hát nem. a The Universal mindig is idegesítően modorosnak tűnt, az Entertain Me nem rossz, csak unalmas. állítólag van más mixe is, az lehet, hogy jobb
most olvastam, hogy timo maast veszik be a gitáros helyett, és van egy ilyen új ötletük, hogy rajzfilmfigurákként fognak megjelenni a klipekben stb, elég bátor húzás szvsz
No, úgyis október 14 körül akarom kihozni az új lemezt, addig van idő megkérni Zsókát (Gy. Németh) egy kis background vocal-ra, újrais lehet keverni a dalt addig. Jól jönne neki is ott a hajrában...
de most elfogadható hazai rockarcokról filózunk, nem közhelygyüjteményekről
Melyik magyar politikusból néznétek ki, hogy közreműködne egy lemezen alá Ken Livingston?
az utolsó mondatod igazolásaképpen: amióta előjött graham miatt a "you're so great", azóta csak az a dal jár a fejemben.. ha most megkérdezne valaki, tutira azt mondanám, hogy az a kedvencem
bólogatókirály?!
mondjuk most éppen télleg azt csinálom, de csak azért mert üvölt a black rebel, és muszáj hozzá bólogatnom.
egyébként pedig azt hittem, hogy köztudott az, hogy az én kedvenc blur számom a clover over dover. szoktam hangoztatni...
de egyébként ez hülyeség, utálom ezt a kedvencezést, mert abszolut hangulatfüggő, szóval van még vagy 10, ami mindig bejön, ha meghallom.
akkor mehetne kozsó.
1. elad egy csomó szart (lemez álnéven).
2. kellően emblematikus figura a maga elbaszott fejével és tincsével. és télleg ő lehetne a 90-es évek magyar popzenéjének emblémája...
+1 erről inkább ne beszéljünk!