen, tiz eve vannak olyan kulohoni magyar barataim, akik erre a Szigetre jonnek, nem a _Magyar_ Szigetre. Ez egy baromi erdekes momentum, de gondolom kb. 150 kulhoni magyar emberke az semmi. Termeszetesen mai napig nem ertem, miert nem a Magyar Szigeten talalkozunk, hiszen egy ilyen talalkozonak csak ott lenne letjogosultsaga. 2. Oktatas, sehol mashol, csak itt: Megintcsak a Sziget. A Civil Szigeten 100 tarsadalmi szervezet van, megfer a krisnas, zsido, kereszteny, drogos, csaladon beluli eroszak ellen fellepo, AI, WWF, Zoldek, romak, etc. Iszonyat sok mindent lehet megismerni, ha az ember nem vaksi es nem kivulrol tajekozodik.
Na, csak azt szerettem volna mondani, hogy ennek a csokanak (Toroczkai vagy mi a nyul a neve) onfenyezo, mast becsmerlo dumajatol kicsit hanyingerem tamadt :( De ez elnezve a Szittya Koroket, eleg gyakori, talan tulkompenzalt kisebbsegi komplexusbol eredhet.