hát.. ez a KISS imitátor ócska Robbie Williams asszem 400 M ft volt. több mint 1M dollár. a guns 3M dollárt kér. azért igen messze van egymástól.
a sziget költésgvetése több mint 4mrd ft. abból majdnem 1 Mrd lenne a guns. kemény ez azért. jön a maiden is ráadásul a francba vidékre dupla annyi a koncertjegy így. (nekem)
én örülök de nem tudjuk mi lesz, milyen lesz? a 90es évek száz éve elmúltak azóta minden akkori zenész/rajongó kövér lett és más lett. azok az idők soha nem jönnek vissza.
axl-nek nagyon formába kell jönnie vagy röhejes lesz az egész
Vhonnan azt tudom hogy pl. a Metallica 0,5-1 millió dollárt kap bulinként, szal ez sztem nem olyan sok egy ilyen hypeolt koncertért, ráadásul gondolhatod azért hogy Slash mondjuk nem csak azokért az őszinte indianai kisvárosi szemekért vállalja ezt :))
Olyan kommentek vannak egyébként hogy Axl-Slash-Duff-Dizzy lesz a klasszikus felállásokból.
Hozzám sokkal közelebb áll a klub hangzás, mint a későbbi stadion rock Mattel. Annak ellenére, hogy a későbbi felállással is sikerült maradandót alkotniuk az Use your illusion albumokkal, a korábbi koncert felvételeken sokkal jobban érezni azt az átütő erőt, ami a Gunst naggyá tette. Egy reunionnál viszont szerintem senki nem szomorkodna, ha minél több tag szerepet kapna..