Lejött mindkettő mingggyáán meg is hallgatom és írom a véleményt.
Mondjuk nem jár a dalokhoz egy olyan kép Rowland-ről mint amilyet egyszer JLo-ról küldtél????:)))))))))))))))))))
Csak abban nagy a pofám amihez lehet hogy értek valamennyit.
Szerinted gázos Aretha Franklin és MJB duett?
Ha egy kicsit is értenél a műfaj(ok)hoz vagy úgy ánblokkkkkk a zenéhez tudnád értékelni a zenei csemegéket, tisztelnéd az elődöket, nem hasonlítanád össze Mozart-ot Bach-al.........
áhhhhhh......hagyjuk!
Nem kivántam rád erőltetni a véleményemet de ha neked nem tetszik valami az szvsz még nem gáz!
NO COMMENT!!!!
Majd ha mondjuk ő is arra a szintre jut hogy dueettet énekel Aretha Franklin-el szólj!:)
Valszeg nem fog mert a kis hölgy nem énekesnő!!!!!!!!!!
Köze nincs egymáshoz a két zenének és a Marynek igen kevesek érhetnek a nyomába nem is értem miket írsz!!!!!!!!!!!
Dynamite meg egész jónak tűnik, de még nagyon fiatal.Tegyen le ő is annyit az asztalra, mint mondjuk Latifah, vagy MC Lyte (örülök, h Missyt kihagytad :), aztán meglátjuk.
amerikát megint saját találmányában körözték le
Ms Dynamite egy istennő, mellette minden hadonászó elbújhat, Mary J Bligeostul (najó, Missy azért még ott van a topon)
"J-Lo feat.Nas-I1m gonna be allright(Track master rmx)":
Szerintem elég fura hogy már harmadszorra akarnak megetetni velem egy nótát:
Kezdődött ugye az "I got 5 on it"-al aztán R.Kelly feat. Puffy: "Statisfied you" (az azért óriási királysá persze):) most meg JLo puffantja el ugyanazt a dalt.
Hát sebaj azééé nem rossz!:)
Új R.Kelly single jön hamarosan, klip-el együtt, a címe "Bump That" lesz és októberben már elvileg várható. Ja és Puffy-val és Ludacris-el fícsöringöl:)
Egy nagyon jó hír(főleg nekem hehe)
Mivel a "Loveland" album ugyibár szinte mindenkinek megvan akinek füle vagyon R.Kelly óriási, utánozhatatlan hangjához és zenei világához ezért mint bootleg marad fön számunkra és az év végéig az R&B messiás egy 15 vadonatúj dalból álló új albummal örvendeztet meg mindenkit!!!!!!(Erre már nagyon fog vigyázni!):)
Csak a "Heaven, I need a hug" lesz rajta ami már "régi" dal lesz akkor.