Azért sem értem a dolgot, mert még vagy 300 banda lép(ett) fel a világ minden tájáról... Senkinek sem adtak vízumot? Vagy csak a fele ment el? Vagy megint csak a magyarok szívták meg?
a szervezésre jellemző, hogy egy órával a koncert előtt felhívtam a helyet, és ott még azt hitték (legalábbis az aki a telefonnál ült), hogy lesz FF koncert...
...nekem azt mondták, hogy nem kaptak vízumot...
Viszont akkor az interjú is ugrott...pedig a valaha készített legjobb interjú lett volna...
biztos, hogy nem mentek? csakmer én most texasban vagyok, és elvileg itt várom a koncertet...a sxsw.com szerint pedig továbbra is lesz koncert...ha pedig nem, akkor interjú sem lesz... :'-(
ha minden jól megy akkor 24 óra múlva FreshFabrik interjút készítek...van elég kérdés, de ha van vmi értelmes amit meg akartok kérdezni tőlük, akkor azt ide írjátok be az elkövetkező 12 órán belül... (azaz márc. 14. délig...)
...aztán ha belefér felteszem a kérdést...
amúgy ha sikerül elintéznem, akkor az interjú a diaksziget.com oldalain jelenik majd meg előbb-utóbb...
A legutóbbi sziget.hu interjúban Leventéék beszélnek a texasi SXSW zenei börzéről is ("Gyakorlatilag három éve jelentkezünk már erre az SXSW nevû zenei börzére, amely egyszer egy évben zajlik Austinban és a világ legnagyobb ilyen tárgyú rendezvénye... ...Lényegében az erre való felkészülés határozza meg most a mindennapjainkat, és azért is van csöndben a zenekar, várjuk a megfelelõ pillanatot, nem akarjuk a negyedik lemezt most bedobni egy feneketlen kútba.")
Akit egy kicsit jobban érdekel, íme a fesztivál honlapja. A FreshFabrikhez pedig klikk ide :).
2003. Márc. 7. Péntek
Rocktogon
Manikin Faint
Fatline
POT
Koncert kezdés nyolckor, és ha jól tudom 500 HUF a belépő!
Gyertek minnél többen!!!
(Bocs az Off-ért...)
huhhhh...nem tudom ez most mennyire fog menni...?hűtőben csak némi Eristoff,pezsi és ücsike van...kaja tkp megoldható, bár az ideszállítás kissé körülményes...ami benneteket illet...további ötletek?
Hello :)
Ha jól emléxem ezt a Balázs vmi saját tapasztalat alapján írta, de már jó régen volt vagy mi. :)))) Én sem biztos hogy kérnék, bár jól jönne most egy kis krémes :))
Egyébként a honlapuk címe tényleg meglepő, nem? :DDDD
Na, további jó szombat éjjelt mindenkinek
Trichterwinde
Sziasztok! Rég szóltam.
Semmi újdonság? Fabrik téren? Semmi új téma...? Az csak most jutott eszembe, hogy a POT nak van honlapja is, amin vannak új fotók, ott megnézhetitek a Balázst.
Csak egy ötlet.
Na,jó hétvégét mindenkinek!