Gratulálok :). És I think you deserved it :). Nagyon komoly a klip, el se hinné az ember, hogy "otthonbarkácsolt", nem pedig profi stúdióban állították össze.
Jaj, köszönöm szépen, mindenkinek! Pont most akartam kirakni a linket, de elkéstem! :D Tök gyors minden, hazaértem, erre egy halom kérdés, aztán meg már ott is van! :D De úgy örülök, hogy tetszik az embereknek! Mindig amikor kap egy kis nyilvánosságot akkor mindig nagyon izgulok, hogy vajon mi lesz! :D
Amúgy Tomi, ha szeretnél velem jönni, akkor saját felelősségedre jöhetsz a bőröndömben, de már ígyis vannak ketten, szal kicsit kényelmetlen lesz! :D
Amúgy köszönöm szépen! Az utóbbi pár nap elképesztő volt - annyi levelet kaptam, h el sem hiszem! De tényleg! Nemsokára lesz interjúm a fókusszal is, szal nézzetek majd - majd ha tudom, h mikor akkor szólok mindenképp! Meg most csinált a Velvet is egy interjút, szegényeknek írtam egy regényt! :D
Nos a Kylie-s tali az még intéződik - annyit tudok mondani, h folyamatosan kapcsolatban vagyok az egyik ügynökével és majd akkor fogunk talizni, ha visszajött az amerikai koncertjéről Londonba. Fogalmam sincs mi lesz, ha találkozhatok majd vele, mert szerintem azon nyomban kiugrik a szívem! :D
Na akkor majd még írok, ha tudom, h mivan! :D Köszönöm szépen mégegyszer! :)
Na na na na na na na na na na na na hogyha otthon lennék, most elkezdenék Kyliet játszani, és mikrofont tartva együtt énekelni a Can't get you out of my headet :).
Better Than Today- új dal a koncertről... meglehetősen erőtlen és fantáziátlan, nem lennék meglepve, ha ez is Scissors Sisters-es dal lenne:-))) bár anno a CGYOOMH is milyen szarul szólt, aztán a Fever megjelenésére milyen jó is lett!
Segítségre lenne szükségem,remélem valaki tud nekem segíteni :) Kylie Body Language albumán szereplő After Dark című számot keresem,de a gyorsabb verziójában.Akárhonnan szerettem volna eddig letölteni,mindenhol egy lassabb verziót dobott ki,de a CD-n egy gyorsabb van :D Ha valaki tud nekem segíteni azt nagyon-nagyon megköszönném. viragoscica@citromail.hu az e-mail címem,előre is nagyon köszönöm!!