Mondjuk amit küldött e-mailt az azért tényleg durva, és primitív. Én ezt nem tudtam, hogy ennyire ideáig elment a dolog, azt láttam a kettőtök rosszviszonyából, amit itt a fórumon egymásnak írogattok.
Ki mondta, hogy nekem példakép?? XNC-nek lehet. Hülyeségeket azért ne magyarázzál be. (Őszinte ökör a nénikéd!) Nem mondtam egy szóval sem, hogy jó amit Csárli csinál. Csak én nem baszom fel magamat rajta. Mert fölösleges. Csárli korábbi tevékenységeit pedig nem követtem nyomon.
ez lófasz, amikor kitakarították a csárlisín, sos11 + faxomtudja milyen fikanikkjeivel audiolandról, akkor a húgyagy meg is írta véletlenül, hogy kicsoda is ő egyszemélyben, aki egész audiolandot terrorizálja a példátlan primitívségével...
Mit kell ezen érteni? Oké, van itt egy társaság aki szarnak titulálja Csárli zenéjét, Csárli pedig löki tovább ugyanúgy. És most, hogy ki vagytok ezen akadva, b*ssza a csőrötöket, mit tudtok tenni? Elkülditek őt a fenébe vagy szétsavazzátok a belinkelt zenéit?? Fölöslegesen idegesítitek magatokat csak. Nem kell Csárli linkjeire rákattintani akkor. Annyi tapasztalatotok már van, hogy "nagyjából sejtitek", hogy milyen típusú zene lesz az, amit ő belinkelt.
Neked/nekünk szemét, Ő neki kincs. Ha ő ilyeneket hallgat, akkor ilyeneket fog linkelgetni, és meg is teszi, mint láthatjuk. Valakinek az szemét amit én linkelek, valakinek az amit te linkelsz. Kié a "szemetebb" ?? Ne érts félre, nem őt védem, csak egyszerűen ez olyan dolog, amin kár fenn akadni.
Bölcs csávó nem vagyok. Csak látom ami itt megy. Szarrá mínuszolhatok és fikázhatok bárki által ide linkelt zenét, attól még az adott személynek - aki linkelte a zenét - a zenei ízlése nem változik meg. Nem vagyok én, és nem vagyunk mi senkik sem, hogy egy XY-nak megváltoztassuk az ízlésvilágát.
Én szeretek country-t hallgatni, lehet hogy te pont azt utálod. Te lehet szereted a pop zenét, én azt nem viselem el. Aztán közben ki tudja, lehet mindketten szeretjük a jazz-t, és mindketten utáljuk a mulatóst (ez szerintem igaz is :D).
Semmi értelme ezt szóvá tenni. Hiába fikázod és/vagy mínuszolod a belinkelt zenéit, attól még az ő zenei ízlése nem fog megváltozni. Ha neki ez tetszik, ezt is fogja hallgatni. Utálom én is a Kaczor Feri és a hasonló tucc-tucc mulatós zenéket, de ha Csárli erre ropja a táncot, azt rá kell hagyni. Zenei ízlésről vitázni tök fölösleges, mert sehová sem vezet.
Az öreg kollégám jut rólad eszembe, mikor mondtam neki, hogy nem kéne azt a elképesztően giccses lámpát felrakni. Erre Ő kezébe fogta, évezettel forgatta, és azt mondta, nem látod milyen szép? Abba is hagytam a győzködést...:)