Na, akkor egy kis vidámság az általános borulat közepette!
Minden kedves újpesti drukkerünket szeretettel várjuk az Adorate Vegyeskar (lánynevén és stílusában: újpesti reneszánsz kórus) első fellépésére az Ady Művelődési Központ családi napján, június elsején, délelőtt 10 órakor.
Összesen nyolc darabot fogunk elénekelni, mintegy negyedórányi időtartamban, és remélem, hogy ha már ilyen szeretettel fogadtátok a kórus alapításának ötletét, a megvalósításban sem fogtok csalódni. :)))
Ez nem a Duna plázánál van? Vagy a kettő összefügg? És Újpestig fog tartani? Én ősszel jártam arra, de nekem nem tetszett. Nagyon nem... Oylan mű és giccses volt az egész... Szépnek látszó házak körbekerítve aztán mögötte meg a forgalmas út...). tőlem naygon idegen..... Csillogás, villogás; nem az én világom...
Én azt hittem, hogy leálltak a kikötő építésel. Igazából (tudom, hüle vagyok) azt hittem (reménykedtem), hogy a szennyvíztisztítót bővítik a híd fele....
Nem értem, hogy miért kell elvenni az átlag embertől a zöldet. Akinek kikötőre, meg ilyenekre van igénye az pikk-pakk külfödön van, meg lakatlan szigeten:-), stb.. azt hol érdekli, hogy mástól meg elveszi azt a kicsit is...
Sajnálom.....
Remélem, a kecskék maradhatnak; annyira jó, hogy ilyet is látni Bp-n:-))
Ha lesz valami fejlemény, (hírtelen kész lesz a nyáron) stb, írd meg légyszi, mert most, hogy nincs gyalogosforgalom az összekötőhídon, nem tudom követni az eseményeket. Bár szerintem, nem is baj, hogy nem látom.....
más:
tudom, semmi közöm hozzá, (rögtön bocsánatot is kérek) de hova lett az itteni banda? olyan jó volt olvasgani titeket, most meg olyan nagy a csend.... (ezért is felejtetem el megköszönni)....
igaz, nem mai a cikk (de csak most találtam), de íme egy újabb példa a fővárosi vezetés újabb érdekeire és a cikk végén pedig a szomorú valóság: hihetetlen dilettantizmus a Mávnál és de főleg a fővárosnál....
"Mivel a MÁV elindította a maga beruházását, a főváros pedig lemaradt, a projektet már a gazdasági tárca és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség sem támogatja."
Jachtkikötőnek indult tavaly, (amikor a szabálytalan erdőirtás miatt leállították a munkálatokat és államigazgatási eljárás alá vonták) gondolom az is lesz, nem adták fel. A sziget védett ártéri erdő része, (már amit a rombolók meghagytak) félsziget lesz, tehát, csak észak felől lesz megközelíthető.
Az olajfolt ezen a helyszínen a már ismert természetpusztító előzmények után, már igazán standardnak jelenségnek számít... :((
Gondolom én. Újpest életében nem kis helyet foglal el a dolog, de nemigazán verik nagydobra mi folyik ott, pedig azt hiszem rajtam kívül még jópár embert érdekelne.
:DD Képzeld, sehogy sem állnak be az autók. Az utcán, a járda mellé állva szoktak szöszmötölni rajtuk. Mivel az utca elég szűk, a munkát mindig félbehagyják, hogy elférjen tőlük az épp arra haladó gékocsi. De az is lehet, hogy már nem foglalkoznak gumis dolgokkal....de akkor nem értem miért guggolásznak az utcán a melósok? Megszokásból?-vagy ez az új módi kulcsmásolóéknál? :)
A Mády Lajos utcai mellett én is elmentem most hétvégén, de csak egy lehúzott redőnyt láttam, semmi telefonszám, semmi egyéb kiírva és hova állnak ott be az autók? Semmilyen autóbeállót nem láttam.