Van kb 1m3-nyi megmaradt E28 as alkatrészem 525-öshöz ill 518-as hoz(motor alk. elektronika, futómű alk, difik, félt,KM óra, lámpák, kapcsolók , gátlók, generátor önindító, hűtő, fék, stb) + 1 db 525-ös kplt motor+ 2db 3as aut váltó+ 1 db 18i K-Jetronic motor hengerfej nélkül -befecskendező+szivócsonk kplt megvan-(E-30-asban volt).
Nekem már nincs rá szükségem, jelképes összegért főként helyhiány miatt eladnám vagy elcserélném lehetőleg egyben. A cucc Szombatelyen található. elérhetőségem: nullahathetven kettő89harminckilenc41-vagy a mailben.
beszéltem a bátyáddal, dolphingrau shadowline-os e28.
kép kell.
minél több, annál jobban örülünk.
jpeg formátum, maximum 512 kb, aztán akkor lent "tallóz", mellette "feltölt", aztán vársz, amikor lent megjelenik a kép, akkor lesz mellette egy olyan gomb is, hogy "beszúr". használd bátran. ahány képet akarsz feltölteni, egyenként mindet ugyanígy beteszed a hozzászólásba aztán akkor "mehet" gomb.
az a helyzet, hogy van jó áron 3.5 öshöz mahle dugattyú, és mivel mostanában felújítanám a motort, mivel a blokk megegyezik, arra gondoltam hátha. Aztán ma beszéltem pár emberrel, és Ők is mondták hogy az olaj+vizfuratok biztos nem ott vannak stb stb
sziasztok! 528i M30as motorhoz keresek sportvezérműtengelyt. esetleg nem tudja vki, hogy a 2.8as M30 as dugattyujának csapszegmagassága, és a 3.5 M30as csapszegmagassága megegyezik-e? hol lehet ilyen adatoknak utánanézni? átszeretném építeni a motort, ehhez keresek anyagot. előre is köszi
Akit érdekel az új BMW Múzeum 2008. június 19.én nyit!
Hogy földi halandó mikor tud bejutni az egy más kérdés...
Ezzel szemben a dolgok tegnapi állása szerint a Magyar BMW Autoklub-1962 tagjainak lehetősége lesz június 21-én megtekinteni!
Ezirányban elkezdődtek a szervezések, melynek állásáról a honlapon tudtok tájékozódni.
A vezetőségben felmerült, hogyha nem kötött létszámú lehetőséget kaptunk a múzeumtól, akkor esetleg némi felár ellenében indítanánk egy másik buszt is a miénk mellett megfelelő érdeklődőszám esetén.
A tagságnak természetesen a busz(ok)-on helyfoglalás ügyben előnye van a külsősökkel szemben.