Ja, ez inkább szánalmas. Meg gagyi. De klipben lehet, hogy más.
Gondolom, valamivel csak el kell adni a lemezt...
Deamúgy mindenkinek:
- www.tar.hu/revolution
- klikk a "Kapcsolat" feliratra
- scroll a lap aljára
- bal oldali kék gomb megnyom
- hozzászól a fórumhoz
- 1 db cukorkát megkap a legközelebbi buli alkalmával
Minimal trash pop? Akkor a Sportfreunde Stillert se hagyd ki, meg a Peaches-t se, bár az videón az igazi, mert ennyire perverz csajt még nem láttam a földön, mint a Peaches énekesnöje
A pénteki bulin (Alapzaj) aki nem jár a PeCsa kisterembe az is megismerheti az új zenei vesszőparipámat:
Az új (német) minimal/wave/noiz diskót (ala TokTok, Chicks On Speed - jó ezek angolok, Jeans Club, Opel Bastards - na jó ezek meg finnek, Tocotronic ...) Keverve Klinikkel, NIN-el, Bowie-val, Monthy Pythonnal, Skinny Puppyval ... érdekes lesz, és csűrdöngölős. Remélem.
És egy tényleg rEv hír: felraktam egy fórumot, kicsi butát, egyelőre próbából. A Kapcsolat oldalon lehet elérni, a lap alján. Nézzétek meg, meg írjatok! :-)
Csókolom!
Naakkor. Óriási mókának örvendhettünk ismét. Nem volt belterjes buli, az biztos. Amikor beestünk, sehol nem láttam fekete ruhás embereket, mindenféle mást igen. Először még bosszankodtam, is, hogy "basszameg elmarad a buli". Pedig.
Nephilim, az idegenek kdvéért voltál annyira óvatos az elején. Prüntyögős DM, Yazoo, meg a többiek. Halál király volt. A topictársak meg a legjobb bulizók.
Az egyik ismerősöm a klasszikus érvagdosós darkot hiányolta. Őt vuduba cipeljem ugye?
A koncert jó volt, kellemes volt a hangulat. A feldolgozás fantasztikusan sikeredett.
Sajna, egész 7végén melóztam, vagy utaztam, szal fizikailag már nagyon kivoltam, ezért talán nem tudtam annyit pörögni. árom után tűntem el, amikor indult a vonat. Elbúcsúzni nem tudtam, mert a DJ-k éppen elfoglaltak voltak, a többiek meg éppen elbújtak.
Bocsánat Nephilim, elfelejtettem a lemezt. Jövő héten felhívlak, vagy írok, aztán megbeszélünk egy találkát. Mondtad, h küldtél mélt, de sajna nem kaptam meg.
Most jár le az időm, ezért robogok el. Jó hétvégét mindenkinek.