Szuka a drága. Őt sem akarják simogatni, főleg az idegenek... :) Anyósom még most is tart tőle, pedig épphogycsak ránéz, amikor jönnek.... Mondhatni kutyába se veszi :)
Egy Somló környéki falu legszélső házában éldegélünk. Kell a félelmetes jószág. Pedig csak egy nagyra nőtt jószág. Ő még mindig szeret játszani - a saját elképzelései szerint.
Egyébként sziasztok, új vagyok de a kutyám 'régi': 2004-ben kaptam, mert a rotweiler ifjoncot és a hosszúszőrű németjuhász matrónát elütötte egy száguldő terepjáró.... :((((((((
Szóval Bell gyönyörű, szürke, meg egy kicsit barna, és a téli bundájában a legszebb! (a farka tetszik ilyenkor a legjobban, amikor a hátára pödöríti.) Mint minden jószág, ő is külön karakter. Igazi feminista a lelkem. Az első perctől fogva én vagyok a kedvenc gazdi, bár nem haragszik, ha más is simogatja...:) 3 hónapos volt, amikor idekerült, épp oltás után, és még nagyon bágyadt volt... meg hát az idegen hely... sok furi szag... Na, mindegy megszokta.
Szép impozáns kan.A tavasszal nálunk is lessz sampion.Majd szedek a rántottámhoz.
Miszterember hogy sikerült bezsúfolni azt a medvét a kocsiba?Kirándulni mentetek?
Van egy kis orosz kanom.Most 7 hetes.Majd csinálok fotót.
Had büszkélkedjek egy kicsit:
A növendék szukám átment a második pásztorkutya teszten.Idegenekkel agresszív.Megilyeszteni sem kerítésen keresztül,sem kikötve nemtudták.Harapott is,bár nem terhelték a korára való tekintettel(8hónapos).A harapás után azonnal menekülőre fogta az ember.
Úgytűnik önállóan a feladatát ellátja.A nyárra kiderül,hogy mennyire kemény,ha harcról van szó.Ha beválik,a második tüzelésére már meg is van a párja.Egy gulyásnak dolgozik.Négy éves.40 marhára vigyáz.
Sok reményt fűzök ezekhez.Remélem nem csalódok.
Az kis kanom mellé kéne még egy szuka.Ha tudtok jót,szóljatok.Csak aktív munkakutyák kölyke érdekel.
Köszi, már beszéltem vele, megtaláltam azon az oldalon a számát. Nincs törzskönyve a kutyáinak, szóval sajnos tárgytalan. Marad a svér inport, addig meg a középnémet kan....
Sajnos kevés az üdvősséghez hogy szerinte szebb a kutyája mint az összes magyar kutya. Szerintem meg az enyém szebb, ez van... :-D