Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Lacee83 Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10018

http://loudlink.eu/webshop/index.php?main_page=popup_image_additional&pID=37&pic=0&products_image_large_additional=images/LANCIA_LYBRA_AUX_01.jpg

Így néz ki az eszköz.

Képen azt mutatják melyik ICS-hez való.

A CD-tár helyére kell bekötni annak a (9DIN ha jól emlékszem) csatlakozójára.

Előzmény: KappaTD (10017)
KappaTD Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10017

és ez http://loudlink.eu/webshop/cd-changer-emulators-c-1/loudlink-mp3-cd-changer-emulator-for-lancia-lybra-gsmnav-aux-p-37.html

Jól látom hogy ez a gyári ICS helyett van? vagy csak a képen azt mutatják?, ez Navis is?

Előzmény: lybretto (10000)
tintacska Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10016

Azon gondolkodom kollega ha mar meginvitaltal a motor cserehez azert egy tartalek karosszeria legyen mar a kozelben ha felmegy az olaszos pumpa legyen min kiadni a gozt :)))))

Előzmény: downer (10012)
downer Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10015

Sajnos én se, mert akkor reggel tettem volna be a képet. :)

Előzmény: lybretto (10014)
lybretto Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10014

Hűha! Nem is figyeltem! :-))))

Előzmény: downer (10013)
downer Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10013

Hoppá, ezt meg jól ellőtted. :)

Előzmény: lybretto (10000)
downer Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10012

Ja, jut eszembe. Van egy nyiregyi srác, szívesen lát minket a saját aknás garázsában bármilyen szerelgetésre. A szerszámait is lehet használni. Szóval ha úgy hozza a szükség, akkor most már tudjad! :)

Előzmény: tintacska (10011)
tintacska Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10011

Amit elfelejtettem hogy talan azert is hibaztatom en az autot mert nincs akna a garazsban.Tudom en csinaltam a garazst nem az auto de akkor is :)

Előzmény: tintacska (10010)
tintacska Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10010

Generatort ne akarj cserelni...En az 1.8on csereltem az ominozus Lybra rugdosos alkalomnal.Egy nyomorek csavar az istennek nem akart bemenni a helyere.De kb masfel oran at.Olyan ideg jott belem ugye a szentek szolasaban hogy elmentem a bontott Lybrahoz es osszerugdostam a hatso sarvedot majd ott volt a kipufogo cso es belevagtam az oldalaba de ezt mar rohogve :) 

Az elott mikor le sikerult vennem a generatort mergembe kb 3m er magasba feldobtam majd a biztos ami tuti 2szer foldhoz vagtam :))))

Tudom most sokan azt hiszik idegbeteg vagyok pedig alapbol eleg nyugi a termeszetem :)

A Thesisnel mar nem tudok ilyeket megtenni mert nincs bosszuallo kasznim annal csak a miatyank megy :)

De nalam is volt olyan amikor veletlenul kirepult a kezembol a kulcs a garazs vegebe :)

Előzmény: sztyopa80 (10008)
downer Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10009

Á, ezt nem szabad, nem a szerszám tehet róla. :)

Előzmény: sztyopa80 (10008)
sztyopa80 Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10008

Jo hogy mondod, majd ha megyek ki, meg meg kell keresnem a kis racsnit meg a 30-as torx fejet+toldot, mert mikor nogyogyaszati pozicioban 20 perc utan sem birtam a lokos elbujtatott csavarjat kioldani, bevagtam a muhely tulso felebe es legalabb 3 kulobozo helyrol hallottam a koppanast :D

Előzmény: downer (10006)
tintacska Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10007

Azt fotoval is tudom bizonyitani :)))))))))))

Előzmény: downer (10006)
downer Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10006

Meg azt is mondd el, hogy a Lybra kasztnit rugdosod dühödben! :D

Előzmény: tintacska (10005)
tintacska Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10005

A lampa az mar csak olyan.Eltorni nem fog csak a rez beolvasztott anya kijon belole amit be tudsz ragasztani.Sajnos tapasztalat.Utanna mar a csavarok a lokosben csak jatekszer :) Amugy lett volna komplett klimacso rendszerem is.Cooler hutovel egyutt a csovek abban az arban amennyiert felujittatod es csak cserelni kellett volna.De ezt csak irom nem azert mert minden aron elado.Van helye van lybra nekem is :)))) 

Multkor Petivel beszeltunk meseltem neki hogy a Thesis stabrud szilentek cserejenel amit lekaromkodtam a garazsban mar nekem bantotta a fulem :D   Raadasul a garazs az utcara nyilik gondolhatod hany fultanuja volt az akciomnak :D Es kertek a Thesis forumon vegyem videora a cseret mert sokan nem tudjak a muvelet menetet.Mindenki motort akar leengedni pedig csak 1db csavart kell kiszedni.

Ha most azt akkor felvettem volna most yootub star lennek :))))

Előzmény: sztyopa80 (10003)
downer Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10004

Pont ott voltam Istvánnál, mikor ezeket a részeket bontogatta. Szar ügy, az kétségtelen! :D

Előzmény: sztyopa80 (10003)
sztyopa80 Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10003

Mar leadtam a ceghez a coolert, mondtak hogy 5-10k a javitas, attol fuggoen mennyi melo van vele.

Igazabol ez most azert is jott jol, mert a klimacsovem peremezese is elrepedt regebben es azt is javitjak.

Amugy a legnagyobb szivas az volt, hogy a lokharitot nem tudam levenni, mert ugy konnyen ment volna a cooler meg legszurohaz kiszedes.

Belul a lampatest alatt fogja 1-1 csavar, amihez max egy anorexias etiop ferne hozza, raadasul kicsit megrohadt lapos feju torx.

Lampatestet nem mertem kivenni(onnan hozza lehehetett volna ferni), mert ami ket csavarhoz a motorter felol hozzaferek, a legkisebb mozditasra is recsego hangot adott a lampa muanyag haza.

Szoval kellett forgatni a dolgokat rendesen. Raadasul ha valamit 4 csavar fogott, akkor 3 kijott, a negyedik meg elrohadt feju volt.(pl hutoventillator felfogato csavarjai).

5-tol ejfelig ment az "imadkozas" a muhelyben :D

Abba meg igazabol nem szeretnek belegondolni, hogy vissza hogy fog menni :D 2-3 nap mire minden megvan, addig meg megalmodom.

Előzmény: tintacska (10002)
tintacska Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10002

Cooler hutom akad ha erdekel es nem horror aron :))))  Nekem a bontott Lybraban majdnem uj vagy legalabbis felujitott turbo volt.Jol jart vele aki megvette.En is leegyszerusitettem es torokkal egyutt vettem le.Nem kockaztattam hogy beleszakadjon a csavar a leomlobe.A szetszedes az szerintem mindeggyiknel anyazos illetve az osszes olasz szent lehozatala az egbol benne van.Neha mar en szegyellem magam mikor szerelek hogy milyen csunya szavak hagyjak el a szamat : D

Előzmény: sztyopa80 (10001)
sztyopa80 Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10001

Huh de reg jartam itt :)

Kis helyzetjelentes. Mostanaban erosodott a turbomnak a hangja, illetve gazelvetelre el is kezdett huhogni.

Tegnap ravettem magam, hogy kapjuk szek a masinat. A huhogas egy reszet felerositette, hogy a kipufogo flexi szarra van szakadva, szoval egy elso cso cseres.

A turbot lebanyasztuk, radialis logasa minimalis, axialis logas pedig szinte alig erezheto kezzel. Mindenesetre beadom a Ferrykerhez, hogy nezzenek ra es ha szukseges akkor minimum tomiteskeszletet, labirinttomiteseket csereljenek.

Igazabol sokkal rosszabbra szamitottam egy 260k-t futott gyari turbotol. Semmi nem volt meg megbontva a kornyeken.

Csak egy tipp, a turbot erdemes leomlovel egybe levenni, de ugy, hogy elotte a hutoventillator kiveszitek.

A legszurohaz kiszedese is anyazos, nade az intercoolere viszi a primet, ha lokharito leszedese nelkul akarja az ember megcsinalni :D

A coolerem egyik sarkaban rettenetes olaj es kosz dzsuva allt ossze, gyanum szerint kifuj a peremezesnel(ahol a muanyag csatlakozas van rafogatva).

Megneztem az uj arat (70-80 rugo kedvezmeny nelkul, 40-be elhozhato) es miutan leultem, kitalaltam, hogy beadom a Hullo Kft-hez, akik ilyen javitassal foglalkoznak, mivel fizikailag nem serult, hanem valoszinu a visszahajtogatott peremezesnel a tometisnel fuj ki. Meglatom mit mondanak.

Olaj volt a csoben alul, de abszolut nem akkora merteku, hogy aggodjak, foleg hogy eleteben nem volt meg ott megbontva.

Nagyon gondolkodtam rajta, hogy most erdemes-e 50-70k-t "kidobni" a turbo felujitasra, mert abszolut vallalhato allapotu, de eldontottem, hogy en megegyszer nem fogom kiforgatni az elejebol a jovo hetet is :D

lybretto Creative Commons License 2017.04.05 0 0 10000

Nekem sem volt CD-tár az autóban. A Yatour vagy a Loudlink közvetlenül a fejegységhez csatlakozik.

Itt nézz körül: http://www.autodvd.hu/letoltes/yatour-kompatibilis-lista.pdf

Vigyázat! A navis és a nem navis fejegységhez eltérő típus kell!

Előzmény: KappaTD (9997)
Lacee83 Creative Commons License 2017.04.05 0 0 9999

Ha jól emlékszem valakinek kispórolták a CD tár vezetéket. (valamilyen felszereltségben nincs...) a fejegységen rajta van a kimenet de nincs elvezetve a csomagtartóig.

A loudlink a cd-tár helyére megy. ha nincs rádugva semmi "magazine" felirat jelenik meg. Ha érzékeli 1-6CD felirat látható. A loudlink cd tárként funkcionál cd nélkül. a tár az SD kártya, a lemezek a mappák a track pedig mp3.

A kazetta adaptert is tudom ajánlani egész jó minőséget ad (kb 1500Ft)

Előzmény: KappaTD (9997)
KappaTD Creative Commons License 2017.04.04 0 0 9998

Ezt bővebben kifejtenéd a gyári lejátszó helyére megy a youdlink?

Előzmény: Lacee83 (9996)
KappaTD Creative Commons License 2017.04.04 0 0 9997

Ha nincs CDtáram akkor is lehet a gyári fejegységhez csatlakoztatni a yatourt?

Előzmény: lybretto (9995)
Lacee83 Creative Commons License 2017.04.04 0 0 9996

Ha nincs gyári cd-tárad meglehet a kábel sincs bekötve hozzá. Nekem loudlink van, az is jól működik.

Előzmény: KappaTD (9993)
lybretto Creative Commons License 2017.04.04 0 0 9995

A kesztyűtartóba. Kb. cigarettásdoboz méretű.

Előzmény: KappaTD (9993)
lübra19jtd Creative Commons License 2017.04.04 0 0 9994

Ma direkt néztem: világít a karon a lámpa, de igazából takarja a kormány az én üléshelyzetemből.

Engem nem zavar.

Előzmény: lübra19jtd (9986)
KappaTD Creative Commons License 2017.04.04 0 0 9993

Na ennek én is utána járok, nekem nincs gyári CD-tárom, vagy még nem találtam meg, de viszont Bose hangrendszer van benne nagyon szépen szól. Hova lehetne rakni a tárat hátra a rekesztartóba?

Előzmény: lybretto (9991)
KappaTD Creative Commons License 2017.04.04 0 0 9992

Az utolsókon volt 99,00,01 jtd kappák műszeregységén.

Előzmény: downer (9990)
lybretto Creative Commons License 2017.04.04 0 0 9991

A gyári fejegységhez lehet csatlakoztatni Loudlink vagy Yatour illesztőt, CD tárként ismeri fel. Én egy Yatourt vettem, tud fogadni pendrivet és SD kártyát is. (FAT32-re kell formázni, CD1, CD2... CD6 mappákat létrehozni, mappánként 99 számot tud kezelni)

A tolatókamerák kompozit videójelet adnak, a fejegység viszont RGB jelet tudna fogadni. :-(

Előzmény: KappaTD (9989)
downer Creative Commons License 2017.04.03 0 0 9990

A Kappa órában volt ilyen piktogram? A Lybráéban ugyan nincs.

Persze, nem kell ahhoz can, csak egy kijelző. Nem azt mondom, hogy azért nincs mert a Lybra nem can-os, hanem hogy ha can-os lenne, akkor lenne.

Előzmény: KappaTD (9988)
KappaTD Creative Commons License 2017.04.03 0 0 9989

Beépített magnójával lehet valamit kezdeni/átalakítani valami usb-re?

Vagy tolatókamerát a kijelzőre nem lehetne rákötni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!