Keresés

Részletes keresés

CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.09 0 0 550

Hát igen rátok fért már egy edző :)))))))

Előzmény: Csbalázs (548)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.09 0 0 549

:)

Igen persze nem,de ha nagyon akarnánk akkor mehetnénk ÁM...:)

Ha szerencsénk van akkor BL döntőig mehetnénk :)...HA szerencsénk van 15-20 év után :)

De szép szó a HA :)

Előzmény: Csbalázs (548)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.09 0 0 548
Ti még el sem indulhattatok kisfiú:-)) Meg aztán ha nézted: rájöhetteél, hogy kis szerencsével 4-5ikek is lehetünk:-) És ezt edző nélkül értük el, most már van edzőnk:-)
Előzmény: CsabsziVP.Fan (547)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.09 0 0 547

Néztem a megyei tabellát Cseszi...ki ne essetek ÁM :)

Edző csere is várható felétek? (ilyen eredmény miatta) :)

Előzmény: Csbalázs (545)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.09 0 0 546

Hát szigorú biztos az edző :)))))))))

Ha nincs valaki edzésen az lesöprik a térképről...DDDDD

Na majd átigazolsz hozzánk a sztárcsapatunkba...:)))))

Meneger edel felvesszük a kapcsolatot!:DDDDD

Előzmény: Csőkutya (543)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.09 0 0 545
Igen! Geri haverjai ellen! Lassan illene már nyernünk ellenük:-)
Előzmény: Csőkutya (541)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.09 0 0 544
Lejátszottuk szombaton a 3. rendesnek nevezhető meccsünket a komlói szurkolói csapattal. Kb. 20 góllal kikaptunk. Nem azért mert ennyivel jobbak voltak, elsősorban az összeszokottság hiánya miatt. (így is sokkal erősebbek voltak mint mi, de a gólók majd felét indításból kaptuk) Tanulságos volt, hogy az egymás elleni gyakorlás mennyivel másabb, mint amikor egy másk, rendes csapat ellen játszunk. Igaz, ez egy erős csapat volt: a középiskolás bajnokság 4-es döntőjébe jutott csapatuk is erre épült. Azt hiszem pécsújhelyiek voltak.
Csőkutya Creative Commons License 2006.01.09 0 0 543
Így jár,aki nem volt edzésen, holmi mechanika szigorlat miatt :))))))
Előzmény: CsabsziVP.Fan (542)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.09 0 0 542

Csőkutya biztos téged kiszorítottak a keretből...:):)))))))))))))))

Van ilyen :DDDDDDDDDDDD

Előzmény: Csőkutya (541)
Csőkutya Creative Commons License 2006.01.09 0 0 541
Holnap is játszunk?
Előzmény: Csbalázs (539)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.09 0 0 540

Biztos kell is :D

Zártkapus meccs lesz?:DDDD

Mi meg bulizni megyünk ez a taktika...:)

Már mindent tudunk rólatok különben is..:)

Előzmény: Csbalázs (539)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.09 0 0 539
Még edzőmeccset is játszunk előtte:-)))
Előzmény: CsabsziVP.Fan (538)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.09 0 0 538

Cseszi kezdtek már izgulni vasárnapra? :)))

Héten biztos megpróbáltok videókat szerezni a meccseinkről!:))))))

Twix-Twix Creative Commons License 2006.01.07 0 0 537
Hjajj,csak mennénk már!!!! Nem számít itt semmi,csak leves legyen,meg cicákok-akkor semmi sincs messze!
Előzmény: SuperBazza (524)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.05 0 0 536

GREEN DANGER SZUCSA ÉS TREBICS!:-)))

Január 15, vasárnap 10 órától van termünk a Magvassyban. Veszprémieknek szóltam, Ákos azt ígérte, hogy holnap jelez, hogy jó-e nekik, de szerinte igen!

CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.04 0 0 535
2006.01.04 - II. Kézilabda gála Debrecenben: szurkolói torna képei II.  

Készítette: Tóth Zoltán (58 db kép)

• 2006.01.04 - II. Kézilabda gála Debrecenben II. rész  

Készítette: Tóth Zoltán (81 db kép)

a galériánkba www.veszpremkfc.hu   ÁM :D

Tomek Asru Creative Commons License 2006.01.03 0 0 534

Elhiszem, hogy úgy érzed, nekünk győrieknek most azért savanyú a szőlő, mert kikaptunk, de hidd el ez nem így van. A megyei bajnokságra nekünk biztos jobb felkészülés volt ezzel a dubnaújvárosi "szurkolói" csapattal játszani, mint azzal amelyik a győri tornán vett részt ( de nem szeretnék ezzel senkit megbántani ) Csak kérdés volt e értelme egy amatör kézilabda tornáért ebben az időben átbuszozni az országon.

Kaptunk már ki mi úgy hogy - tavaly a veszprémi tornán töletek, idén nálunk a Fraditól, vagy ikszeltünk a vásárhelyiekkel - egyikünk se szólhatott egy rossz szót se, mert szurkolókból álló csapat volt nálunk jobb.  A csapatok többsége szerintem tisztában van azzal, hogy mi lenne ennek az egésznek a lényege és kiállít szurkolói csapatokat. Nem az a lényeg, hogy játszik e valaki valahol, hanem az hogy ténylegesen szurkoló e. Ezért én becsülöm a komlóiak hozzáállását, hogy szurkolói csapatukban még a volt ifistákat - különben mostmár valóságos szurkolókat - sem teszik a csapatukban, pedig ők az én értlmezésemben játszhatnának. Nagy itt a csapatok felelősége. Mindenki tudja a saját házatáján ki a szurkoló, ki nem az. Mivel nem tul nagy közösség a kézilabda szurkolók, ezért valószínűsíthető hogy a többiek is tudják valamennyire a másik csapat játékosáról. Nekem egy dunaújvárosi szurkoló mondta el, hogy a kapuson kívül ő se ismert senkit a Dunaferr "SzuCsából".

Tehát erősödjön csak a Dunaferr ez nem baj, de reméljük ezekkel a játékosokkal akik ott voltak maga a dunaújvárosi szurkolók is erősödnek - elkezdenek szurkolni és meccsre is járni -  és nem csak a "SzuCsájuk".

Előzmény: CsabsziVP.Fan (527)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.03 0 0 533

Ez jól hangzik de bizonyára giga sok munka ÁM....

persze le lehet osztani szurkesz csoportosulásra a összegyűjtést...

És egy oldalon bárki hozzájuthat...majd...:) 

Előzmény: Szabotibor78 (531)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2006.01.03 0 0 532
Nálunk nincs klasszikus értelemben vett bérlet....akkor a csapatunk ki van zárva??? Ezek szerint nem is létezik a Kun Vitézek csoprot... :-))))
Előzmény: CsabsziVP.Fan (530)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.03 0 0 531

Hülyeség. Így nem lehet igazoltatni senkit.

Max ha létrehozunk egy központi szurkolói nyilvántartás, és valami közponi "szurkolói igazolványt".

Ennek kb. annyira van életszaga, mint ha Elvis Presley újra összeállna egy koncert erejéig.

Előzmény: CsabsziVP.Fan (530)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.03 0 0 530

:) "valahogyan igazolni kellene az aktív szurkolói mivoltot."

Ez érdekes, persze ez a lenne a megoldás jajaja....

Csak nézzük a tényeket!

Van egy rendezvény előkészületek stb.

Ki jön mért jön stb.

És nagyon nem egyszerű szerintem begyűjteni olyan dolgokat,hogy ki jön név stb...ami változhat még az utcsó pillanatba is...

Vagy + fényképet kell küldeni, hogy szurkol a csapatának?

És akinek nincs bérlete vagy néha-néha jár meccsre de ugyan úgy szurkol a csapatnak?

Azzal mi van?

Előzmény: FaberK (528)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2006.01.03 0 0 529

Szerintem símán meg kellene szavazni az összes csapat vezetőjének, hogy kit látnak szabálytalannak.

Előzmény: FaberK (528)
FaberK Creative Commons License 2006.01.03 0 0 528

"...bizonyára a Dunaferresek fejlődtek mért baj az?"

Dehogy baj, sőt örömteli, hogy talán egy kicsit talán a mi unszolásunkra is (már amennyire egy szucsatorna-meghívás tekinthető unszolásnak) van az országban újabb 10-15 fiatal, akik elkezdtek rendszeresen kézilabdázni. Csak azért fontos lenne, hogy a fejlődés valódi szurkolók révén valósuljon meg!

Szó sincs arról, hogy egy csapat körül ne tűnhetnének fel újabb arcok, de fontos lenne, hogy azok kizárólag olyanok legyenek, akik járnak a csapatuk meccsére otthon és lehetőség szerint idegenben is. Márpedig az ellenünk győztes Dunaferr-szucsában a kapuson kívül senkivel nem találkozott még egyikünk sem még újvárosi meccsen sem.

Szóval ezt a dolgot valamilyen módon szabályozni kellene, de talán nem úgy, hogy ilyen-olyan szintű játékos nem játszhat a csapatban, hanem valahogyan igazolni kellene az aktív szurkolói mivoltot.

Előzmény: CsabsziVP.Fan (527)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.03 0 0 527

Így van másodlagos az eredmény!!!!!!!!

De akkor azt is le kell majd szépen fekteni, hogy 2 az 2 perc a piros lap az 1 meccs kihagyás mert olykor elszabadulnak az indulatok vagy túlpörögnek a játékosok!

Most Debrecenbe is láttam, hogy némelyik játékos nem azzal foglakozott, hogy gálán van...hanem végigvitatkozta(ák) a meccset!

Ennek nem sok értelme van a későbbiekben..

Szankciókat lehet hoznia persze....de pl. megyei játékosok bizonyára nem tartoznak majd bele....mivel a Győr megyében játszik és nyílván a saját tornáján játszani szeretne...ami érdekes hogy bizonyára a Dunaferresek fejlődtek mért baj az?

Nemrégen voltunk Dunaújvárosban edzőmeccsen...hát igen is fejlődtek és megszorongattak minket az I félidőbe...jó-jó Debrecenbe volt 1-2 magas akiket nem láttam..DE ez szerintetek nem elgondolkodtató hogy most akkor mi is van...?

Dunaferr SKC - Green Danger Győr 13-12
Döntő:
Ferencvárosi Szu-CsaKézilabda - Dunaferr SKC 20-13

Előzmény: Peppo vagyok (508)
Luigi 3 Creative Commons License 2006.01.02 0 0 526
Komló biztosan. Másról egyelőre nem tudok, de abszolút nyitottak vagyunk. Titeket természetesen hívunk.
Előzmény: SuperBazza (524)
Luigi 3 Creative Commons License 2006.01.02 0 0 525
435. hsz.
Előzmény: SuperBazza (523)
SuperBazza Creative Commons License 2006.01.02 0 0 524

Ez olyan mintha szabályoznád is meg nem is.

Tudjuk mely csapatokról van szó,igazából velük kell megbeszélni.

Amit ígérhetek -ha meg leszünk hívva- nálunk csak igazi szurkolók lesznek.

Legalább ugyanakkora létszámmal. :)

Amúgy lesznek újak? (Komló,Loki,akárki...)

Előzmény: Luigi 3 (522)
SuperBazza Creative Commons License 2006.01.02 0 0 523

Én ismerem a Pick tábor (Majestic Ultras) jelentősebb tagjait és jópárat az újabb brigádból.

Voltam velük már több szurkolói focin éshát sokszor láttam ismeretlen arcokat náluk is,bár én nagyon kedvelem őket.

Ők az igazi "nem az eredmény számít,hanem igyunk" brigád.

Nem hinném,hogy a második napi helyosztóra maradna "élő" emberük.

Nem láttam a srác hozzászólását,nem tudom,hogy ő abból a brigádból van e.

Előzmény: Luigi 3 (520)
Luigi 3 Creative Commons License 2006.01.02 0 0 522
Olyasmit esetleg el tudnék képzelni, hogy a szucsák vezetői a győri torna előtt aláírnának egy "kódexet", amiben kijelentik, hogy csapatukban valóban csak igazi, a klubjukért élő-haló, a hazai és idegenbeli meccseket rendszeresen látogató drukkerek vannak.
Ha valaki ebben a nyilatkozatban hazudik, annak természetesen nincs büntetőjogi következménye, egyszerűen csak a többiek fogják megvetni, ha meg esetleg nem "bukik le", akkor a saját lelkiismeretével kell elszámolnia.
Előzmény: gojkómitics (521)
gojkómitics Creative Commons License 2006.01.02 0 0 521
Szerintem nem kell szabályozni semmit.Ha vmelyik csapat átveri a többit,akkor csak önmagát és az általa "képviselt" csapatot járatja le.Nyerjék csak meg a kupát,szaladjanak körbe a serleggel a pálya körül,nyitott gépkocsikon hajtsanak a városuk főterére,de akkor is csak SENKIk maradnak,akiket semmelyik szurkolótábor sem fog tisztelni.
Előzmény: Luigi 3 (517)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!