Most látom, hogy aki eddig boldogtalan volt, mert nem talált Charlie Weasley — Parvati Patil tárgyú történetet, az most fellélegezhet:
Heptagon: The Wring Weasley Parvati came to the wedding, determined to ruin it and the life of Ron, only to get trapped in the broom shed with the wrong Weasley. As to Charlie, well, he really shouldn't have said that about his twin brothers. Harry Potter - Fiction Rated: T - English - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 11,607 - Reviews: 7 - Updated: 3-24-09 - Published: 3-24-09 - Parvati P. & Charlie W. - Complete
Azért Harry apukája igazából rendes ember volt – mondja Lupin –: azon túl, hogy Pitont szívatta folyton, csak néha átkozott meg idegeneket szórakozásból...
Na igen. Ez elég komoly feladat a számára. Talán előbb-utóbb ráébred, hogy van valami, ami az ő életéből is hiányzik... Végül is Ulla elég rámenős volt. ;-)
Nem. Nem is fedeztem fel még magamban írói vénát :) Bár nem volna rossz megint olyan fiatalnak lenni mint az író. Ha ez a kér dolog együtt járna, máris penderülnék írni :)
Lehet nem akar manó alakban eléjük penderülni. Esetleg átértékelte a kapcsolatukat és rájött nem Ron az egyetlen pasi a világon. Vagy csak feltűnt neki, hogy Perselus nem kap fejfájást mint Ron ha a legújabb olvasmányát megosztja vele.
Különösen életszerű az a rész, hogy "ne szólj Harryéknek, hogy megkerültem — végül is, ők csak a legjobb barátaim évtizedek óta, mit számít, hogy aggódnak-e értem, vagy sem".
Van egy új történet a ffnet-en, amiről hirtelen nem tudom eldönteni, hogy stílusparódia-e, vagy komoly. A legszebb hagyományokat követve a hősnő tizenéves lány (a szerző avatarja, természetesen), aki csodálatos módon csöppen a HP5 világába, és már most tudni lehet, hogy ő a Kiválasztott, akármit is jelentsen ez...