Sziasztok ! Szeptemberben szeretnénk egy hetet Sartiban tölteni. Repülővel utazott már valaki ? Ha igen, kérem, ossza meg velem, melyik utazási irodánál sikerült repülős utat foglalnia. Én már egy órája nézegetem a lehetőségeket, de csak buszos utat találtam. Előre is köszönet az információért.
Hogyne lenne! Sassos Moto Rent. A Sassos felesége felvidéki magyar nő úgyhogy nyelvi problémák nem lesznek. Mondjuk, nem tudom milyen jogsi kell a quadhoz, de a honlapjukon van tájékoztató.
Sziasztok seitséget kérnék nem tudnátok javasolni Sartin egy tengerparti szállást inkább a focipálya és a nagy parkolo közti részen 3 fös studio kellene
Nem kell feltétlenül utazási iroda. Odautazol, Sithon travel irodájában olyan apartmant kapsz, amilyet szeretnél. Nagyon segítőkészek. Mi így nyaralunk évek óta Sartin. Jaaa... nem utolsó sorban, olcsóbb is!
Most olvastam csak a hozzászólásod. Sajnos nem tudunk változtatni az időponton. Ma indulunk! :) Biztos összefutunk ismeretlenül is. Hány éves a gyerkőcötök? Mi 7 éves kis(nagy)fiúnkkal megyünk és az Avrában lesz a szállásunk. Az úton nem volt fennakadás. Mennyi idő alatt értetek le?
Sarti Beach hotel. 2013-ban 09 20-27-ig voltam ott meg 2014-ben főidényben. Nem írtad mennyien vagytok, a bungalow 2 személynek kényelmes. Ha többen vagytok a főépület kell! Utazási irodánál foglaltam, bagatell pénzért, (a szeptemberit) ha érdekel privátban megírom kinél mert itt nem reklámozok.
Sziasztok, tudtok nekem segíteni abban, hogyan keressek Sarti déli részén apartmant, tengerre nézőt? Folyton Anestit dobja, az lenne a kérdés, hogy van-e másik is, vagy ez sem olyan rossz? Szeptember 20 körül mennék 7-10 napra, és jó lenne ha tényleg tengerre nézne. :) Előre is köszi
Sajnos az emberek elég tudatlanok a tengerparti jelzések vonatkozásában. Fotóim vannak arról, hogy a jól látható, szélben lobogó piros zászlótól pár méterre iskolás gyerekek csoportosan mentek a hullámzó vízbe hullámfürdőre.
Mi pont akkor voltunk ott. Egy harmincnyolc éves férfi fulladt a vízbe, valószínűleg a nagy hullámok miatt. A vicc az egészben, hogy az életmentő egész nap ott rohangált, hogy kiküldje az embereket a vízből.
Mi tegnap éjjel jöttünk haza Sartiból. Autóval mentünk, immár negyedik alkalommal.Oda és vissza is zökkenőmentes volt az út.Visszafelé nappal jöttünk,14 óra alatt értünk haza / Debrecenbe/. Kb. 2 rendőrt láttunk Szerbiában.
Mindenkinek ajánlom, ne féljenek a migránsok miatt útra kelni.Szállásadónktól hallottam hogy sok magyar, azért nem mer Görögországba nyaralni, mert félnek a migránsoktól. Mi a röszkei határnál láttunk három nőt, akik kéregettek az autósoktól.Ennyi volt az egész úton.
Még egyszer köszi a segítséget, de elmúlt a fogfájásom, egy kis flogosol. és Listerin ecsetelés, öblögetés után!
Megnéztem Sartiban az ajánlott utazási irodát, ahol nyelvi segítítésget és útbaigazítást kellet volna kérnem, és próbáltam a Biztosítás.hu-n biztosítást kötni innen. Úgy néz ki ment volna, már csak a fizetés lett volna hátra...!
Irány a tenger.......jó az idő, időm meg mint a pelyva.......!
Az a helyzet, hogy ez nem ilyen egyszerü. Ugyanis a rendszer a telcsi, laptop gps-e alapján beazonosít, hogy hol vagy. Pl. nem tudom nézni a Horizont Go, vagy a MindigTv sport csatornáit, mert csak Magyarországon nézhetök. Tehát tudja rendszer, hogy hol vagyok.