Én meg lehet, hogy Bognár Alexet hoznám el! Pont olyan típusú játékos mint az egyiptomi és nagyszerű védő, a fradiban még hármast is védekezett! Chemát sem értem, hogy még miért nem válogatott, az egyetlen a magyar jobbkezes belsőposztosok közül, akinek jó a védekezése és nem kell egyből cserélni. Kitűnő lehetőség lenne számára, biztos megállná a helyét. Egy kis gondot érzek nála, nem tudom mennyire jött be neki ez a Celjébe igazolás, de a meccseken sok gólt nem lő, de erre lehet van más a Celjében. Van vele riport a kézivezérlés extrában is, nagyon szimpi a srác.
Amúgy meg örülök,hogy néha ideböfög egy-két ember akik csak szítani akarják a tüzet.
Volt öltözői balhé és nem úgy ment el ,mint sokan gondolják.Az a kérdés mi maradt meg belőle benne...és ha ez alapján kellene dönteni,akkor nem fog jönni.
De talán Pascal tud annyit ellensúlyozni,hogy ne arra emlékezzen ami történt.
Írjátok, hogy ElDeraa-nak nem a góllövés volt a feladata, hanem a védekezés azaz a melós rész. Azt talán Liget is meg tudná oldani ideiglenesen. Az összjáték talán csiszolható lenne vele.
Elfogadom, de nekem erről más a véleményem. Tényleg egy szimpatikus, jól védekező játékos, viszont nekem balátlövőben ez kevés. Nekem egy átlövő nem ilyen. Ha nem is idén, de az utóbbi években sokszor kellett volna, hogy valaki hozzátegyen Nenadic és Lauge mellet és ez sajnos nagyon kevésszer sikerült neki.
Mindenesetre drukkolok neki, hogy minél előbb jó formában visszatérjen.
Nahát, nahát. Veszprémi múltja ide, vagy oda én mindig is csodálattal néztem a játékát, viszont mikor láttuk utoljára a kvalitásainak megfelelő szinten játszani?! Talán még a Barcaban, az Aalborgban már csak momentumai voltak. Onnan azért távozott a szerződésének lejárta elől, mert már privát életre vágyott, a “félprofi” szintű kézilabda mellett…
Szerintem benne már nincs az a tűz, ami mondjuk Nenadicban mindig égett, ráadásul gyakran szeret sérültet jelenteni…
Sajnos nem vagyok meggyőzve róla, hogy ő kell Elderaa pótlására nekünk, ha egyáltalán valóban képben van.
Yehiának mielőbbi és teljes felépülést, kívánom, hogy úgy térjen vissza, ahogy Omar tette legutóbb hasonló sérülésből
Nekem az a véleményem, hogy Veszprémben El-Deraanak nem az volt a feladata elsősorban, hogy gólokat lőjön. Arra ott volt Nenadic, Lauge, most meg Remili, akik talán ebben hatékonyabbak. Neki a védekezés volt a fókuszban. Az egyiptomi válogatottban sok gólt lő, jó százalékkel. Sőt, volt már több fontos meccs (Super Globe, egyenes kieséses meccs a Kielce ellen, stb.), amin ő lőtte a gólokat, amikor a többieknek nem ment. Számomra ez azt mutatja, hogy a képességei alapján tudna sok gólt is lőni, ha kellene. De itt nem neki kell.
Nagyon sajnálom, hogy megsérült, szerintem nagyon fontos láncszeme (volt) a csapatnak.
Ha igaz a pletyka, hogy Palmarssonnal megegyeztek, az szerencse lehet a szerencsétlenségben. Viszont én azt gondolom, hogy Palmarsson már nincsen azon a szinten, hogy egy teljes szezonon át húzza a csapatot. Szóval oda még valaki kelleni fog. Talán így megtudjuk ki lehetett Palmarsson mögött a B opció.
Halkan jegyzem meg, hogy lehet Sagosen is unja már a banánt Kolstadban...