Keresés

Részletes keresés

DR.YES Creative Commons License 2001.05.16 0 0 28
A régebbi rajongóktól azt szeretném még megtudni, hogy: 1. Lesz valamikor új lemez? 2. Van e nékik honlapjuk? 3. Hasonló stílusban kit ismertek még ? Hirtelen ennyi.
holdkölyök Creative Commons License 2001.05.16 0 0 27
igen, hasonlóan!
sajna nekem is leginkább az ep jön be, dehát a mai zenéik se rosszak, csak nem olyan...pörgősek.
Előzmény: DR.YES (26)
DR.YES Creative Commons License 2001.05.16 0 0 26
Pár hónapja olvastam róluk először a Wanted magazinban Uj Pétertől. Az egekig magasztalta Low Estate albumukat. Mikor a lemezboltban belehallgattam pár szám után rohantam a kasszához, a fejhallgató kiszakadt a technikából, még a pénztárnál is a fejemen volt. Az első lemezükkel ugyanígy jártam, de az utolsó lemez kicsit csalódás volt. Koncerten is úgyanígy szólnak?
sultaan Creative Commons License 2001.05.16 0 0 25
a 16 horsepower volt életem eddigi legnagyobb koncertélménye. a koncert után még egy jó ideig bámultam az üres színpadot. bár azóta elég messzire kerültem bp.-tol, remélem idén is összejön a "magic"...
holdkölyök Creative Commons License 2001.05.15 0 0 24
úgy tűnik, megint lesznek a szigeten.
ennyire bejött volna nekik a sziget? vagy magyaro.?
persze ugye mindenki tudja, hogy david eugene edwards egyik legnagyobb kedvence a muzsikás, de azért érdekes...
deke Creative Commons License 2001.05.01 0 0 23
azért a Jordanedik hozzászólást érjük meg. aztán elég lesz.

itta szépidézet:

The sky grey-orange and the walls stained blue
and I lay right down on the satin with you
in your sweet dark circles of beautiful lies
I go round, oh Lord, I go round

deke Creative Commons License 2001.04.28 0 0 22
shoulda known your word was flap yea
comin out all sweet n drippin
deke Creative Commons License 2001.04.27 0 0 21
én 1998 nyarán hallottam először a 16HP-t, a For Heaven's Sake cö számot először is és mintegy 4 másodperc alatt beleszerettem az együttesbe. és azóta is.
Előzmény: holdkölyök (18)
lusti Creative Commons License 2001.04.26 0 0 20
Nekem meg az volt a tavalyi Sziget nagy felfedezése, hogy egyhetes rum-kúra után már nem tudok eleget inni, ahhoz hogy hasson :-))))
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.26 0 0 19
Egyszer már leírtam itt az indexen valahová, hogy a tavalyi Sziget egyetlen igazán nagy felfedezése volt számomra a 16Hp. Azt már nem tudom pontosan, hogy miért néztük meg (tán valami Nick Cave hivatkozás volt a progromfüzetben), de nagyon bejött elsőre.
Előzmény: holdkölyök (18)
holdkölyök Creative Commons License 2001.04.26 0 0 18
engem tulajdonképpen meglep, hogy sok ember így szerette meg, ott a szigeten. itt is vannak egy páran, meg ismerőseim közül is vannak, akiknek az volt az első találkozás a zenekarral. azt hittem, aki ott akkor megnézte őket az vagy már ismerte és szerette előtte is, vagy csak épp véletlenül arra járt, aztán rögtön utána el is felejtette, és ment a következő színpadhoz.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.26 0 0 17
Én hallani is csak a Szigeten hallottam őket először, és ezzel szerintem még sokan vannak így.
Előzmény: holdkölyök (16)
holdkölyök Creative Commons License 2001.04.26 0 0 16
3d-ben én is csak a szigeten láttam őket először... :-)
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.24 0 0 15
Azért amiért ez a topik is pang: nem nagyon ismerik őket itten, én is csak a Szigeten láttam először. Ilyen bizonytalanra nem biznic leszervezni őket...
Előzmény: deke (13)
lusti Creative Commons License 2001.04.24 0 0 14
Jó volt a szigetes koncert, meg az új lemezük is tetszik (bár nem hallgattam még túl sokszor, hiába sok a jó zene és kevés az idő...)

Üdv
lusti

deke Creative Commons License 2001.04.24 0 0 13
nem csodálkozom, csak beforehand ejtettem egy könnyet a topik sírjára.
de miért nem jönnek koncertezni, amikor pedig a szigeten azt ígérték, hogy de?
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.24 0 0 12
Mit csodálkozol ezen deke, hiszen alig ismerik itt nálunk őket. Sajnos.
Előzmény: deke (11)
deke Creative Commons License 2001.04.23 0 0 11
jé, ez a topik meg fog fog halni.
azé kár.
deke Creative Commons License 2001.04.20 0 0 10
clogger, strawfoot. ezek a secret south-on vannak és nem lassúak.
elég népszerű tévhit, hogy "ikszipszilon nem játszik gyors, durva számokat, mint régen. biztos azért, mert megöregedett."
hát lehet, hogy csak a gyors számokat egyelőre kiírta magából és most lassúak vannak benne. hát nem?
aztán majd később esetleg visszajön a gyors-zene-múzsa és ad neki puszit. közben meg frissül a hallgatóság.
Előzmény: holdkölyök (9)
holdkölyök Creative Commons License 2001.04.20 0 0 9
16 hp egy nagyon jó zenekar. kár, hogy egyre rosszabbak. nekem legalábbis minél régebbi, annál jobban bejön. mostanában már túl lelassultak, depisek nekem. jó ez is, de hosszú távon fárasztó. biztos megöregedtek. talán nem is lesznek már soha többé jó kis húzós country témáik.
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.20 0 0 8
személyes kedvencem a Heel On The Shovel, bántam is, hogy nem nyomták Szigeten..
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.20 0 0 7
köszi, és is felfedeztem...
Előzmény: krég (6)
krég Creative Commons License 2001.04.20 0 0 6
na meg is mondom ernie-nek hogy van itt egy ilyen is
ntex Creative Commons License 2001.04.20 0 0 5
A 16 Horsepowert a Szigeten láttam és tényleg lenyűgöző.
Azt meg úgyis mindenki tudja,aki ismeri őket,hogy D.E.E. kedvence a Muzsikás (többek között).
Albatross Creative Commons License 2001.04.19 0 0 4
16 Horsepower ma a világ egyik legjobb rockzenekara. Pont. Koncerten megvolt kétszer, igazi élmény.

a.

Előzmény: KingInk (3)
KingInk Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3
mitgonnoltok kihhez m1en férjheza vadanygyal? erre biztos rákaptok ha szeretiteka 16hp-ört.

énekes tiszta ivo. gyerünk nikire mer táglátókörűek vegyunk mind nemde?

ende

Előzmény: deke (2)
deke Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2
nna.
ez a 16 HP olyanok, hogy mindenféle hangszereket használnak, mint plö bandzsó meg harmónika meg heggeddű meg nagy bőügőü meg zengő tambura ilyesmiket és énekel hozzá a david eugene edwards nevű igen szinpaticus ember. most mongya egy valaki itt mellettem, hogy 1részt nemtok heljyesennn irní, másrészt meg hogy felesleges a bemutattó szöveget írnom, amiben igaza van, mert ha itt vagy, akkor biztos rákerestél, ami nem igaz.

mindenesetre hallgassátok meg a american wheeze című, esetleg a neck on the new blade ami a KingInk gedvenc záma. című számot.

high fiddle high fiddle low fiddle low
there's a cold blade on my crow
high fiddle high fiddle low fiddle low
there's a girl that I know

Előzmény: KingInk (1)
KingInk Creative Commons License 2001.04.19 0 0 1
közben meknéztem és van 16hp topik 3 hozzászólással eztmékma lenyomjuk.

mijjen a teja? válszolj kérlek! (családias topik..)

Előzmény: KingInk (0)
KingInk Creative Commons License 2001.04.19 0 0 0
nemnem eminem. énvagyoka nullablokk merte teát teszel fel sminden ojjszép. talán.
Előzmény: deke (-)
deke Creative Commons License 2001.04.19 0 0 topiknyitó
ez az első nagy 16 Horsepower topik. Mind a ketten fogunk ide írni! (optimista becslés)

a nullablokkoló hozzászólásban majd jelentkezem még egyszer.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!