World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
BÚÉK mindenkinek! Újévi köszöntés gyanánt esett a Battered Hilt, és vittem:-D Facca kis fegyó, már csak emiatt jártam hílelni HC-kba. Tudnék mesélni a PUG-okról bőven... de inkébb próbálom őket elfelejteni mert csak felbosszantom magam. Más: Deathbringer Saurfang istennek nem bírunk, ha valaki meg kapja a debuffot, már nem bírjuk kihílelni. Ki milyen kaszt variációkkal szokta csinálni? És mennyi dps szokott leni az átlag? Mert már lassan juttatást kapok a repairos csákótólXD
Lehet tudni pontosan, hogy működik a votekick? Úgy értve, hogy mikor hagy kirakni valakit és mikor nem? Néha olyan indkolatlannak érzem a "még nem használhatod a votekick opciót" hibaüzenetet. Pl bedolgozunk 3-4 pakkot és látom hogy az egyik DPS egy nagy nulla, van hogy nem hagyja kirúgni, különösen ha már kirúgattam valakit az előző instában. Nem értem a logikáját.
Nekem is volt healerrel toc 5 hc-ban a rugó nem áll ki a ww-ből, benne marad a ghoulok robbanásának közepén (mindenki más el tudta kerülni) és hozott vagy 1500-at. Az ilyen meghal, ha én healelek, nem fogom erőltetni magam miatta.
Az egyik legjobb az a paladin healer volt, aki nem healelt különösebben, viszont ha elfogyott ebben a mértékletes healelésben a manája, akkor max 3k-ra itta fel magát. Amikor a jólnevelt tank megállt, hoyg leülhessen inni, akkor "retard" felkiáltással behúzta a köv groupot.
Öt karival csinálom a napi randomokat (2 healer, 3 dps) többségében kellemes grpokkal, néhol kifejezetten jókkal, de az a pár idióta azért be tud zavarni. Főleg a dpseknél, néha 10-12 perc várakozás után kap az ember valami ilyen marhát.
Tankoltam warriorral (kicsit szar gear, 33.3k unbuffed) hc FoSt meg PoSt, kifejezetten szórakoztató ezeket tankolni és nem is túl nehéz. Azért HoRtól kicsit félek :)
es az ezekhez hasonlo emberkek elik viragkorukat most, par nap/het es mind a borzaszto pro ilvl232es t9ben fognak PUGleaderkent orjongeni hogy miert olyan nehez icc.
Haverom friss 80as DKja több kék és zöld cuccal, 232es epic fegyóval egy sima heroism alatt tolt 5K felett, szóval én sem értem. Ma reggel is úgy indult a napi HC hogy egy DK 650 körüli overallt tolt, szerencsére DCzett így gyorsan kivágtuk.
DK vagyok ... az ilyet nem is értem, hogy csinálja. Nincs is rossz gearben, olyan 200 az átlag, csak az autoattackkal többet csinál. Bakker, ha rám parancsolnának, hogy csináljak 440 dps-t, istenm bizony, nem sikerülne.
Nekem is meglett mind a 3 új HC insta, hát igen, nem értem hogy dob ki oda játékosokat az gép ... egyértelmű, hogy kevesek oda.
Amúgy már csak mosolygok, mikor a damege 50%-át én szállítom ...
Most a kedvenc noob-mérőm: ICC repu farm ...25-ösben olyan raidek jönnek össze ...hatalmas wipe-fesztivál, mindezt egy gyűrűért. Mikor meg meglett a friendly, kiderült, hogy nincs is strenght-es dps gyűrű, és nekem mind a 2 két gyűrű jobb, mint az agilitys, amit adott :-(
Trashpucolás után: Frost DK az első helyen, unholy DK (én) a második. Warrior a harmadik, utána jönnek a rangek ...
Kár hogy nem mentettem el azt a Violet Hold HC-t ahol a healing done-t meg a damage done-t is megnyertem. :D Mondjuk amikor megláttam hogy a tanknak 50k HPja van, gyorsan talenteltem pulykára. :D
Mai termés, Nexus arcane boss. Tankkal második vagyok, DK szépen alul 444 dps :) Overallban ezelőtt vagy 850-je volt, nem tudom hogy csinálta. Ki lett vágva mint a macska szarni. Áááá itt az armoryja OMG
Volt emellé olyan hc PoS groupom már megint, hogy beszartam, nem értem milyen gear határt szab meg az LFG de olyan emberek jönnek be, hogy 1500-1800 dps, fogalmuk semmiről semmi, kék gear gem meg enchant nélkül... Oszt szenvedj meg velük.
Elképesztő, hogy mennyi igénytelen selejtet képes összeszedni az ember random insta közben... Ott van elsőnek Drágaságom nevű mage, aki ráneedel a Black Knightos trinketre, amin ugye az van, hogy helpfull spells gives u akármennyi mana, de az mage trinket.... Vagy ott van Tolvajkahun nevű rugó ( már a név is röhejes) akinél még a palatank is nagyobb damaget csinált, de azért beugat, mikor nem healelem, miközben benn áll a void zone-ban és véletlenül sem lépne arrébb 2 lépést....
Spam lehet, amire rá kéne guglizni, de csakazértse :D
Tegnap este voltam ICC25ben, Marrowgar kimaradt de a másik 3 megvolt. Nem túl nehezek vagy bonyolultak, de a pajtánál 50x jobb az egész. A shadow priest buff meg kurvára bejövős, ha gearem is volna hozzá igazán jó lenne :) Saurfangon közel 6800 dps o/ Ilyenről azelőtt álmodni se...
Off: Horasz, megy még az életmód-váltás? Kicsit eltűntél. Meg nehezen összerakható nekem az 1500 kcal a disznótoros felajánlással, de majd elmeséled. ;)
A Hall of Reflections tényleg teljesen egyszerű ha mindenki teszi a dolgát, de ha nem... Boldog karácsonyt mindenkinek :-) ja és köszi minden tanácsot :-)
Hogy mik vannak.... Battered Hilt, egy küldiben volt 2 db mind egy bugris nyerte meg, rerollt kértünk tőle, elvesztette volna erre kilépet a 2 db-al. Hogy mekkora paraszok vannak, és még ő volt a legszarabb
Rémesen álmos vagyok, hatoldali munkaundorom van, nyűgös is vagyok, ma szerintem még Ragefire Chasmet is képes lennék lépésről lépésre elmagyarázni, csak ne kelljen dolgozni :-D
Ahány ház annyi szokás :-) Mondjuk én elkényeztetetten csak guilddel megyek oda healerként, de valahogy eddig nem tünt fel, hogy porblémát jelentene, igaz elég hamar ledarálódik minden.
en elonybe reszesitem, ha a rugot nyirjuk ki a pap utan, mivel a rugo cirka 90% idoben stun-ba tartja a tankot, ergo no agro. Priest -> rugo (merchenary vagy mi) -> mage -> vadasz -> sima katona. Foleg amikor ket rugo jon, az utolso hullamban elofordul, es a dps nem szedi le oket azonnal, akkor kb 0 agrot tud a tank es a tobbi mob lecsapja 1-2 a party-t