El kell mondanom, hogy a tűzijáték olcsóbb volt, hiszen
-nem kellett "kibérelni" a Gellért-hegyet,
-nem kellett készenlétbe helyezni annyi tűzoltót (nem kellett az egész hegyet fellocsolni),
-nem kellett annyi szemetet össze szedni.
kovacs=00000000000000-borzaszto szivas!!!!!!laca ugy nezett,mint a kisgyerek,amikor a mama rajott,hogy stikaban cigizik-azt a kepet-csak azt tudnam feledni!!!!!!
Hüha tuzijatek..... happy end.... hűha
Minden szép és jó. Jajdejó.
Éljenek sokáig,nekem meg egyre jobb. Bizony.
Azt mondták.
PR
Országimage
Széchényi terv közpénzen
Igen igen, ez igy helyes és jó, Igen. Igen.
10-re felkelek.
Nem mondta senki, hogy a kormány jelölje ki az ellenzéki kurátorokat, ezt te se gondolhatod komolyan (a kormánypárti kurátorokat se a kormány jelöli, hanem azt, hogy a parlament szavazzon. Nagy különbség.
De azt még mindig nem értem, hogy a vizsgálóbizottságoknak van mi köze van a médiatörvényhez?
Amit ugye ugy is lehet megfogalmazni, hogy a Fidesz a te adodbol biztositja a sajtoszabadsagot, hogy mindket fel velemenye elhangozhasson a mediakban, ellensulyozva azt a baloldali mediafolenyt amit az elmult 40+4 ev alatt szinten tolled ellopot penz segitsegevel epitett ki maganak a baloldal.
Ha nem tetszene ilyen vakhitünek lenni, észrevenné, hogy ez tréfás kiszolás. Lsd szinonima szotár. Embert nem láttam még ilyen derüsen veszteni, mint a Kovácsot.