Keresés

Részletes keresés

Eisengrau Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1563
A Blikk szerint már volt Pesten Manson koncert.
Előzmény: liquid (1558)
Eisengrau Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1562
Alexrose72 Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1561
..és a Sytem Of A Down
Előzmény: Eisengrau (1559)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1560
"Mondd meg, milyen zenét hallgatsz, és megmondom, ki vagy"
Előzmény: Eisengrau (1559)
Eisengrau Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1559
Én meg csak most tudtam meg, hogy Michelle Wild kedvenc együttese MM !

liquid Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1558
A Blikk szerint Manson koncert lesz Pesten augusztus 23-án!!! :o (A Multimedia Concerts-re hivatkoznak)
Eisengrau Creative Commons License 2005.03.07 0 0 1557
hehe.

Ma először néztem meg a Personal Jesus videoklippet ... a 41. másodpercnél egy pillanatra bevillan Hitler képe (csak a tudatallattinak, á la Fight Club), rögtön után W Bush...

A klipp végén MM kiejti a kezéből a csecsemőt, az perselyként széttörik a padlón, és szétömlik a sok aprópénz.

Rulez ;)
Hollófekete Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1556

all we do is smile

thx!

Előzmény: Eisengrau (1555)
Eisengrau Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1555
IV-TV
Black Sun came and changed our name
Made our lives this simple stain
Drove the children from their chores
Handcrafted housewives into whores

Society snake it ate our brains
Injected poison in our veins
T.V. minds hip swing grinds
Faces cracked and filled with lines
Black sun came and changed our name

Introveneous T.V. feeds
Bedroom violence all he sees
Ride the lightning to the sky
Stab the clouds and watch them cry
Black sun came and changed our name

All we do is smite
for what we think is right
Sound of mind bereft of sight
Denial taking human life

Clouds go by children run
Gulls do nosedives in the sun
Water falling from a spout
into wanting thirsty mouths

Black sun came and changed out name

All we do is smite
Denial taking human life

All we do is smite
Endless blinding cathode light
Hollófekete Creative Commons License 2005.03.04 0 0 1554

bang bang

van 1 problémám. a TV című szám szövege a "dancing with the antichrist" lemezen. remélem te érted mit mond

all we do is slight

what we think is right

Előzmény: Eisengrau (1553)
Eisengrau Creative Commons License 2005.03.03 0 0 1553
Így van.

Feuer frei!
Hollófekete Creative Commons License 2005.03.03 0 0 1552
nagy fasz vagyok, hogy nem mentem
Előzmény: Eisengrau (1551)
Eisengrau Creative Commons License 2005.02.28 0 0 1551
Na ez a Rammstein olyan szinten odabaszott, hogy még mindig keresem a pofámat:

Eisengrau Creative Commons License 2005.02.12 0 0 1550
Alexrose72 Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1549
MARILYN MANSON have added more European dates to their current itinerary. The group's schedule is shaping up as follows: Feb. 02 - Seoul, KOR @ Olympic Hall Feb. 05 - Osaka, JPN @ Sonicmania Festival Feb. 06 - Tokyo, JPN @ Sonicmania Festival Feb. 09 - Mexico City, MEX @ Palacio De Los Deportes May 27 - Madrid, ESP @ Festimad May 29 - Lisbon, POR @ Super Bock Super Rock Jun. 02 - Amsterdam, NETH @ Heineken Music Hall Jun. 04 - Nürburgring, GER @ Rock Am Ring Jun. 05 - Nürnberg, GER @ Rock Im Park Jun. 07 - Milan, ITA @ Mazda Palace Jun. 08 - Basel, SWI @ St. Jacobshalle Jun. 10 - Nickelsdorf (Vienna), AUT @ Nova Rock Festival !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jun. 11 - Dresden, GER @ Woodstage Festival Jun. 16 - Hultsfred, SWE @ Hultsfred Festival
kavkaz Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1548
Is.
Előzmény: Eisengrau (1545)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.19 0 0 1547
Nem! Plágium !!
Hollófekete Creative Commons License 2005.01.19 0 0 1546

errő' jut eszembe. nem te nyomulsz drotmalac nikken a honfoglalón? hehe

Előzmény: Eisengrau (1545)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.19 0 0 1545

Öö, valamiért nem volt kedvem kekeckedni, de ha már így elvagytok akkor ugye azt is biztos tudjátok, hogy az esztétizmus egy 20.századeleji irodalmi irányzat?

Ezt csak úgy lábjegyzetként.

Hollófekete Creative Commons License 2005.01.19 0 0 1544

A fénybe, bárgyú módon kisétáló autista az esztétizmus abszolútuma.

(taps)

na ez volt itt a végén a tutifrankó bemondás:)

Eisengrau Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1543

Nem vártam meg, amíg felkapcsolják a villanyokat. Sötétben sokkal hatásosabb volt!

Előzmény: kavkaz (1542)
kavkaz Creative Commons License 2005.01.14 0 0 1542
1. Én egy fimet láttam és a már vázolt preferenciáim alapján ez jött le belôlle. Gondolom, mikor felkapcsolták a villanyokat te hôsiességben forgó szemekkel motyogtál valamit magad elé, majd gonoszul felröhögtél: A tervezô! A tervezô! hehe

2. A fénybe, bárgyú módon kisétáló autista az esztétizmus abszolútuma.

Üdv!
Előzmény: Eisengrau (1541)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1541

Ez cuki kis tündérmese.

Szal a nagy valóság az csúnya, ellenben az autista ebből semmit nem vesz észre, mert faszán elvan a maga kis bútorozott világában.

Kivéve, ha például egy olyan szar helyzetbe kerül, hogy az őt körülvevő valóság megváltozik - mondjuk narancssárga lesz. Ettől teljesen beparázik, és igencsak feláll a hátán a szőr: saját körpanorámás tudata/valósága lesz csapdája, mivel az meghatározza létét - de ő, mint saját tudatának kiszolgáltatottja, nem tudja önmagát (tudatát - ergo létét) befolyásolni.

Ezáltal végtelen ciklusba keveredik, ahonnan nem tudja, nem tudhatja a kiutat.

A Tervező abszolút felsőbbrendűsége önrendelkezésében rejlik - konrétan abban a felismerésben, hogy tehetetlen; úgy a tudata, mint az objektívnek vélt valóság: nála is magasabb rendű, befolyásolni, irányítani nem lehet.

Meglátja önmagában a játékszert, és képes szembenézni a tragédiával - nem hagyja el a Kockát, hőssé avanzsálódik. Dramaturgiai, esztétikai szempontokból (és mi fontosabb az esztétikánál?) mindenképpen ő a felsőbbrendű.

kavkaz Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1540
A kocka kicsinyített mása a világnak. A való világ a nagy zóna, míg a kocka a kis zóna. A kis zónában kicsiben benne található a nagy zóna minden tulajdonsága, csak leegyszerěsítve és a folyamatok is felgyorsultak. Míg a nagy zónában az ember -kedvenc nihilistám szavaival élve- reménytelen küzdelmet folytat a valóságért, ám esélye sincs gyôzni és elébb leteríti az álom, majd a halál, addig a kis zónában már álmodni sincs idô. A leosztás itt nagyon emlékeztet Tarkovszkij STALKERére, csak itt szigorúbb a világról alkott kép, a kis zónában nincs helye álomnak. A kis zónába bekerültek minden cselekedet ugyanolyan hiábavaló, mint a nagy zónában élôké. És mint már írtam, a kivétel ezt alól egyedül az autista jelenti, aki eleve nem a zónákban él, hanem a saját világában.

Ennyi.
Előzmény: Eisengrau (1539)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1539

"A tudata határozza meg a létét! Naugye, a mázlista, mindig is mondtam: autistának születni kell!"

Nem mondom, én is szivesen megnéznélek téged meg a kényszercselekvésekkel fűszerezett, nyálcsorgatós életedet mint autista - de helyette inkább arról mesélj, milyen következtetéseket vontál le a Kocka rendszeréről az autistát segítségül véve (azon kivül, hogy a rendszer nem létezik az autista szemében)

No, rajta!

Előzmény: kavkaz (1538)
kavkaz Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1538
aha

és?

ui. A tudata határozza meg a létét! Naugye, a mázlista, mindig is mondtam: autistának születni kell!
Előzmény: Eisengrau (1537)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1537

Itt most nem a személyes preferenciákról van szó, hanem a kód megfejtéséről, és én nem hinném, hogy az autista lenne a kulcs. Ő inkább egy olyan bónusz féle.

Nyilvánvalóan a lét, a törekvés értelmetlenségét, hiábavalóságát szimbolizálja, ám ezáltal ő, mint személy, nem válik jelentőssé, ugyanis még annyi önrendelkezési képessége sincs, mint a többieknek.

Mások nélkül halott lenne, kizárólag a társadalom könyörületes humanizmusának köszönheti, hogy egyáltalán életben van.

Egyezzünk meg: nem felvilágosult őrült, hanem inkább egy tehetelen, végtelen ciklusra állított báb. Nincs tisztában képességeivel, nincs tisztában önmagával, a legcsekélyebb rációra sem képes - semmi nem teszi őt emberivé (hogy egy általad frekventált topikra asszociáljak).

Egy gyengén megtervezett mesterséges intelligenciának tűnik, melynek tudata határozza meg létét, viszont e tudat nem képes még önmagából sem tanulni.

Ezzel az erővel akár a gondosan felállított csapdákat is imádhatnád.

kavkaz Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1536
Szerintem te valamiért nem bírod azt az autistát.

Részemrôl viszont a teremtôd teljesen érdektelen.

Tehát kvittek vagyunk...
Előzmény: Eisengrau (1535)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1535

Na persze erre azt fogod válazolni, hogy a kakukk gyomrában levő rovarok által behatárolható a térség, és ezen belül a tó ökoszisztémájának faji összetétele is kikövetkeztethető, de kérlek ne ezzel fárassz.

Előzmény: Eisengrau (1534)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1534
Ez mind szép és jó, kivéve ha nem egy kakukkfiókáról van szó. Mert azok nem esznek halat. Lehet hogy rossz volt a példám, de a lényeget azért te is érted, minden szőrszálhasogatás ellenére.
Előzmény: kavkaz (1533)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!