Csak a politikai véleménnyilvánításra alkalmas zászlók vannak betiltva. Pl a palesztin, iráni, Nagy-Magyarország, árpádsávos stb. Ha valakinek kettős az identitása (vagy egyes), mi akadályozza, hogy bevigye? Mondjuk hogy mi számít politikai véleménnyilvánításra alkalmas zászlónak, azt nem tudom - mert jelentésváltozáson megy keresztül ugyanez a zászló egy másik szituációban.
nem támadták meg, ott voltam én (éppen az autót nyitottam a másik oldalon), egy barátom és a gyerek nagyapja, akinek meg a sapkáját kapták le. kikapták a kezéből és elszaladtak, majd miután utánuk mentünk autóval (hívtuk a rendőröket, de nekik 24 percükbe telt a stadiontól odaérni a százados-stróbl sarokra) azt láttuk, hogy a sálat ledobják a földre, tapossák és fényképezgetik, majd elsétáltak a metró felé.
hiszed, nem hiszed, ez történt. csak tudnám, hogy minek hazudnék erről és miért találnék ki ilyen sztorit?
nem, nem értem. mondjuk, hogy hol érkezett, nem tudom, hogy miért érdekes. a fiam a kezében vitte a sálját, ki is tépte belőle 4 nagyon erős fradista hazafelé az autónknál az asztalos sándor utcában. nagy tett volt, figyelembe véve, hogy a fiam decemberben volt 4 éves.