elsődleges a termosztát, másodszor a vízpumpa, de mivel cserélve lettek, és ha a vízcsövek mind jó helyen vannak és nincs dugulás horpadás, akkor ez a jelenség nem létezhetne .... merthogy ha a termosztát kinyit 80-85 foknál és a vízpumpa keringet nem mehetne fel a víz 105-110 fokra egyszer sem.... lassan felmelegszik a víz, a termosztát nyit zár többször ezt látni a mutatón is + - 5 fok ingadozás kb. cseréld ki a termosztátot, hátha mégis az szivat.... jobb ötletem nincs ...
Van egy kis problémám! Peugeot 307 SW 2.0 benzin 2005 A hűtőm alsó része “hideg” a felső pedig meleg. Nem fordul meg benne a víz😕😕😕 mi lehet a tünet? Vízpumpa új termosztát már többször lett benne cserélve, éli el a 3. Új van benne Hűtő is ki lett cserélve a fűtőradiátor is új benne. Hengerfej is volt felújításon! Vákuumos cuccossal is át lett játszva, a légtelenítő csavaroknál mindenhol víz jön.És még mindig produkálja a problémát. Indulás után felmegy teljesen max hőfok( mutató szerint) írja hogy STOP, aztán 2 másodperc és 92-93 körül tarja a víz hőmérsékletet.(de így már a világból is ki lehet menni vele) annyi h sűrűn kapcsol a ventilátor.
Szia mindenki. Kérdezném hogy a 307 és a ráncfelvarrot 307 müszerfala kompaktibilis-e?. Ugyanitt 307 ráncfelvarrot 1.6 hdi törötten, de a motor nem sérült eladó esetleg alkatrészei is eladóak. Természetesen egyben olcsóbb
Sziasztok lenne 1 kiss gondom 307 1.4 hdi nem megy a fényszoró magasságállitó itt olvastam hamutartó izzó csere ez ma megvolt mégse müködik és a hamutartó izzó sem
Alkatrészeket szeretnék rendelni. A családban van még egy Citroen is. Régebben a ServiceBox oldalon szoktam megnézni a gyári cikkszámát az alkatrésznek, hogy jó-e az autóhoz, de ha jól látom most fizetős lett. Nem mondom, hogy szemétség, ha kell egy szolgáltatás akkor kifizetem, de az egy óra kevés, az egy napos előfizetés meg autónként 15€, az több, mint 10e Ft lenne egy napra a 2 autóhoz csak azért, hogy leellenőrizzek pár nyomorult cikkszámot. Ez azért irreális!!! Van valakinek ötlete, hol tudnám megnézni, van valami alternatíva, esetleg letölthető program, amit használhatnék legalább a 307-hez? Köszi.
Több éves autójavítási tapasztalattal abból a hibás feltételezésből indultam ki, hogy bemék' a gyári szervízbe és a kezembe adják. A sok pampogás után ne sírjanak, megveszem a 300 Ft-os tömítést náluk tízszeres áron, járjanak ők is jól:-) De nem.
A klub oldaloról meg van a doksi de nagyon köszönöm a korrekt linket!
Mire kell a csavar ?
(most laptopon vagyok és nem tudom megnyitni a DOCX file-t.
Köszi a segitséget,megtaláltam az eszmefuttatást. Okosabb nem lettem.Viszont eszembe jutott, hogy kb egyéve amikor megvettük a gépet még működött a kannácska, ahogy kell. Vagy az 5w40-es olaj nem jó neki?
Kérsz 21x2,5- ös O gyűrűt 2-öt, aztán csavar boltban 5x20-as hatlapfejű csavart és anyát hozzá (2*). Aztán kicseréled. Ha nincs benne minden csavar, akkor pótlod.