Hogy nézne ki pl. Zámbó Árpy és Anettka közös gyermeke? Vagy Bárdos András és Máthé Krisztina gyermeke? esetleg a Boross-Bochkor páros lombikbébi-je...Konkrét grafikai munkákat kérünk, amely a két arc fotójának montázsából, azok legismertebb jegyeinek megtartásával épülnek fel. (Pl. Zámbó Árpy haja és homloka, Anettka szemei, Árpy szája, és így tovább.
Nekem is nagy kedvem lett volna odamenni hozzájuk, csak annyira kerülgetett a hányinger, hogy hát... izé... pláne ahogy az a szőkére mázolt hímringyó kinéz... :-(
Csak tudnám, hogy amíg ezek b@szogatják a vásárlókat, addig hol vannak a Plaza biztonsági emberei... Ez reklám a plazanak?
Szörnyű élményben volt részem a mai napon: a Duna Plazaban jártam és beléjük botlottam.
Ez a nőnemű meg a szőke párja... Mit mondjak... ritka undorító egy duó voltak :-(
Ráadásul még az űrutazás sem fog összejönni neki, mert az oroszok elhalasztották az űrturista-programjukat bizonytalan időre. Szegény-szegény atka! Hoppá! Az ellenséget tilos sajnálni!
jól láttam én, h a Nettka egyik tanítványának, a tejfelesképű Tamásnak a zanyja "Edina" a BB2-ből? A riportfilmben ugyanis a nőt a fia mutatta be, aki 19 éves volt, s Tamás, és hasonlított is...
Kapkod fűhoz-fához, de igazából újabban nem fejezi be azt, amit elkezd, észrevettétek? Felveti a dolgokat, de nem igazából csinálja, és általában véve nagyobb a füstje, mint a lángja. A TV-s műsorait persze kézben tartja, de ahogy belekap dolgokba, abba is hagyja. Kezdem azt hinni hogy egy múló rémálom volt az egész, hírnevestül-fókuszostul, időkitöltésként egy kereskedelmi csatornán Uhrin mester és a jó munkásember között. Nem kell félni, nem ránghat már sokáig, és ha igen, a természet nagyobb csapásokat is kihevert már.
Hivatalos információk szerint egyelőre annyit lehet tudni, hogy a NASA elvesztette a kapcsolatot a leszállni készülő Columbia űrrepülőgéppel. A CNN által közvetített felvételeken ugyanakkor világosan látható, hogy az éppen Dallas felett repülő Columbia pozíciójában több darabra szétváló fehér füstcsíkok jelennek meg, amelyek később szétoszlanak.
A NASA hivatalos közlése szerint a gép közép-európai idő szerint 15 órakor jelentkezett be utoljára az irányítóközpontnak, majd már perc múlva megszakadt vele a kapcsolat. A CNN a gép felrobbanásáról beszél, de a NASA ezt még nem erősítette meg. Kyle Herring szóvivő szerint korai lenne még azonosítani a füstcsíkok forrását - írja a CNN 16.09-kor megjelent cikke, amely egyébként már egyértelműen úgy fogalmaz, hogy a gép összetörött.
A NASA szerint kizárt, hogy a kapcsolat elvesztésekor mintegy 63 000 méteres magasságban lévő, 19 000 km/órás sebességgel haladó gép kényszerleszállást készült volna végrehajtani, ez ugyanis ilyen magasságban lehetetlen. A leszállást kb. 15.16-ra tervezték a floridai Kennedy-űrrepülőtéren.
A NASA rendkívüli helyzetet hirdetett ki, Bush amerikai elnök pedig rendkívüli ülést hívott össze. A NASA felkérte Texas állam lakóit, hogy óvakodjanak az "esetleges" roncsok megközelítésétől, mert azok veszélyesnek lehetnek. A hatóságok ugyanakkor riasztották a kutató-mentő alakulatokat. Az amerikai kormány egy meg nem nevezett hivatalnokának közlése szerint a gép nagy magassága "igen valószínűtlenné" teszi, hogy terrortámadás érte volna.
Az űrrepülőgép fedélzetén hét asztronauta tartózkodott, köztük az első izraeli űrhajós. A startot minden korábbinál fokozottabb biztonsági intézkedések előzték meg.
A Columbia a NASA űrrepülőgép-flottájának legidősebb darabja volt - először 1981-ben repült. Ez volt a 28. küldetése.
A NASA az eddigi 42 űrrepülőgépes küldetés során még soha nem vesztett el gépet leszállás közben. A Challenger 1986-os tragédiája röviddel a felszállás után következett be.
Vazzz. Most kockáztatjuk a háborút Oroszországgal. És mivel NATO tagok vagyunk, ezért világháború lesz. A magyarok pedig úgy vonulnak be a történelemkönyvekbe, mint a harmadik világháború kirobbantói.
Mindezt atka miatt.
Ezt nem mondod komolyan!? Nem tudom elhinni! Szegény-szegény orosz űrhajósok. Ráadásul kint az űrben a többi bolygó lakója meg azt hiszi, hogy a földi nőneműek mind ilyenek.