Keresés

Részletes keresés

Ticsi666 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 577
Én is köszi eryka, arany vagy!!!!
Előzmény: Eryka64 (575)
csudi Creative Commons License 2006.08.05 0 0 576
hu, koszi. ez tok jo.
Előzmény: Eryka64 (575)
Eryka64 Creative Commons License 2006.08.05 0 0 575
Szívesen. Van egy 45'-os kód. A "ctrl-shift-c" ablakba kell beütni.
"boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true" (kikapcsolni a "true" helyett "false") Utána, ha a tárgyat fogod az egérrel, a "." és "," billentyűvel tudod 45'-ba forgatni. Csak az egyetem kieggel működik.
Ticsi666 Creative Commons License 2006.08.05 0 0 574
Köszi szépen... segítettél! Még egy kérdésem lenne, töltöttem le egy pár házat is... és észrevettem, hogy van olyan, amelyben a tárgyak úgymond "átlósan vannak, szóval ha veszünk egy pl. egy széket akkor azt ugyen négy irányba tudjuk letenni, de ott átósan voltak... remélem érthető... hogy lehet ez? Tudna valaki segíteni? KÖSZI
Előzmény: Eryka64 (569)
_Gary_ Creative Commons License 2006.08.03 0 0 573
Az alap Sims2-höz (és még pár további kieghez) van mini-image, azaz nem kell crack, hanem ezt kell mount-olnod pl.: Daemon-tools-ba és tudsz építkezni. A többihez a Safedisk Hider program kell.

Bővebbi infókért olvass vissza és/vagy nézz szét itt:

http://sims2faq.atw.hu/
Előzmény: badseed (570)
Day for Day Creative Commons License 2006.08.03 0 0 572

Nekem minden, amit a Sims 2-höz kiadtak, torrent oldalról van letöltve (www.torrentspy.com). A letöltéshez a BitComet programot használom (www.bitcomet.com). Tudtommal a 0.70-es verzió a legfrissebb. A letöltött állományok használatához szükséges egy emulációs program. Én a Daemon Tools 4.03HE-t használom (www.daemon-tools.cc), amihez kell még egy SafeDisc4 Hider 1.0 programocska is.

Szóval mindezzel együtt remekül el-Sims-ezgetek. (-:

tcstitty Creative Commons License 2006.08.02 0 0 571
Figyu, igazán jót csak fájl csere-berével tudsz lehúzni a netről. Így nem lehet ajánlani semmit. Keressél rá esetleg varez oldalakon, de vigyázz mert ezernyi vírus rohanja meg a gépedet!
badseed Creative Commons License 2006.08.01 0 0 570

sziasztok!

sajnos a játékom nem tökéletes, vajon miért :-)

és az építkezés funkció nem működik. ez meg ugye sokat ront az élvezeti értéken.

tudna valaki küldeni egy fájlt, ami alkalmazásával tökéletesen fut a játék?

(egyszerűbben: vacak a krekkem, kellene egy másik)

köszi, ha valaki tud segíteni

jó játékot mindenkinek

üdv, bad 

Eryka64 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 569
A bolt akkor hoz hasznot, ha legalább 5 napot ott vagy, és a kémcsövek zöldek. Utána az 5 (vagy több) nap haszon átlagát veszi alapul, és ha telcsizel, éjfélkor jön a haszon. 1. nap SEMMI, 2. nap már van, de utánna minden nap kevesebb, végül semmi, és be kell menni az üzletbe.
Eryka64 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 568
Rossz helyre másoltál. Tárgyakat a Downloads-ba, ruhákat, hajakat, testen viselt holmit a SavedSims-be kell rakni. A letöltött cuccokhoz lehet, hogy kell MESH is, azt is le kell tölteni. Az átszínezett tárgyakhoz kell egy progi (kapásból nem tudom honnan van, de azt hiszem TMS2-ről).
nuraj Creative Commons License 2006.08.01 0 0 567

Sziasztok!

Bocsi de van egy kis gondom.Letöltőttem egy két cuccot  polót,dzsekit,stb.Kicsomagoltam,bemásoltam a downloads-ba meg utánna a collectionba is de a játék indítása után semmi nem történik.Ilyenkor mivan?Mit csináljak?

nuraj Creative Commons License 2006.08.01 0 0 566
Nagyon köszönöm a segítségeteket már egy-két dolgot sikerült is letőltenem a lányom repdes az örömtől.Új értelmet nyert a játék neki.+1 -szer köszönöm.Ha van még valami hasznos tippetek szívesen megfogadjuk.
Ticsi666 Creative Commons License 2006.07.31 0 0 565
Sziasztok, egy kép tippre, trükkre lenne szükségem a Sims 2 - Vár az üzlettel kapcsolatban. Nos, drága simemnek van egy üzlete otthon, és egy közösségi területen is. Nomármost, otthon minden király, szépen gyűlnek a simeleonok, jönnek a vásárlók, emelkedik az üzlet színvonala úgymond. DE!!
A közösségi területen lévő stagnál. Sem haszon, sem gyarapodás. Tehát a tulajnak minden nap be kell ugrania ahoz, hogy menjen a bolt? Mert ugye telefonon ellenőrzi az üzletvezetőjét... de ez sem segít, minden nap végén kiírja, hogy bla-bla üzlet ma nem hozott hasznot...
Dióban... közösségin nem megy az üzlet a tulaj nélkül... még ha üzletvezető van, akkor sem? SEGÍTSÉG :)))
Köcike
tcstitty Creative Commons License 2006.07.31 0 0 564

Szia!

regisztrálod magad az oldalon, mármint a sims resource-n és utána belépsz. Majd beállítód, hogy letöltés dowloads fül majd a szabadon letölthető cuccokat kéred ki típusonként. Azok a szabadon letölthetők amiknél a kis lakat nyitva van. Ha letöltötted egy tetszőleges mappába a zip-eket utána ki kell csomagolni az állományokat. Ehhez is egy tetszőleges helyet választhatsz a gépeden. Én létrehoztam egy sims2 mappát és abban rendszerezem ezeket. A kibontott állományokat kell elhelyezned a megfelelő mappába. Aminek pack a kiterjesztése azt be kell másolni a játék által használt mappába, azaz a documentum and settin/felhasznalo vagy alll users/dokumentumok/eagames/the sims2/collection.

Ami állományok előtt meg az a kék kis doboz szerü ikon van arra kettőt kattointva betelepíted automatikusan a játékba. Kicsit macerás de így működik. A lent leírt módszerrel nekem nem ment. Így viszont igen. Ha valami nem OK, csak írj. Jó szórakozást.

Előzmény: nuraj (560)
Day for Day Creative Commons License 2006.07.31 0 0 563

Bocsi, de az útvonalnál valamiért kimaradtak a "visszaper"-ek. Akkor megpróbálom másképp:

Dokumentumok

EA Games

The Sims 2

Downloads

Day for Day Creative Commons License 2006.07.31 0 0 562

Bocsi, de a letöltés mikéntjére nem reagáltam!

Szóval: sims.lap.hu tulajdonképpen egy linkgyűjtemény. Végig bogarászd végig a felsorolt oldalakat és döntsd, hogy melyik oldal kínálatában találsz Neked megfelelőt dolgot.

De hogy könnyebb legyen, íme egy konkrét cím: www.aroundthesims2.com

Használata:

fent témakörök (pl.: Objects - tárgyak) kiválasztása után...

bal oldalt tartalom (pl.: Bathroom - fürdőszoba) kiválasztása után...

középen a konkrét valami (pl.: Wenge bathroom), amire ha kattintasz, akkor tételesen megkapod az egyes berendezési tárgyakat. Ezek képe alatt kis kép "download" felirattal, amire kattintva elindíthatod a letöltést.

A letöltött állományok általában tömörítve vannak, amiket ki kell tömöríteni az előző írásomban megjelölt helyen lévő (vagy létrehozott) Downloads mappába. Vigyázat! A Downloads mappában már csak a puszta állományok legyenek, más mappák ne! Ha mégis lesznek mappák a kitömörítés után, akkor másold az összes állományt a Downloads mappába!

Day for Day Creative Commons License 2006.07.31 0 0 561

Ha vannak letöltött cuccaid a játékhoz (pl.: ruhák, berendezési tárgyak, stb.), akkor azok állományait a DokumentumokSAJATEA GamesThe Sims 2Downloads mappába kell bemásolni. Ha itt nincs Neked ilyen nevű mappád, akkor hozd létre! (Talán nem tévedek, de mintha számítana, hogy nagy kezdőbetűvel legyen.)

A következő indításnál - ha minden OK - kiválaszthatóak lesznek ezek a tárgyak, stb. Ha a játék töltődése közben rákérdez, hogy engedélyezed-e az egyedi tartalmakat: engedélyezd.

nuraj Creative Commons License 2006.07.31 0 0 560
Megtaláltam,köszönöm.És innen hogyan kell letőlteni?Mit kell csinálnom?
Előzmény: tcstitty (558)
tcstitty Creative Commons License 2006.07.30 0 0 559
Egy kis tipp a játék élvezetes tételére. A gyereket amikor kisiskolás érdemes hajtani a pontgyűjtésre, mert harmadannyi idő alatt lesz meg egy pontja mint tiniként vagy felnőttként. Érdemes az életcélt elérni, mert utána az állandó platina állapot nagyban megkönnyíti az egyéb dolgok élvezését. Az egyetem is könnyen és kitünően elvégezhető olyan simmel, akinek tele vannak a pontjai. Nekem a családban az apuka gengszter főnők, platina állapotú és van 4 üzlete. Megy mint a karikacsapás. Anyuka elérte az üzleti maxot, halom pénz naponta mellette saját üzlet. gyerek kitünő egyetemista és élvezi az életet. :-)) Ez így olyan tökéletes, hogy nem is lehet igaz, mi? Hát simeknél megy. Az élet azért nem ez. De nekem ebben az állapotban az tetszik, hogy így kitudom próbálni a lehetőségeket és nem kell gőrcsölni az előrejutással. Na jó játékot mindenkinek.
tcstitty Creative Commons License 2006.07.30 0 0 558
De lehet. Menj a sims.lap.hu-ra és ott a lista, hogy milyen oldalak vannak. Sok sikert. A sims resource (nem tudom, hogy helyesen írtam e) a legjobb és az onnan letöltött holmik működnem a játékban. Én is onnan frissítek. Üdv
Előzmény: nuraj (557)
nuraj Creative Commons License 2006.07.30 0 0 557

Szia!

Azt szeretném kérdezni,hogy a kislányom nagyon szereti ezt a játékot de már kicsit unja a kiegészítőket.Nem lehet valahonnan letőlteni hozzá új dolgokat?

Előzmény: Day for Day (556)
Day for Day Creative Commons License 2006.07.29 0 0 556

Lehet készülni az új kiegészítésekre! (-:

augusztus vége: The Sims 2 Glamour Life Stuff Pack (alkalmi öltözetek)

október közepe: The Sims 2 Pets (háziállatok)

Day for Day Creative Commons License 2006.07.19 0 0 555

Ha nem gondozod a gyereket, akkor kijönnek a gyámhivataltól és elviszik! Nekem legalább is az első próbálkozásom így végződött.

De ha már összejött a gyerek, inkább neveld fel, aztán repítsd ki a családi fészekből! (-:

Előzmény: fruzsii (552)
Day for Day Creative Commons License 2006.07.19 0 0 554
Ha nem csal az emlékezetem: a gyerekgyártáshoz mindkét szerelmes mutatója arany vagy platinum legyen. Ezt pedig úgy érheted el, hogy minél többször teljesíted a vágyaikat (p.: megismerni egy új sims-t, venni egy drágább tv-t, stb.).
Előzmény: Curapid (553)
Curapid Creative Commons License 2006.07.19 0 0 553
Köszi a választ..
Van egy kis gond nálam nincs ilyen:S Nem tudom miért.Amugy érdekes,mert azt akartam,hogy legyen gyerekük,de nem jön össze.Ahogy visszaolvastam a Fórumot,látom,hogy úgy kell,hogy try for baby(vagy valami ilyesmi) de nekem ilyet nem ír ki az ágyban.Sőt még az is különös,hogyha szerelmesek,akkor nem woohooznak,mert amikor rámegyek hogy woohoo akkor az egyik fél kiszál.Amikor nem szerelmesek,mert összevesztek vmi miatt,de 100%os barátok akkor viszont megy a woohoo.Nem értem én ezt.Gyerek csak akkor lehet,ha a fiu/lány vágyai közt ott van,hogy baby?
Előzmény: chevyfan (551)
fruzsii Creative Commons License 2006.07.19 0 0 552

olyan jó,hogy ilyen segítőkészek az emberek! :) öröm ezt nézni :) amúgy olyan nincs,hogy egy gyereket nem akarsz,és örökbe adod? :)

chevyfan Creative Commons License 2006.07.19 0 0 551
Hella!

Telefon-hívás-szolgáltatás-örökbefogadás
Előzmény: Curapid (550)
Curapid Creative Commons License 2006.07.19 0 0 550

Nem tudja valaki,hogy lehet örökbefogadni?

Day for Day Creative Commons License 2006.07.18 0 0 549
Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem!
Előzmény: fruzsii (548)
fruzsii Creative Commons License 2006.07.17 0 0 548
juj, most megy. felraktam újra a sims2t aztán a patchet aztán ment! köszönöm szépen!!! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!