Én mondjuk így használom a Wegen Trimus-t. Hegye, oldala, meg a kettő között, a dal típusától függően.
Ez jópofán néz ki, egy a kérdés már csak, hogy miből van, mennyire kopik. Mert ha nagyon, akkor tök mindegy, hogy melyik oldalát lehet használni, mert egy idő után egyforma lesz mind. :)
Ezekben egyébként még az is durvaság, hogy egyetlen mikrofont ültek körül. Most meg jobbnál jobb mikrofonok tömege, meg számítógép, meg mittudoménmi...Milyen lemezeket csinálnának ezek az emberek manapság? (Arról nem is beszélve, hogy milyen hangtechnikusok voltak akkortájt, akik így be tudtak állítani egyetlen mikrofont?!)
én nagyon új fiú vagyok ebben a műfajban, de ha beleugathatok, akkor szerintem ezt hallgasd meg jó sokszor. pontos, zord, laza, szigorú, kérlelhetetlen, fölényes.
a neten van fenn egy csomó oktató videó, hogy kb hogy lehetne ehhez az egészhez hozzáállni. (nagyon szerényen mondom mindezt, mert évekig kell majd gyakorolnom, hogy megközelítsem ezt a ritmusgitározást - a szólóról nem is beszélve...)
néhány hónapja kezdtem el cigánykodni egy D lyukas hosszúnyakú gitáron, és nagyon szeretnék együtt zenélni másokkal. pusztán kedvtelésből is. valaki esetleg?
Ezek nagyon jól néznek ki. Ha előbb mutatod, lehet, hogy rendeltem volna egyet kipróbálásilag, mert most rendeltem egy Schatten pickupot, hozzá lehetett volna csapni, aztán ócóbb a szállítás.