Igen, eztet én is reménylem. De dzsu-li valahol a lelkemre kötötte, hogy meg kell csinálnom a rendszeresen tartalmi összefoglalót ehhez meg hipp-hopp el kellene olvasnom egy-kétszáz hozzászólást, lekerekíteni a cuccot, aztán nekilátni a cuccnak.
Egyébként remélem, megörvendeztet a hír: megszabadultam a médiatervezőmtől.
Igyexem megfogadni, nem mellékesen csókolom a kisztihandját, de, mondja, ha mán így belecsöppentünk élettanilag a témába, nem tud vmi szert szemkigúvadás ellen?
Csikorognék, mint hajderménkű, de csak gúvadok, egyre gúvadok.
Szóval szélütött. Mások betegségével gúnyolódni nem szép dolog. Na ezé most rágyújtok egy Superlong Pallra... Egy hete nem szívtam, te meg azzal jössz nekem, hogy szélütött. Nemsokára rámsütöd, hogy muzikogén epilepsziám van, és tegnap reggel összeszartam - ahogy te mondanád, hö - a p7-est.
egy nagy off:
iago,
ha van letezo es mukodo emilcimed, amit szoktal olvasni is, akkor legyszives kuldd mar nekem az itt megadott mailcimemre. szeretnek egy tanacsot kerni Toled. ha nem tul nagy keres.
ezeknél durvább a helyzet. csakám, aki bagzik, ma szakadt füllel jött haza, meg a szemét is kis híján kikapatra valami vagy valaki....
szegény macska...