Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10985
Soares tényleg nem volt egy szimpatikus fazon, pláne úgy, hogy ellenünk hajított karriercsúcsot. Rá is ment egyhavi pénzünk Vígh-re. A brazil szerintem azt hitte, hogy Indiában van és ő a helyi vajda. Többek szerint a mi brazilunknak is van egy beütése ilyen szempontból, de ha tényleg ez a helyzet, majd szembesül a magyar rögvalósággal, szélsőséges esetben is a Szolnok elleni meccsen legkésőbb, hehe.:)
Előzmény: OazIs (13) (10984)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10984

Hát az biztos, hogy Derrickkel bebasztam egy párszor abban a szezonban.... köcs' Kelley nem is iszik, Soareznek meg akkora kifutópálya arca volt, hogy az anyjának is csak néha köszönt.

Donatasszal be lehetett volna baszni, de a tavalyi szezonban teljesen leálltam az alkohollal, csak akkor ittam ha CSabesz piszkált és idegesített. Igaz, a végén mindig nagyon felbaszott :)

Előzmény: Törölt nick (10983)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10983
Akkor már értem, miért sírtál a Hírösliga döntőn, hogy hiába volt sokkal gyengébb csapat a Stroud-Thomas-féle, de ők közvetlenebbek voltak. Sabaliauskas csak a barátod volt, Stroud a hálótársad, Te hímringyó.
Előzmény: OazIs (13) (10977)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10982
Még régebben láttam párszor Cziczást játszani a B-csoportban és ott is hasonlóan nyomta. Csak úgy röpködtek a húsz-harminc pontos, öt-hat triplás meccsek. Persze az a B-csoport, de mostanában a Szolnok is gyakran B-csoportos szintű kerettel állt fel.
Előzmény: CSabesz (10969)
olajbogyesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10981
Megiszol 2 mézest aztán selátszsehallsz...:)
Előzmény: CSabesz (10980)
CSabesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10980
Dobszólózott? Hol?
Előzmény: OazIs (13) (10979)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10979

Szeretnélek emlékeztetni az egyik Kopasznál tartott összeröffenésre is, ahol három jégerig nagy volt a szád, hogy nem nem tartom veled a lépést, majd látványosan kifingottál, mi pedig miután Barcsik Tomival és Vinczével belemelegedve az ivásba pillanatok alatt kivégeztük a literes jégert, kénytelenek voltunk a sziesztában szintre hozni magunkat.

Nincs itt gond Csabesz, csak ritkán iszol, akkor is keveset, báklert, és hamar megárt :))

Az én példaképem máskülönben olajbogyó. Amit ő Körmenden a döntő második meccsén letett az asztalra, nos, az sok olaj szurkolónak a becsületére válna :))

Többek között dobszólózott :)

Előzmény: CSabesz (10978)
CSabesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10978
A szombati napon tudok menni, csak másnap jövök vissza...szóval ütközzünk meg. Jó lenne, ha egyszer végre már férfi módjára tudnál inni...
Előzmény: OazIs (13) (10977)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10977

Nem, nem egyszerűen haverom volt.

Hanem a legjobb barátom :))

Jössz a szolnoki kupára a hétvégén? Ott ütközhetnénk.

Előzmény: CSabesz (10975)
olajbogyesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10976
Nyugi csabesz, meglásd nem lesz baj lópatkó beillesztésével...
Előzmény: CSabesz (10975)
CSabesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10975
Te megtehetted, hiszen a haverod volt...

Tényleg, Pórral nem ebédelsz mostanság? Lopatka beillesztését mennyire tartja megoldható feladatnak?
Előzmény: OazIs (13) (10973)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10974

'te LE akartad hoppolni búcsúzásképpen?'

Előzmény: OazIs (13) (10973)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10973

Miért, te akartad hoppolni búcsúzásképpen? :)) Én mondtam neki, hogy goodbye bazmeg :)

Előzmény: CSabesz (10972)
CSabesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10972
Donataszt nagyon hiányolom én is, odabaszott rendesen az elmúlt szezonban. Még elbúcsúztatni sem tudtuk rendesen...
Előzmény: OazIs (13) (10970)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10971

Arra leszek még kiváncsi, hogy a fiatalokból az idén kétség kívül minden korábbinál nagyobb mértékben jelentkező versenyhelyzet mit fog kiszedni. Itt van pl Gaál, akinek biztos lesz még egy rakás folyósfos meccse, de szemmel láthatóan elkezdték megpróbálni beépíteni a csapatba Tasiék, ami gondolom Topiban és Kisrezákban eddig nem látott motivációt és ezáltal talán jobb teljesítményt hoz felszínre (legalábbis én tuti kettőzött erővel tepernék edzéseken, csakazértis - ha meg mégsem, akkor tényleg felejtsük el őket, mentálisan nem - sem jó sportolók). Mindez jobbá, eredményesebbé teheti őket tétmeccseken is. Cseh Gyurira marha kiváncsi leszek, főleg, hogy mennyi játéklehetőséget tud kiharcolni magának.

Előzmény: pependre (10965)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10970

Ezt jó volt olvasni, valami ilyesmit képzeltem el én is a tegnapi eredmény és szoljonos beszámoló láttán. Ráadásul a Nyíregyben régebb óta vannak együtt a kulcsemberek, legalábbis több fontos ember edz együtt huzamosabb ideje, egy állítólagosan jó edzővel, szemben velünk ill a mi helyzetünkkel. Erőfelmérőnek elment, következtetéseket tényleg nem szabad levonni, a bírói munkából sem. Bajnokságban úgysem csinálhatják meg a  20-6os faultarányokat s ahogy látom még így is az utolsó másodpercekig kiélezett volt a meccs, amit a végén azért nem hinném, hogy ne akartunk volna megnyerni - Pór-féle interjúban hallható varációgyakorlások fontossága az eredmény rovására ide vagy oda.

Aminek nagyon örülök, az Gál játéka, reméljük tényleg megindul valami fejlődési úton a gyerek, és tisztelettel, alázattal áll hozzá a játékhoz ill a játékon kívüli világhoz. Cicával - azon kívül, hogy ha így folytatja akkor hamarabb elviszi őt a Maccabi mint Hendleint :) - azért várjunk még egy pár bajnoki fordulót, nem a pontdobás lesz az ő feladata, nyilván, viszont ha hozza ennek a harmadát átlagban minden meccsen, a szokásos cápa védekezéssel, rendben lesz.

Érkezik még Lopatka: kintről is erős, sőt, vagyis sokkal jobban szét kell húzódniuk a palánk alatti magasabb védőknek, mint tavaly Frana ellenében, aki támadásban tulajdonképpen tökéletesen impotensen szerencsétlenkedett az esetek 90%-ban. Ha meg kihúzódnak Lopatka-ra akkor mehet az egy-egy kosárral a végén vagy leosztással, de nem ragozom, félelmetes a faszi offenzív repertoárja, láthattuk már egy párszor. Körmenden tudjuk, hogy milyen miliő uralkodik az edzéseken, Kecskeméten inkább csak röhögtek Meszlényin mint dolgoztak volna, én aszondom, be fogják törni itt a gyereket, és beáll majd a sorba. Ha meg tényleg f.szkalap, akkor november végére úgyis elpályázik és jó ha nyolcba jutunk (nem tűnik rossznak sem a Dombóvár, sem a ZTE, sem a Falco, az eddigiek alapján, mindezt tedd az Alba és az ASE mellé, idegenben idén se lesz könnyű nyerni). Igaz tavaly is mindenki az ASE-tól meg az Albától volt hangos, aztán tessék, volt amelyik a negyeddöntőben elvérzett... Viszont inkább valószínű, hogy idén nem így fog történni...

Szóval oké, itt van Kelley, kintről ráb.ssza ha arról van szó, meg amúgy is MVP, ligalegjobbirányítója, tavaly igazi playmaker volt, öt napja érkezett Mo-ra és nem dobott 20 alatt, nem aggódom miatta. Hollins az engergiabomba sokkal jobban fogja tudni használni dinamizmusát a betöréseknél, nem akaszkodik a nyakába 3 ember mint tavaly a szezon második felében (Lopatka miatt gondolom), úgyhogy bízom a csávóban, remélem jó állapotban leledzik. Bandi-Cica, nos, a kettes-hármas posztot Hollinsszal megoldják, efelől nincs kétségem, remélhetőleg Bandi idén már többet hozzá tud érdemben is tenni a játékhoz, nem csak az egyébként tényleg páratlan lelkesedését.  

Egy valaki hiányzik szerintem ebbe a csapatba, egy magyar Sabaliauskas, aki úgy hallani, hogy visszavonult az aktív játéktól (?), nos, ő négyesben a harciasságával Harazin mellett a padon, s néha megrotálva hármasban úgy érzem óriási szolgálatot tudott volna nekünk tenni. Míg ő négyesben brusztol, addig Jurka meg elcenyázott volna. Lopatka átlagban 32 perc körül játszhatott a Kecsóban, tehát egy szűk negyednyivel több időt bír, mint Frana, ez mindenképpen előnyös.

Remélem elkerülnek minket a sérülések, mert az Lópatkónak is volt nem kevés körmendiként és kecskemétiként is (utóbbi helyen rögtön egy achilles-húzódással kezdte, nem is szerepelt néhány felkészülési tornán). Mi szurkolók pedig legyünk türelmesek, nem egy vagy két meccset kell megnyerni, hanem összességében kell jól szerepelni és nem biztos, hogy ez már rögtön az elején látszódni fog. De azért csak látszódjon, akkor nyugodtabb lennék :)

HAJRÁ OLAJ!

Előzmény: pependre (10966)
CSabesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10969
Cica nagy király eddig, látszik, hogy hihetetlenül magabiztossá vált, és nagyon sül a keze! Remélem tudja ezt hozni a bajnokikon is.
CSabesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10968
Én a Falco egy edzőmeccsét láttam, a kezőjük erősnek tűnik, de nincs cseresoruk, Pankár kiesését meg fogják érezni.

Az amcsijuk nem Frazier szintű, Alekszejevet ismerjük, Csirics egy Cica védekezés mellett nem fog triplazáport ereszteni. A litvánjuk viszont extra, sebaj, majd Jurka elbeszélget vele....;-)

Amitől tarthatunk velük szemben, hogy Szekulovics rendbe fogja rakni a védekezésüket, ellenben a fiatalokat nem igazán játszatja, így a rájátszásra ugyanaz történhet velük, mint idén...

Szhelyen nem sok csapat fog nyerni...
Hawtin Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10967
Azért azt ne felejtsük el, hogy az amerikai srác csütörtökön futott be Nyíregyházára, szóval nem meglepő, hogy ezt megelőzően még nem mutatott túl sokat. Viszont sajnos egyet kell, hogy értsek azzal, hogy Oukid nem tűnik a legjobb megoldásnak.
pependre Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10966

Akkor kicsit szubjektívebben a nyíregyi tornáról. Ahhoz képest, hogy alig másfél hetet foglalkoztunk egyáltalán támadási részfeladatokkal, egész jónak látom a helyzetet. A fiatalok fiatalok, rutintalaonok. Egyszer sül a kezük, sokszor pedig nem, ez így megy egy ideig. Nekem ezen a téren pozitív csalódás Gaál Robi produkciója. Pór ostorozza rendesen, de nem azért, mert nem kedveli, hanem ezért, mert benne van lehetőség, van vér a pucájában. Ide sorolható még talán Cseh Gyuri, aki szemmel látható javulást mutat, kezdenek előjönni az extra képességei (dobás, gyorsaság és magasság). Neki kell a rutin, de úgy egy-másfél év múlva már stabil emberré válhat (na nem a kezdőben, ahhoz azért 2-3 esztendő kell). Kovács Dávid is megmutatta, hogy ha másra nem, de verekedni, kis pihenőt adni a centernek megfelelő. Erős és hihetetlenül lelkes gyerek, de sajna pár centi hiányzik belőle.

A jévék Kecskeméten és Nyíregyházán is nyomtak egy jólesőt ahazai alakulatnak, ne Nyregyen azért sokkal szeldebben csinálták. De számtott. Még Váradi mondta vagy négy éve egy nyíregyházi tornán egy istenesen ellenünk elcsalt meccs után, hogy nyugi, a tornán nyerni kellett a hazainak, majd a bajnokságban visszaadom. Hát nem adta:-) Szóval eredmény és brásodás szempontjából nem szabad semmilyen következtetést levonni, mert az tévútra vihet mindenkit. A nyíregyháziaknál például Oukid, az algériai center nem a legjobb döntés volt a vezetők részéről. A amerikai bedobónak ellenünk sült a keze, de előtte meg nagy nulla volt. A csapatuk taktikailag és fegyelmezettségben semmit sem mutatott, játékaik sablonosak, s ugyebár baromi nagy szerencsével, na jó, egy kicsit lejtős hazai pályával megverték a Molnárt, Hollins-t, illetve Lopatkák nélkülöző Olajt. Hát, ez minden, csak nem olyan siker, amire lehet alapozni. Valahol szeretném végre megnézni az Albát és az ASE-t, na meg a multimillirdos Falcot, szerintem ők lesznek a legnagyobb vetélytársaink.

Ja, Cziczás eddigi teljestményének nagyon örülök. Nem csinál semmi különöset, nem látványos az ő teljestménye, viszont szemmel láthatóan van önbizalma, s nagyon megy neki a dobás. Erőnlétben ő és az egész csapat kifejezetten jól áll, a Nyregyházát például ebben a kategóriában egyértelműen felülmúltuk.

pependre Creative Commons License 2007.09.16 0 0 10965

Hülyeséget beszélsz. Sem Rezák, sem pedig Tóth dolgába nem szól bele az apjuk.Hihetetlen korrektek, s pontosan tudják, hogy gyermekeiknek mik a határaik. Szerintem Tóth Viktor ott lesz a keretben, keveset fog játszani. Rezákot viszont Gaál simán ki fogja szortani. A mai, azaz bocs, tegnapi 13/12-je nem volt akármi, főleg úgy, hogy az egyik sarokból eleresztett hármasával pl. a rendes játékidő legvégén a vezetést vettük vissza!

Amúgy Rezák Tomi egészséges (látod, most sincs itt!!). Mostanában jött vissza külföldi gyakorlatából (USA).

Előzmény: Hajani (10964)
Hajani Creative Commons License 2007.09.14 0 0 10964

Csabesz!

Még ez a vezetőség van, felejtsd el, hogy a Tóth és a Rezák jegelve lesz! Már csak az apjuk miatt is szerintem elképzelhetetlen!

Előzmény: CSabesz (10963)
CSabesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 10963
Szvsz Tóthot és Rezákot ( tényleg ő sérült?) gyorsan el kellene felejteni, a Cseh-Szabó-Kovács-Gaál négyesben van fantázia, csak nekeik már 4-5 perceket kellene átlagban játszani a bajnokikon, mert ellenkező esetben mehetnek majd "tapasztalatot szerezni" a B-be...
Előzmény: Herci01 (10961)
Herci01 Creative Commons License 2007.09.13 0 0 10962
B index....
Herci01 Creative Commons License 2007.09.13 0 0 10961

Hali! Nem vontam le következtetést, csak a tényeket írtam.  Az azért látszik, hogy a fiatalok nem tudják tartani a lépést az ellennel. Sajnos és reméljük, hogy egyenlőre!

HAJRÁ Olaj !!

Előzmény: CSabesz (10957)
olajbogyesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 10960
Szerveznek szurkolói személykocsit?:))
Előzmény: CSabesz (10958)
olajbogyesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 10959
Tavaly ha jól emlékszem az előkészületi meccseken 0 győzelmet arattunk... Most levertük a Vásárhelyt, azaz 120%-al leszünk bajnoko...:)
Előzmény: CSabesz (10957)
CSabesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 10958
Kunszentre lehet, hogy csoportosan mennek a paksiak...

;-)
Előzmény: olajbogyesz (10956)
CSabesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 10957
A szolnoki tornán nekem csak egy meccs lesz meg...

Egy felkészülési meccsből nem szabad túl sok köv etkeztetést levonni.

Pl. a tavalyi Göcsej kupa összes meccsét láttam, hááát az akkori produktum alapján ki kellett volna esnünk az A-ból...
Előzmény: Herci01 (10955)
olajbogyesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 10956

Nem kéne sugárfertőzöttezni, mert még megjelenik valamelyik sugárfertőzött, hogy kikérje magának, hogy sugárfertőzött...:)

De jó leírni ezt a szót...:)

Előzmény: imyke (10954)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!