Csajok, nem adathatok Encsinek bárányhimlő elleni oltást most:(((
Pedig tök elszánt voltam még reggel is (megdöntöttem a hosszútávú elszántsági rekordomat:))), a dokinő meg mondta, hogy vérciki, hogy hol ezt írják - hol azt írják a szakkönyvek, ezért felhívta a László kh. gyermekinfektólogus főorvosát, hogy akkor mostan tisztázzák a dolgokat egyszersmind, és mivel Encsiben igen jó eséllyel lappang ez a rohadék vírus, így nem kaphat oltást.
72 órával a bárányhimlővel fertőzött gyerekkel való KONTAKTUS után adható be az oltás max, szal most van még maximum egy hétnyi rettegésem, és ha MOST EZT megússzuk, akkor asszem oltás, mert nekem konkrétan a szívem szakad meg Danin...
De legalább belátta, és jóóól szarul érezheti magát a számonkérő stílusért. Te ebből sztem nagyon jól jöttél ki:), főleg, hogy ezentúl lesz időd netezni napközben hehehe
Idi,
te a kontinens másik felén vagy, sőt, nem is vagy a kontinensen:)
Nekem is zúg a fejem...
A gyerkőcnek meg jobbulást, neked kitartást, elvileg már csak javulni fog a dolog, nem?
Ráadásul nem tudom mi van Kornéllla, fél órája hisztizik kőkeményen, csa k az jó Neki, ha cipelem (azaz sétálok úgy, hogy az ölemben van), és már szerintem megemeltem magam, mert olyan jelek vannak, és már én is bőgök. Ennyire rossz anya lennék, hogy nem tudom megvígasztalni a saját gyerekemet? :((((((((
Dehogy Indiaban! Ez a szomszed utcaban levo doki volt... Echte britis, szittya angol, amit akarsz :)
Bar az teny, a callcenterek Pakisztanban, bakker az kiralysag. A pasim most bezarta a bankszamlajat, nem utolsosorban azert, mert soha nem birt dulore jutni a telefon masik oldalan levokkel. Fullangolkent nem ertette angolul hogy az angol bankszamlajaval kapcsolatban mit mondanak neki. Kerdezte, honnan beszel a masik. A mukso azt felelte, Basildonbol (ide 10km). OK, milyen az ido Basildonban? Szep napos. Na ja, nalunk szelvihar meg onos eso... (bar azt szemelyesen kell latni, amikor ezt eloadja, az indiai kiejtes melle kulon show :) )
Az en bankom (atjott ide o is) azzal hirdeti magat, h belfoldi callcenterekkel dolgozik. Mas kerdes, h MINDENt el tudtam eddig intezni a neten... Ha mar az egeszegugy nem ad okot kielegulesre, legalabb a bank legyen orgazmikus ;)
ez jó... vmi hotline volt? mert akkor érthető, ezek valszeg indiában vagy ki tudja hol ülő operátorok, biztos ami biztos, lekérdeznek minden betűt...:-))))
(Szipoly, elvileg mikor kellene behívják uradat interjúra...?)
Hat mostmaraztan nagyon varjuk a levelet!
Az ugy volt, hogy november elejen jelent meg eloszor az allashirdetes, mire mint allat elkeszitettuk a legeslegszebb, legpopecebb jelentkezest (cegnevvel nyomtatott CD-folia es tarsai), aztan a nagy semmi. Mikor irtunk nekik, hogy na mi lesz ma´, azt feleltek, hogy
- megkaptak a jelentkezest, es nagyon erdekesnek talaltak, de csak januar elejen kezdik behivni a jelentkezoket, es eszben tartjak a Zuramat.
Ez azert nem rossz, valljuk be.
Aztan Brusszelben meglatogattam a vasaron a standjukat, es ott is azt mondtak, hogy jajajjj, meg nem kezik behivni a jelentkezoket, mert nincs idejuk, de majd januarban.
Nos, most ugye testverek kozott is januar van!
En meg szenvedek, mint a kutya!
A fonokom pl. ma azzal kezdte a hetet, hogy bejott, es aprolekosan kikerdezett (listat is kellett irnom), hogy mivel toltom altalaban a munkanapomat.
A munkaberem bekasszirozasaval, bazze.
Aztan amikor megnezte a listat, osszehivott egy valsagertekezletet, hogy ki mit tud atvenni tolem, mert ez csoppet sok.
Jeeeee...
Szerintem kb. ket ember melojat vegzem el egy darab reszmunkaidoben, csakhogy ez eljut az agyaba.
Mondjuk eleg szar volt a stilusa, kvazi szamonkero. Pedig meg netezni se szoktam napkozben. Az igazat megvallva, tenyleg dolgozom...