Keresés

Részletes keresés

golic Creative Commons License 2003.08.16 0 0 42
végre egy nem elfogult ember!:))))
Előzmény: Thomas_ (35)
zengei1 Creative Commons License 2003.08.16 0 0 41
Ja, még valami:
Arnie szerintem ahogy öregszik, egyre jobb lesz!

Egy régebbi jó filmje, amiről nem sok szó esik: a Kommandó. Úgy, ahogy van, szuper! Végig pörgős a cselekmény, odaillő humorral, fantasztikus Arnie-s beszólásokkal és nézésekkel!
Van még egy hasonló, méltatlanul elfeledett filmje, ami szintén frenetikus, de annak most én is elfelejtettem a címét, majd utánanézek mindjárt valamelyik Schwarzenegger-könyvemben! Itt figyelnek a polcomon :-)

zengei1 Creative Commons License 2003.08.16 0 0 40
IMÁDOM, IMÁDOM, IMÁDOM ezt a hapsit!!!
Az meg, hogy rossz színész lenne, egy oltári nagy faszság. Ez egy ostoba álértelmiségi nyavajgás. Sokkal jobb színész például a magyar színészek 90%-ánál. Az lehet, hogy beskatulyázták az alkata miatt (hehe :-) ), de ő nagyon is törekszik rá (a legtöbb más színésznél SOKKAL jobban), hogy különböző karaktereket formázzon meg.
Először csak nagyon erős volt a filmjeiben. Aztán bebizonyította, hogy vígjátékban is profi. A Juniorban pedig képes rá, hogy kissé félénk tudóst alakítson!!! Na mutasson már valaki még egy színészt, aki hasonlóan eltérő karaktereket képes megjeleníteni!!!

Az meg még egy másik hatalmas faszság, hogy Kristanna nem tud színészkedni a T3-ban. Valakinek esetleg nem tűnt fel, hogy egy ROBOTOT alakít? Mégis mi a faszt várnak színészileg egy robotot alakító színésznőtől? Hatalmas gesztusokat? Lenyűgöző mimikát? Túláradó érzelmeket?
Faszom (ami nincs is :-) ) tele van az ilyen köcsögökkel, akik csak fikázni tudnak, ész nélkül.

nóri

Agassi Fan Creative Commons License 2003.08.16 0 0 39
Az osztrákok büszkék is lehetnek rá.
Előzmény: Solymári Polgár (38)
Solymári Polgár Creative Commons License 2003.08.16 0 0 38
Arnie a legnagyobb oszták:)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.08.16 0 0 37
Bizony, Arniet nem lehet nem szeretni. :-)
Előzmény: Thomas_ (35)
Thomas_ Creative Commons License 2003.08.16 0 0 36
Es kire gondolsz, ki ez a visszatero szereplo?
Előzmény: golic (32)
Thomas_ Creative Commons License 2003.08.16 0 0 35
Na itt vagyok en is:) Arnold a legjobb!!:) Gyerekkorom ota a kedvenc szineszem. A megjelenese, a kisugarzasa, a nemetes akcentusa egyszeruen potolhatatlan. Remelem nem kezd politizalni, es meg sok-sok filmben lathatjuk!
Es igenis ezenfelul meg jo szinesz is, kepes erzelmek kifejezesere, engem legutobbi filmjeben, Az igazsag neveben nagyon meglepett, amikor elvesztette a csaladjat...szep pillanat volt.
A T3 pedig minden, csak nem felesleges. Meg nem lattam (de mar csak 80 ora es 50 perc:), de mar igy is tobb oromet szerzett, mint barmelyik film. Csak azzal, hogy elkeszitettek, tudom hogy letezik, es hamarosan lathatom:)
golic Creative Commons License 2003.08.15 0 0 34
igen, ez igaz. és az a furcsa, hogy egy teljesen más karakterű színészt választottak John-nak!
Előzmény: Agassi Fan (33)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.08.15 0 0 33
Nekem Eddie Furlong hiányzik a legjobban, ő olyan jó volt John Connornak!!
Előzmény: golic (32)
golic Creative Commons License 2003.08.15 0 0 32
+nézhetném egy haveromnál, de inkább megvárom én is a mozit!!:))) hát igen, a 2-t nem hinném, hogy felül tudja múlni. mi újat tud mondani? najó, majd film után ítélkezünk:) azt viszont sajnálom, hogy csak 1 visszatérő szereplő van, az is csak egy pillanatra.
Előzmény: Steffi21 (31)
Steffi21 Creative Commons License 2003.08.15 0 0 31
Hát én majd csak kedden nézem meg moziban, nagyon kíváncsi vagyok rá. De az tuti, hogy a T2-nél nem lesz jobb.

Holnap lesz az Ikrek, ebben a nagyon fiatal Arnie-t láthatjuk! :-))

Előzmény: golic (30)
golic Creative Commons License 2003.08.15 0 0 30
akik eddig látták a haveri körömben a 3dikat, mindegyeik azt mondja, hogy teljesen fölösleges folytatás.
Előzmény: Agassi Fan (29)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.08.15 0 0 29
A T2 szerintem is felülmúlhatatlan.
Arnold akkor történelmet írt, nincs olyan ember, aki ne ismerné. Ezeket filmeket (T1-T2) senki nem fogja elfelejteni!!!
Előzmény: golic (26)
golic Creative Commons License 2003.08.15 0 0 28
elolvastam. svarcit nem a színészi képességei miatt szeretjük (vagy nem szeretjük).
Előzmény: értelmiségi (27)
értelmiségi Creative Commons License 2003.08.15 0 0 27
Ember!

Olvasd mar el a tobbi hozzaszolasomat is!

Előzmény: golic (26)
golic Creative Commons License 2003.08.15 0 0 26
ha egy svarci filmre mész ba, akkor nem a színészi alakítása miatt mész be, ember!! tény, hogy a 80-as években neki voltak a legjobb akciófilmjei. a T2 szerintem máig felülmúl6atlan.
Előzmény: értelmiségi (17)
golic Creative Commons License 2003.08.15 0 0 25
szerintem nevetséges ez a kritika. azt írják, rossz színésznő, aki a terminatrix-et alakítja. szerintem svarcinak v robert patrick-nek sem a színészi alakítása volt a döntő a filmben, hanem a karizmája, kisugárzása.
Előzmény: valleyboy (24)
valleyboy Creative Commons License 2003.08.15 0 0 24
érdemes elolvasni az index hírlapban a T3 kritikát
értelmiségi Creative Commons License 2003.08.15 0 0 23
Ha meggondolod, epp ezt mondtam en is. Nekem is szimpatikus a ficko, de nem a szineszi teljeseitmenye nyugoz le...
Előzmény: ed crane (22)
ed crane Creative Commons License 2003.08.15 0 0 22
értelmiségi, arnoldhoz nem így kell hozzáállni. arnold ugyanis nem színész. mindig magát adja. gatling a jobb kézbe, egy beköpés, és az ismert vigyor/vicsor: ez arnie. ezért szeretjük. ő a tölgy.

botorság alakítást várni tőle. a rendezők sem várják el. olyan filmeket készít, amikben nincs szüksége színészi eszköztárra. ő egy nagyon szimatikus fickó és kész.

Előzmény: értelmiségi (15)
valleyboy Creative Commons License 2003.08.15 0 0 21
rá se ránts, még fel kell nőniük
Előzmény: értelmiségi (19)
Agassi Fan Creative Commons License 2003.08.15 0 0 20
HI!

Nekem nagyon tetszenek a képek. Majd én is hozok párat, ha lesz időm.
Az Ikrek tényleg szuper. Denny DeVitoval szuper párost alkot. :-))

Előzmény: Steffi21 (16)
értelmiségi Creative Commons License 2003.08.15 0 0 19
En nem mondtam, hogy nem szeretem, csak mint szineszt nem tartom valami nagyra. Fellepesenek, erejenek, testi adottsagainak koszonhetoen egy karaktert hitelesen tud alakitani, ettol meg nem szinesz, hanem adottsagait ugyesen kihasznalo film-iparos.
Előzmény: Steffi21 (18)
Steffi21 Creative Commons License 2003.08.15 0 0 18
Nekem csak egy filmje nem tetszett, a többiben jó volt. Főleg az Ikrekben. Amúgy meg ha nem szereted, minek írsz ide??
Előzmény: értelmiségi (17)
értelmiségi Creative Commons License 2003.08.15 0 0 17
Akkor lécci sorolj mar fel olyan filmeket, amikben nagyot domboritott, mint szinesz!!

Szivesen vennem, ha nehany komoly kritikat is belinkelnel. Nagyon kivancsi vagyok rajuk.
En mar elmondtam a magamet, de hat mindig tanulhat az ember valami újat...

Udv:))

Előzmény: Steffi21 (16)
Steffi21 Creative Commons License 2003.08.15 0 0 16
Hát szerintem meg épp hogy nem nulla. Azért raktam be képeket, hogy színes legyen a topic, nem tudom mi a bajod ezzel!
Schwarzi új szuper, ahogy van!
Előzmény: értelmiségi (15)
értelmiségi Creative Commons License 2003.08.15 0 0 15
Vajon Schwarzi-rol miert csak kepeket linkeltek be?
Ezekbol is latszik, hogy neki csak megjelenese, fellepese van, szinesznek egy nagy 0 .

Steffi21 Creative Commons License 2003.08.15 0 0 14
MASH
Steffi21 Creative Commons License 2003.08.15 0 0 13
MASH

Már alig várom a T3-at!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!