Ígérem, több Ht-topikot nem fogok nyitni:) Ha jól emlékszem, eddig csak 9 van belőlük, ez igazán nem sok és mindegyiknek körülhatárolható témája van, ne kössenek bele. Sőt, inkább reklámozhatnák a hírportálon:)
Amúgy, ha túl sok Ht-topik lesz, kérelmezhetjük majd az Indexnél, hogy nagyobbítsák meg a kedvenceket:))
A Donnie Darko szerintem egy kicsit jobb, ma evezés után megyek megnézni másodszorra...
A Donnie Darko és Brasco is jó film, bár egész más stílus :)
A kedvenceknél már túltengenek a hattrickes topikok - ami persze nem baj, sőt. A moderátorok is egész jól tűrik. (igaz anno a transzfer topiknál volt egy bátortalan kísérletük az egyesítésre, de azóta észhez tértek)
Na nem én, az biztos. Csak most keltem és amíg meg nem iszom a kávémat, nagyon azt se látom, hogy mi van a képernyőn:)
Amúgy a Donnie Darko félelmetesen jó film, nézzétek meg!!
Viszont persze a film után tegnap el kellett menni sörözni, így csak a Tiszába lógatva a lábom, sört szopogatva drukkoltam a válogatottaknak. Gratula mindkét edzőnek!!!
én meg azt sem :)
de gondolom mást is találsz a bárpultnál szóval nem hiszem h gond lenne
remélem este mindenki rekedtre orditja magát a meccs alatt
amúgy mindjárt indul a csapat busza a stadion felé,még ittvagyunk a szállodában,de már kapcsolom ki a laptopot úgyh nem tudom mikor jelentkezem legközelebb
ja meg alig tudom visszafogni a fiukat,mindenhol a füves cigiket keresik..
Mármint arra gondoltál, hogy a HT-n belül külön index részleg lesz? ;))
Covy:köszi!
És mindenféle off-érzés nélkül, boldogan jelentem be, hogy mielőtt még reagálnék Evil koncertjére és sajoati finn könyvére, elmegyek megnézni a Donnie Darko-t :)
Ugyan a fő Hattrick-topikban mindig is kényelmesen elfértek a játékhoz nem szorosan - vagy egyáltalán nem - kötődő hozzászólások, vélemények, a nem érintettek számára talán sokszor unalmas végig hallgatni egy-egy hosszabb off-topik gondolatsort.
Így hát közkívánatra (pl a szövkapok fele is kívánta:), eme történelmi napon, megszületett a Hattrick Café, ami remélhetőleg tovább fogja gazdagítani kicsiny Ht-társadalmunk egyébként sem szürke életét és segítségével a komor:), szakmai eszmecsere mellett, más oldaláról is jobban megismerhetjük a menedzsereket!
Úgyhogy, Ht-tagok, minden, ami nem Ht-foci, jöhet ide!!