Készülünk a hétvégi Cesena elleni meccsre. Sztem 25ezren biztos kinn lesznek a marassiban a Brescia elleni diadal utan. megmondom őszintén en nem bíztam Sculliban, nem hittem hogy olyan jó, ahogy azt gejzagyerek megjósolta. Ehhez képest: minden bejön, Adailton, Sculli, Milanetto, Gasperini és Longo is. Nemtom ki tanácsolta preziosinak gasperinit, de nem volt hülye, az biztos. Azért vavassorit illett volna megtartani a klubnak, legalább valami más pozícióban, de az, hogy a Genoa itt tart, az nagy részben neki köszönhető, a mesternek : GIOVANNI VAVASSORI-nak.
Gyerünk gyerekek!!! Mutassuk meg a Doriásoknak milyen az amikor az egész stadion egy emberként biztatja a csapatát. FORZA GRIFONE a Piacenza ellen is!!!
0-2 a Modena ellen, kellett nekem lebecsülni a Modenat. Tavaly a feljutásért játszottak. Sajnos kezd belejönni a Juve. A Crotonét nem nagyon szokták megverni hazai pályán. FORZA GRANDE GENOA!!!
Szerdán már megyünk Modenaba( aBucchi nélüli meggyengült Modenahoz), a Napoli meg megy Arezzoba. Egyik sem lesz sétagalopp. De sztem nekünkvan esélyünk inkább győzelemre. A Spezia a veronat fogadja, ott x várható