Keresés

Részletes keresés

Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2731
Reméljük, hamarosan lesz bolti úton elérhető maxi CD is!

judelaw Creative Commons License 2008.06.16 0 0 2729
Es azt nem lenne kedved megosztani illegalisan? :-)
Előzmény: Giorgio Volli (2728)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.16 0 0 2728
Nekem a legálisan letöltött download-verzió van meg - amit azóta furcsa-mód likvidáltak. Ennél jobb egyelőre nincs. :-)
Előzmény: Törölt nick (2727)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.16 0 0 2726
Kellemes ez az új szám! Hiába kommersz, van benne valami hipnotikus, amitől muszáj újra-és-újra meghallgatni!* Koncerten is biztosan ütni fog!

*: Megérdemli, hogy jó minőségben hallgassa az ember!

Előzmény: Giorgio Volli (2722)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.15 0 0 2724
http://www.mylene.net/mylenefarmer2009/stade-de-geneve.html
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.15 0 0 2723
részese = része
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.15 0 0 2722
Ezek szerint, én is a gépezet részese vagyok. :-)

http://www.mylene.net/mylenefarmer2009/stade-de-geneve.html#plan

Még épp' időben megkaptam az új kislemez legális download - értsd: nem YouTube-os - változatát. Érdekes, hogy a Universal időközben töröltette a linket - holott, nem kalóz oldalon szerepelt a szám.
Előzmény: 2570 (2721)
2570 Creative Commons License 2008.06.15 0 0 2721
igényesek
a profi gépezet beindult
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.15 0 0 2720
Csak itt, csak most, csak nektek:

Mylene Farmer - Degeneration

Így egészben sokkal jobb, mint a kiragadott részletek!

Vidám vasárnapot!
2570 Creative Commons License 2008.06.14 0 0 2719
Ekkora béna barmot! Annyi átkot senki sem tud mondani magamra mint én! FORDÍTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helyesen a Mylene Farmer van gyök n-ik alatt osztva 500-al és a másik csapat szorozva. Lebuktam nem én vagyok Neumann János unokája.
Mielőtt valaki kétségbe vonná saját matek tudását.
A moderátor igazán törölhetné azt a képet.
Előzmény: 2570 (2717)
2570 Creative Commons License 2008.06.14 0 0 2718
Miért ne lehetne köztük egyenlőségjel? Nálam ez a képlet elég pozitív a csapatra nézve.
Harmadszorra csak összejött. hip hip hurrá!
Előzmény: Giorgio Volli (2715)
2570 Creative Commons License 2008.06.14 0 0 2717
Az 1-es szám az előző levélből az n-reEzt a képet akartam felrakni de nem jön össze
2570 Creative Commons License 2008.06.14 0 0 2716
Most vergődtem ide, gondoom sokak örömére. Hát, úgy néz ki, hogy ezt a képet csak én nem ismertem! A műveletlenség pozitívuma, hogy különben sosem tudtam volna meg erről semmit. Kicsit gyanús is volt hogy mikor lett ekkora feneke a „Farmeromnak”. Sebaj a fotóművészet és a filmművészet - ide kéredzkedne most az hogy, - „mint olyan” - iránt többnyire érzéketlen, és/vagy képzetlen vagyok. Nekem ezek nagyrésze, többnyire csak blöff. … Ainsi soit je…. (Ez most az és/vagy-ok levele)
[;-)]Ezt a jelet már sejtem, hogy mit jelenthet a chat-es nyelvben. De, [-))))] ez a jel reményeim szerint, lehet az iróniáé? Mert nem akarok semmilyen ízlésháborúba keveredni és/vagy kirobbantani, ezen a fórumon, de becsülettel végigszenvedve ezt a GSV klippet a zenével, bátran ki lehet jelenteni - vagyis én kiállok amellett - hogy ez egy fos. („…és ha összeáll? - ha összeáll, akkor még lehet belőle szar…” /Hofi/) Ezzel többet nem is foglalkozom velük, mert még csak az is reklám lenne. Nem kell álszemérmeskedni...
De annyira nem kell borúlátónak lenni, - igaz eddig én házaltam ezzel - hogy bármilyen összefüggésbe hozzuk a megjelenő M. F. lemezzel és méginkább L. Bouttonat kvalitásaival és a kettejük üzleti érzékével, és ízlésével. Ilyen elő sem fordulhat. Ha feldobhatok egy ilyen súlytalan mondatot. A nyugalom szó már vákum lenne:-)))) Apropó! Nemrég láttam a Tv5-n Nizzáról egy filmet - sajnos az életben kimaradt ez a környék, és azt hittem hogy La Ciotat-val sok szépet láttam már Francia o.-ból. Ha tehát a koncert után hirtelen felindulásból ott maradsz vagy bárki ottmarad akár csak 20-30 évet akár clochard-ként is, már az is szép kárrier.
Az 1-es szám eléggé kedvező a csapat számára.

Előzmény: Giorgio Volli (2711)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.11 0 0 2715
Persze, hogy jó, csak ne legyen köztük és M.F. között egyenlőségjel!
Előzmény: judelaw (2714)
judelaw Creative Commons License 2008.06.11 0 0 2714
tök jó ez a GSV dal:-))))
Előzmény: Giorgio Volli (2711)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.11 0 0 2713
A kedvenc énekesnőmnek. :-)

Bár, nem biztos, hogy ha ezt a számot / klipet látom / hallom tőle elsőként, akkor olyan szinten felfigyelek rá, mint ahogyan ez anno történt.

Előzmény: Törölt nick (2712)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.11 0 0 2711
Az általam belinkelt kép nem lemezborító volt, hanem Man Ray* fotója, 1924-ből. De Mylene, vagy a kreatív csapata is biztosan ismerte ezt a képet. ;-)

*: http://www.manray-photo.com/catalog/index.php

Egyébként, valóban teljesen más (lesz) ez a beharangozó kislemez, mint '87-ben volt a "Sans Contrefacon", vagy '91-ben a "Desenchantee". Az akkori Mylene valóban köszönő-viszonyban sem volt Madonnával - ezért is tisztelem őt, míg az utóbbit csak egy nagyon profin tálalt marketing-bábnak tekintek.

Az is igaz, hogy Boutonnat zenéje kicsit elkommercianizálódott az utóbbi 10-12 évben - egy-két kivételtől eltekintve. Ettől még ő egy rendkívül tehetséges szerző, és a filmes világban is ott van a helye.

Zárásként egy Good Sex Valdes track, amin producerként - és vendég-hangként - Mylene Farmer is közreműködött. Azért, nem szeretném, ha ez a hangzás jellemezné az új Mylene Farmer albumot.

Good Sex Valdes - You
Előzmény: 2570 (2709)
miki111111 Creative Commons License 2008.06.11 0 0 2710
A borítóval kapcsolatban igazad. Nekem is ismerős.

(Madonnáról csak annyit, hogy soha nem soktam mondani vmire, hogy utálom, ez csak hirtelen felindulásból volt, egyszerűen én is úgy értettem, mint te, hogy ami kifolyik a kereskedelmi rádiókon az 90%-ban nekem valahogy nem jön be. )

Üdv.
2570 Creative Commons License 2008.06.10 0 0 2709
RÖVIDEN: Ha valaki Mylene Farmer-ről akar olvasni és valami hasznosat megtudni, akkor ez az firkálmány nem neki, és nem róla szól, vagyis nyugodtan hagyja figyelmen kívül. [Vagy különben szólaról (*;*) ezt alant magyarázom]

Valóban csak annak tűnök. A nagyon pesszimista jelzővel nem vitatkoznék. Ha már valamitől ideges tudok lenni, azok az ilyen lekezelő, alaptalan diagnózisok. Kösz Dokikám! Csak jókedvemben szoktam ilyen baromságokat összeírni. Mert nem vagyok egy fórum betyár, - csak esetleg grafomán - aki csak számos v. számtalan fórumon tudja magát öntáripiában részesíteni, úgy hogy mindent megugat ami nem harap vissza, és minden csordához odadörgöli a hátsóját. Láss csodát, a gugli a te barátod ahogy ezt sokszor javasolják az okosabbak. Számtalanszor meg is tartom magamnak. (mármint a véleményemet) ezt most jól megszerkesztettem…
Ez inkább elkeseredettség volt, mert 30sec alapján vizionáltam magamnak valami gagyit, - az előző munkákat ismerve - amire semmi alapom sincs. Amit lehet, hogy tényleg nem volt okos dolog megosztani.
Miki-nek sajnálattal üzenem hogy én nem utálom Madonnát, csak ő manapság az egyik kéznél levő, megfelelő, hiteles „mintaanyag” amit mindig elő lehet kapni - hajánál fogva- ebben a témában, műfajban, (tudom, képzavar) más nőket is ide citálhattam volna - természetsen őket is csak a hajuknál fogva - de azokkal nincs ennyi analógia sem. Jöhettek feministák!
Végül a borító: ez már nagyon közhelyes, Legalább kettő v. három jazz előadónál találkozhattak volna, - ha legalább nézegetik, megfogdossák azokat, itt Mylene-re és kreatív csapatára gondolok - (ha dombornyomott) hasonló borítóval amelyek ilyen szájbarágósak. És még hányról nem tudok. Ergo, már a jazz-borítókon is közhely. Sőt profánabb classikus borítón is találkoztam már ilyennel. Ha boncolgatom jobban, és elhagyom a "köztudott" dolgokat, akkor itt csak vulgarításban látom a poént. f-lyukak =F(f)armer…éééted? Így szemlélve nekem sokkal több, és merészebb is. Ha ez egyértelmű volt akkor bocsánat hogy untatom a lassú észjárásommal az olvasót. Prűdek is jöhetnek!!!!!!!!
Más:
A litániám oka, hogy lehetőségem legyen a véleményemen kicsit finomítani, hajlítani. Hogy ne legyen annyira szélsőségesnek ható, mégha felszínes információk alapján is csak felszínes véleményt tudok formálni, ezzel elkerülve a félreértéseket. Ez még most sem sikerül sokszor, ahogy látom. Később már nem zaklatnám azzal a közösséget hogyénhúdemegmondtam, mert ez nagyon rossz lenne nekem is. Már írtam, akkor inkább Kanossa. És nem vagyok egy zsonglőr ezekkel a [((:),;;(),::)]mittudomén milyen jelekkel, hogy mit jelentenek, azért nem használom őket, pedig lehet hogy sok félreértéstől megkímélném az olvasót. Mint a „tök jó” -val is, amivel már csak nekem van bajom ebben az országban. És ebbe már bele is törődtem. Repesve várom, hogy Grétsy, Balázs v. Nádasdy, stb. mikor kanonizálják végre, mert akkor legalább tudnám, hogy én vagyok a konzervatív, fafejű. De ennek egyszer már itt jelét adtam. Ez lett a jolly joker a jelzők között, az utóbbi néhány évben ezzel már világokat lehet leírni. Nem is értem a fizikusokat és a Matematikusokat miért kínlódnak annyit. Olyan lehet mint a „Ça va”. Talán indítanom kell egy fórumot ahol egy, feltehetően a világ legrövidebb névlistája lenne, akik becsületből, őszintén jelezhetnék hogy nekik valamiért sérült a bal agyféltekük - akár csak nekem - mert nem áll rá a nyelvük erre a remek kis jelzőre. Megelőzve a téves reakciókat, most sem vagyok-voltam ideges. Mára ennyi a beszólásokból. Ça va?
Fent a sorok elején gyártottam egy béna akármit ha már van ilyen akkor tárgytalan ha nincs akkor ennek is lehetne valami értelmes jelentést adni a netes nyelvezetben. pl. csillagszemű, taknyosorrú zsírÖdönke v. Bözsike. A névhasonlóság csak a véletlen műve és a képzelet szüleménye, megtekintését semmilyen korosztálynak…stb.

„Akinek van humora(humorérzéke) az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes” Peterdi Pál
STOP
Előzmény: Törölt nick (2706)
miki111111 Creative Commons License 2008.06.10 0 0 2708
Nekem tetszik. Szerintem tök jó. :) Jó kis ritmusos alap, kellemes énekkel.

(egyébként én is utálom Madonnát)

Miki.
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.10 0 0 2707
A borítóhoz egy kis adalék...

Le Violin d'Ingres
Előzmény: 2570 (2705)
2570 Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2705
Néhányan biztos megköveznének a következők miatt:
- ha nagyon óvatosan akarok fogalmazni, akkor nem sok puskaport durrantottak el.
- Csak úgy minden információ nélkül belehalgatva „vakon”, Bouttonat kezéről feltételezem hogy eltört vagy valaki el fogja törni... Mert ez így-persze nekem- egy olcsó Madonna „zeneféleség”-nek tűnik amitől nem tudok elég gyorsan elég messze kerülni, és ezzel egyidőben megpróbálok egy vízcsaphoz minél közelebb kerülni. (ez így érthető?)
-valami olyan promóciós anyag lehetett vóna, amire felkapja az ember,-itt szerénytelenül magamra gondoltam- a fejét. Vagyis én, de csak a vizet sikerült.
- Ha tehát félrerakjuk az áhitatot, akkor akár „bárki” lehetne. Ehh MAGÁNYVÉLEMÉN!
- annyi spirituszt találtam a zenei részben, a hangszerelésben, hogy egy napelemes zsebszámológéppel is összerakhatják az bátrabbak. Ez nem erre a párosra vallana, de tudom ez így súlyos vélemény, 30 másodpercre alapozva.
-A fent említett nőnemű egyed-ezt lassan hangsúlyozni kell az idő haladtával- megteheti hogy 2-3évente kijön egy halom szarral-már vagy 10 éve rendszeresen- mert a rajongói mindent megesznek, de Mylene-nel ez nem fordulhat elő. Lehet hogy a hasonlat szerencsétlen volt, és talán túl régen voltam fogékony kispöcs, akit hülyére tudnak venni a Madonna és Társa-i mgtsz. Most már mások teszik ezt... . És a borító vagy akármi is legyen az tetszik. Na ez volt a pozitív vég.
-Várom a további fejleményeket, hogy örömmel járhassam a Kanossát.
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2704
Az eddigi ízelítők - egybegyúrva:

"Dégénération"
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2703
Azok a fránya francia ékezetek... ;-)

Mylene Farmer Dégénération (nouvel extrait)
Előzmény: Giorgio Volli (2702)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2702
Előzmény: Giorgio Volli (2701)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.08 0 0 2701
Íme, a borító:

Dégénération

Itt pedig, egy rövidke ízelítő:

Dégénération
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.04 0 0 2699
Immáron megerősítettnek tekinthető az infó...

New single, Dégénération

Dégénération
Előzmény: Giorgio Volli (2693)
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.06.03 0 0 2697
Ha valaki az elkövetkezendő két hétben Prágában jár, ne csodálkozzon rajta, ha esetleg belefut Mylene Farmer-be, ugyanis a művésznő ott forgatja legújabb klipjét.

Az új album egyébként várhatóan idén szeptemberben jelenik meg.

yellow357 Creative Commons License 2008.06.01 0 0 2695
hali! rég voltam itt!

tudom hogy gagyi vagyok, de tök rácuppantam az effets secondaires-re... meg elővettem az innamoramento cédémet és ment 1-2szer az optimistique-moi is....
Giorgio Volli Creative Commons License 2008.05.28 0 0 2693
"Dégénération" - ha minden igaz, ez lesz az új Mylene Farmer kislemez címe, melyet június 19-én mutat be a rádió. (Na, persze nem a "Danóbiusz"... ;-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!