Minek kéne örülni? Bődületes nagy csalódás, amit műveltek a branddel. És ráadásul immár végleges a kár, ez már jóvátehetetlen, visszacsinálhatatlan. Ott eszi meg a fene az egészet, ahol csak van!
Azt hiszem, ehhez tényleg különös tehetség kell, hogy egészen egyszerűen barbár módon lemészároltak, Maggi kockákat dobáltak hozzá és híg húslevest főztek egy aranytojást tojó tyúkból!
(és akkor a kapásból szörnyethalt SOLO c. film meg sem lett említve alant)
"Szeptember 5-e és október 23-a között ugyanis nem fog eltelni úgy nap a Cinema MOM, a Lurdy Mozi, a GOBUDA Mozi és a Pólus Mozi falai között, hogy ne legyen vetítve egy Csillagok háborúja epizód se. Szokásokhoz híven a MOM-ban a szinkronos és a feliratos változatok is vetítik. A
DCP kópiákról futó játszások során digitálisan felújított 4K verziók kerülnek a nézők szeme elé, ahogy azt a kor megkívánja.
A maraton viszont tartalmaz egy slusszpoént, hisz, mint említettük, 7 héten át tart, ugyanis a két filmhármas közé, a hónapfordulóra a Zsivány Egyes ékelődik be, s ahogy a többi, ez is csupán egyetlen hét erejéig lesz látható. "
eddig nem nagyon néztem, hogy Luke oldalán a ceremónia alatt milyen stukker lóg, de most látom, hogy ez az a fegyver, ami az általam bedobott promo képen van. Tehát ez valóban az EPIV promóciójához készült és a ceremónia elsőkörös kosztümével készült, amikor még nem a srága dzseki volt rajta, hanem ez a fekete kabi.
és ha már Han Solo féle póz (és rohamosztagos fegyver), akkor íme ez a kép, elég nagy kedvencem, mert kicsike koromban ez ki volt ragasztva a szobám falára (meg eleve nagyon szeretem ezeket az airbrush SW fotókat)
hááát, nem tudom. ez a fekete felső nincs rajta a ceremónián, csak az alatta lévő trikó és ez a gatya bár a kép fekete/fehér, ez nekem feketének tűnik, mert a tónusa tök olyan, mint a fekete felsőé és nem barnának, mint amit a ceremónián viselt továbbá ez az a póz, amibe Han áll be a Mos Eisley hangárban, amikor a gárdisták rájuk törtek.
nekem ez a kép új. ezek szerint Hamillt is castingolták még az elején Han Solo szerepére, csak aztán Luke lett belőle? vagy ez csak egy a film bemutatójához készült promo kép, amin keveredik a szezon a fazonnal, Luke karaktere Soloéval, aki Leia kézifegyverét tartja a kezében?:)