Kedves Tamáska, négy év alatt nem hallottam, nem olvastam (a ballib médiában sem), hogy az APEH SZDSZ-es politikusoknál, üzletembereknél tartott volna ellenőrzést. Viszont nálam pld. tartott.
Én arra emlékszem, amikor a toeráns Kuncze Gábor belügyér uralkodása alatt szétverték a METÉSZ tüntetést. Jó ok volt arra, hogy a szintén - akkor még - toleráns rendőrségünk, azóta is páratlan módon, közlekedésbiztonsági okra hivatkozva megtagadta a hozzájárulását.
Mit látunk ma, hogy a fidesznáci kormány regnálása alatt, az ellenzék derék bohócai (engedély nélkül) nyugodtan simfelhetik a kormányt. Hiába no, nehéz sorsuk lett szegény üldözötteknek.
Ez az APEH általi üldöztetés meg rizsa. Akinek rendben van a szénája, az mitől félne?
Valóban a gyanú erős bennem hogy alfa=Sacco és közbe jól szórakozik de szerintem alfa egy régi nikk, nem? Lehet csak elrontotta az átírást és azért kezdett el most így szerepelni? Egy biztos alfa nem volt miép-es - ezt tudnám. És alfa nem jack. Ezt is tudnám. Sacco se jack mert nem olyan a stílusa - csak a sokszínűségben hasonlít. (Lásd szélsőséges nacionalizmus és szabadelvűség egyszerre... emellett Sacco még a szocik mellett is kiállt egyszer itt. Sőt ahogy néztem egy illetőt még le is antiszemitázott!:)) fura!)
Szóval ez engem nem is érdekel.
Most akkor az a kérdés mely SZDSZ-esek fognak a Centrumra szavazni?
Kedves Tárnokvölgye!
Az igaz, hogy ez "csak" egy fórum, de sok kicsi sokra megy és alfa sok topicban vitézkedik. Pl. remekül ért a mezőgazdasághoz /is/.
Nagyon jókat lehet rajtatok nevetni...
"Jelenlegi párthatalom" "Arronganciája" Ó!
Illető úrnak van egy véleménye. Ez a vélemény hogy a Centrum számára ideálisabb, mint az SZDSZ,a amelyre eddig szavazott nem hinném, hogy ebből lehetne bármilyen összeesküvéselméletet fabrikálni... Az összeesküvés elméletek nincsenek, csak azt hivő elmebetegek - nem ezt szokták mondani?
Vedd észre: Sacco és Vanzeti senkit nem kényszeríthet szavazata megváltoztatására. Azt azonban nagyon sajnálatosnak tartom hogy elsősorban azért választja az SZDSZ helyett a Centrumot mert az SZDSZ-nek nincs esélye a bejutásra. Ez az én szememben árulás-színű. Elnézést ha valakit megbántottam.
:-))) Érdekes módon Te ültetted a bogarat a fülembe, mikor alfát J.g.-hoz hasonlítottad. Na Ő az, akiről véletlenül sem tudnám elképzelni, hogy a Centrumra szavazna. Tudtommal MIÉP, onnan pedig minimális esélyét látom az átpártolásnak. Az ügynöki munkásságnak inkább. :-)))
Nem értem, mutatis mutandis a rendőrség helyett, most az APEH hajtja végre a politikai zaklatást.
Ez ellen pedig most is szót emel ez a szervezet.
Csakhogy most már nem az MSZMP rendeli meg a zaklatásokat, hanem a Fityesz.
Akkor most ki árulta el az elveit?
Akik a zaklatásokat megszólják, vagy azok, akik elrendelik?
Azt hiszem tévedés azt hinni, hogyha bárki az SZDSZ helyett a Centrumra szavaz akkor az majd bekerülése után a FIDESZ-t fogja egyértelműen támogatni. Világosan kimondták arra szavaznak ami az Ő megítélésük szerint az ország érdekeit szolgálja. És ez független attól, hogy MSZP vagy FIDESZ kezdeményezés.
Igaza van az egyik beírónak, a topic cím nagyon átlátszó és ezzel bizonyítja is a jelenlegi párthatalom arroganciáját.
Dehát a fórumot olvasgatva nem ez az első provokatív topic... Számos másik is van ami egyik párt ellen illetve másik mellett korteskedik. Ez a politika!
2. SzDSz-esek! Ne hagyjuk magunkat félrevezetni, és vigyázzunk, hogy ne oszoljon meg az a kevéske kis szavazatunk: voksoljunk mindannyian a Centrum Pártra!
PS. Megbízható forrásból értesültem róla, hogy Magyar Bálint, Kuncze Gábor és Demszky Gábor is mind a Centrum Pártra szavaznak majd!
Jóóó naaaagy OFF Az itt előforduló ballib nickek jól felültek a jobboldaliak provokációjára... Folyamatosan válaszolgatnak - őáltaluk amúgy is provokációként felismert - beírásokra, ezzel folyamatosan fenn tartva az első 10 topic címei között a felszólítást. Aki nem néz bele, nem olvassa végig a topicot, talán még át is szavaz. :-))) Nekem 8, én nem valami helyett szavaztam volna a Centrumra. Mindenesetre egyre jobban úgy látom, a Centrum tényleg be fog kerülni. :-)))
Amúgy az én meglátásom szerint a Centrum valószínűleg minden oldalról szakítani fog pár szavazatot, kivéve a MIÉPet.
1. Akik váltást akarnak, de a kevesebb lapot osztanának az MSZPnek.
2. Akiknek túl liberális az SZDSZ.
3. Akik kissé meglepődtek a Fidesz működésén.
A topikcímben egyértelműen felismerhető az SZDSZ rombolására való buzdítás... Korrektebb lett volna csak egyszerűen egy "Válaszd a Centrum Pártot..." cím és utána mindenki megindokolhatta volna, hogy miért inkább ezt mint mást, ill. inkább mást, mint ezt. Illen eccerű ez.
ON
Nem értem a logikádat. Egy párt nem azért jön létre hogy valaki ellen, helyett szavazzanak oda az emberek... Vannak tisztességes szándékú pártok is, nemcsak az SZDSZ-ből és az MSZP-ből kell kiindulni!
..önmagát ellenzéki politikai szervezetnek tekinti, és egyértelműen kijelenti, hogy az MSZMP, az uralkodó kommunista párt ellenzéke. Ellenzéki, abban a szűkebb értelemben is, hogy folytatja a küzdelmet, amelyet az állandó rendőri zaklatásokkal dacolva a demokratikus ellenzék vívott az elmúlt tíz évben, a polgári és politikai jogok érvényesítéséért...
Ez még nagyobb marhaság, mint amit BaSand irt,
hiszen Kunze köldökéből, mindenki azt olvas ki a mit akar.
Az "politikai árulást" viszont a kedves BaSand tematizálta.
Árulást csak valamilyen kötelezettség vállalással szemben lehet végrehajtani, tehát az adott kontextusban a mondat értelmetlen.
Hja azok a régi szép Chartás idök.. Amikor ugye az SZDSZ aktív közremüködésével aktiválták a komcsikat. Az elöbb itt pl. gyilkosok meg hazaárulók, meg hasonlók után érdeklödtél. Pl. a Charta egyik következménye, hogy egy véreskezü, önkéntes hazaáruló pufajkás lehetett Magyarország miniszterelnöke a rendszerváltás után (akivel aztán a SZDSZ össze is feküdt jó "ellenzéki" módjára). De ha véreskezüeket keresel, érdeklödj pl. az Eörsi-Bauer féle ügyvédi irodában. Minden ÁVH-val kapcsolatos ügyben gyors, precíz, hatékony, és konkurrencia nélküli kiszolgálás. Bármi elintézhetö, bármely véres kéz lemosható, stb.
1. Ne zavard meg légy szíves azt a pár tucat SzDSz-szavazót.
2. Rám figyeljetek kedves SzDSz-es fiúk és és lányok, ne az Edvárd nénire.
3. Az SzDSz - igen-igen őszinte sajnálatomra!!! - 2002-ben biztosan nem kerül be a Parlamentbe - ugyanis a mi néhány tucat szavazatunk ehhez sajnos kevés.
4. Azonban, ha mi SzDSz-esek mindannyian fegyelmezetten a Centrum Pártra szavazunk, akkor jó esélyt teremthetünk arra, hogy a liberális gondolat ne szoruljon ki a Parlamentből.
5. Halgassatok hát rám, és mi SzDSz-rajongók mindannyian szavazzunk a Centrum Pártra!
Szerintem vagy viccel vagy ő Sacco vagy komolyan gondolja - de ebben az esetben fehér hollónak kell tekinteni szerintem. Nem mintha zavarna a Centrum erősödése de... nem tudom. Nem hiszem hogy még elég jól ismernénk a Centrumot hisz csak most aalkult. lyen hamar nem lehet megkedvelni egy pártot... De aztán lehet hogy van szerelem első látásra a politikában is - nem tudom...