Keresés

Részletes keresés

Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.17 0 0 547
Bédi Csaba ellen már vádat is emeltek, és a katonai ügyészség is nyomoz. Itt egy link.
Előzmény: prenotalis (546)
prenotalis Creative Commons License 2000.11.17 0 0 546
Volt valami ítélet, vagy egyáltalán indult már valamilyen hatósági eljárás ennek a jogállamiságot alapjaiban veszélyeztető visszaélésnek a leleplezésére ???
Előzmény: Hormon Gyula (545)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.17 0 0 545
Nem írta meg a Népszava? Se a 168 óra? Nem értem...
Előzmény: prenotalis (544)
prenotalis Creative Commons License 2000.11.17 0 0 544
és hol késik a leleplezés ?
Előzmény: Hormon Gyula (543)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.17 0 0 543
félnóti,
sosem fogd megérteni, de a többiek kedvéért leírom: ennek a vásárlásnak pont az volt a lényege, hogy az államapparátus felhasználása nélkül szerezzék meg a bizonyítékot egy elképesztő, a jogállamiságot alapjaiban veszélyeztető visszaélés leleplezésére.
Előzmény: prenotalis (542)
prenotalis Creative Commons License 2000.11.17 0 0 542
63. Kiderül, hogy a megfigyelési ügyben 8 hónap késedelemmel felhozott ún. xéniás kazettákért valójában a Defend Kft. fizetett - méghozzá 1999 márciusában.
Előzmény: prenotalis (525)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.17 0 0 541
Kritikátlan kommunista,

nem veszed észre, hogy pont az előző kormány idején lépett az ország a "dél-amerikai jellegű társadalomfejlődés" útjára? Akkor kezdett el vészesen elszakadni egymástól az alsó és a felső tized jövedelme. Az sem véletlen, hogy a jól fizett értelmiség (pénzügyesek, nagyvállalkozók) javarészt hűséges MSZP-szimpatizáns. Azt sem veszed észre, hogy melyik kormány vezeti be a 40 ezres minimálbért? Már az MSZP neve is hazugság.

És az, hogy ellenvélemény is elhangozhat a topikokban, sajnos a Szovjetunió összeomlásának az eredménye. Meg a puccs se sikerült nektek. Szerintem inkább kezdjél megbarátkozni a helyzettel.

Előzmény: josef (536)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.17 0 0 540
Nem ismerte el, szolgalelkű rágalmazó, ld. az előző hozzászólásomat.
Előzmény: Görög (534)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.17 0 0 539
Kedves jacksonhole Úr!

Miközben teljesen kétségbeestem, hogy kegyeidből kiesni látszom, engedd meg, hogy továbbra is ragaszkodjam a tényekhez:

Csurka beismerte, hogy verés hatására aláírta a beszervezési nyilatkozatot. De nem ettől lesz valaki besúgó, hanem ha tényleg jelentéseket ír a politikai rendőrségnek és/vagy utasításokat fogad el tőlük. Nem véletlen, hogy a törvény is így szól, és nem véletlen, hogy Csurka tisztának találtatott. Ha vannak egyéb információid, hozd elő őket.

Most ehhez képest Demszky főmaó önként jelentkezett a Gyorskocsi utcában, hogy Pór György nevű rokonára terhelő vallomást tegyen. Méghozzá azon súlyos nyomás hatására, hogy már egy éve nem tudott a kényes ízlésének megfelelő munkához jutni. Mindezt Demszky is elismerte.

Pedig, hidd el, ha Kövér tudná, már bedobta volna.

Tudtommal a bíróság már megállapította, hogy a Csurka által közzétett dokumentum hiteles.

Előzmény: jacksonhole (538)
jacksonhole Creative Commons License 2000.11.17 0 0 538
Te figyelj, már Gyula. Kezdtelek komolyan megkedvelni, mint vitapartnert.Időnként Hormon úrnak neveztelek, de ez az én hibám.
Azt azért nem gondoltam volna rólad, hogy nem is ismered a tényeket, illetve, ha ismered, az rosszabb fényt vet rád. Arra vigyázz ezentúl, hogy azokat a tényeket, ami ország-világ előtt nyilvánvaló,azokat fogadd el, és akkor magyarázzad, ahogy tetszik, de ne tagadd.
Ez a Csurka dolog ez olyan, hogy - isten őrizz, hogy tanácsot adjak, de - ebbe nem szabad belemenni, mert elveszted minden kiharcolt hiteled. Csurka saját maga vallotta be ! Nyilvánosan, mert azt hitte, akkor mint gyónás feledésbe merül.
És ő az egyetlen, aki Demszkyról azt állítja, hogy szintén besúgó volt. Ő, a hiteles személyiség !!!, rajta kívül senki más nem mondta még.
Pedig, hidd el, ha Kövér tudná, már bedobta volna.
Vagy okosabb, és tartogatja ? Gyula,ha ez így van, borulok lábaid elé.
Előzmény: Hormon Gyula (532)
Agybaj2000 Creative Commons License 2000.11.16 0 0 537

45 óta a legjobb kormány?

Mér, az a 45-ös kormány mit tudott? És a többivel mi baj volt? Nekem ahány kormány volt, mindegyik egyenletesen kör alakú volt. És mindegyikkel egyformán tudtam kormányozni...

josef Creative Commons License 2000.11.16 0 0 536
Ez a kormány valóban a legjobb azoknak , akik régen is a felső tízezerben voltak , vagy végre találtak valami imádnivalót .Igaz 90-94 között az Antall kormányra is ezt mondták néhányan .Nem kellene elfelejteni ,bármely kormány annak jó , aki hasznot húzhat uralkodásából.Minden adat szerint a mellőzöttek ,kiszorítottak vannak sokkal többen .Nem lenne rossz ez a topic , több szimpatikus ,értelmes hozzászólást olvastam , még ha nem is értek mindenben egyet írójukkal .Az viszont rossz, hogy - mint más topicikban is - ilyen hormongyulák a svájcisapkás kételemis stílusukkal rontják az összképet
Görög Creative Commons License 2000.11.16 0 0 535
Hormon, vagy gondolod, hogy amikor a gazdád beismerte, hogy beszervezték, akkor hazudott mint mindig, vagy részeg volt mint mindig.
Előzmény: Hormon Gyula (533)
Görög Creative Commons License 2000.11.16 0 0 534
Te Hormon, azt maga a gazdád ismerte el, hogy 3/3-as volt.
Előzmény: Hormon Gyula (532)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.16 0 0 533
Látod, kedves folder,
pontosan a hely határozza meg, hogy mennyi a sárdobálás, mivel ez hagyományosan a baloldal eszköztárába tartozik. Neked nem tűnt még fel, hogy mennyire felbolydul a politikai élet (obstrukciók, tüntetések, külföldön feljelentgetés, stb.), mihelyst kikerülnek a hatalomból?
Előzmény: folder (507)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.16 0 0 532
Gátlástalanul hazudsz. Csurka nem volt 3/3-as besúgó. De még csak nem is jelentkezett erre a nemes feladatra - ellentétben Demszky főmaoistával, "nacionalistaellenes" tüntetésszervezővel.
Előzmény: Görög (527)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.16 0 0 531
Aha, és a kormány erről miért is tehet (értsd: arról, hogy egy néni nem fordul segítségért az önkormányzathoz)? Miért is bizonyítja ez, hogy bármelyik előző kormány jobb volt a mainál? Hallottatok már olyasvalamiről, hogy "közgyógyellátás"?
Előzmény: Bumeráng (508)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.11.16 0 0 530
Te hogyan írtad volna? Pl.: "Rohadt náci, miért nem irányítottabban kelted a gyűlöletet?"
Előzmény: Törölt nick (512)
jerrymouse Creative Commons License 2000.11.15 0 0 528
Lehet,hogy "liberális iskolák " tucatjait jártad -bár Havas MDF-es (saját közlése) nem is tartja magát liberálisnak - de nem igazán érzem, hogy hatással lett volna Rád, amit ott tanultál.

Fenntartom, hogy legjobb esetben tévedsz, nem ítélhettek vissza senkinek semmilyen vagyontárgyat. Bármelyik jogtárban meg tudod nézni a kárpótlási törvényeket -nem egy van-,a kárpótlási jegy egyik felhasználási formája volt az állami vagyon privatizációjában való felhasználás készpénz helyett, de fel lehetett használni pl.a kárpótolt által lakott önkormányzati lakás megvételéhez is.

Tehát még egyszer: senkinek nem ítélhettek vissza semmilyen vagyontárgyat természetben.

Ui.: Nem éreztem magam agresszívnak, - lásd: nem értek egyet azzal, amit mond, de harcolok azért, hogy elmondhassa - egy megszorítással, csak tények alapján, tiszteletben tartva más emberi mivoltát, nem "zsigerből", ha nem lenne mostanság rosszízű, fideszesen elkoptatott jelző, akkor azt írnám, polgárként.

Előzmény: Daneeka (520)
Görög Creative Commons License 2000.11.15 0 0 527
Mé csak Gyuszi?
Mi Viktorunk KISZ titkár volt
Mi Csurkánk 3/3-as besúgó (ez ám nem semmi)
Mi Torgyink sztár és milliomos lett az átkosba, aki élt akkor az tudja, nem az osztályidegenek voltal sztárok és ultramilliomosok
Tehár Gyulát Moszkvába a többit Kubába várnák.
Előzmény: Daneeka (522)
PuPu Creative Commons License 2000.11.15 0 0 526
Nem született...
Fizetett...
:O))))
Előzmény: jacksonhole (523)
prenotalis Creative Commons License 2000.11.15 0 0 525
62. Megkezdődik a Fidesz közeli cégek Postabankkal kötött ügyleteinek nyilvánosságra hozatala. Győri Béla és Simicska (nem) szokatlanul ingerülten reagál (feljelentések, üzleti titkok megsértése és erkölcsi nullázás – persze simlicska már csak tudja milyen az...:) )
Előzmény: prenotalis (509)
Daneeka Creative Commons License 2000.11.15 0 0 524
És ez jó vagy rossz? Speciel nekem rossz, mert, ha nem lett volna ez a szalonképesen " vagyon újraelosztás " most én ülnék 600-as merciben, nem a fuxos zsiga. Bár én valószínüleg értelmesebb dolgokra költeném a herdálnivalót..
Előzmény: jacksonhole (523)
jacksonhole Creative Commons License 2000.11.15 0 0 523
"Gyula és tsai pedig Moszkvában várnának jobb időkre! És azért ez sem lenne semmi!!!"
Persze! Én csak arra akartam utalni, bár tudtam, hogy félreérthető lesz, hogy Orbánékat ugyanaz a rendszer hozta helyzetbe, mint a bolsikat. Ugyanúgy egyik se dolgozott a civil életben egy percet se, mindegyik született forradalmár, mint Che Guevara.
Előzmény: Daneeka (522)
Daneeka Creative Commons License 2000.11.15 0 0 522
Gyula és tsai pedig Moszkvában várnának jobb időkre! És azért ez sem lenne semmi!!!
Előzmény: jacksonhole (521)
jacksonhole Creative Commons License 2000.11.14 0 0 521
"A kárpőtlási törvényeket éppen azért hozták meg úgy, ahogy meghozták, és találták ki a kárpótlási jegyet, mert azt megértették,nem lehet természetben kárpótolni a vagyoni sérelmeket szenvedetteket."
Így van, ezt nagyon pontosan látod. ( Bár a kárpótlási jegybe, mármint konkrét formájába már kódolva volt a jogos tulajdonosok kiforgatása, mint azt története bizonyítja, és nem volt véletlen.)
Kicsit témán kívüli, de mindenesetre az is érdekes, - a sors fintora, vagy mi! - hogy ha nem történt volna meg az erőszakos nagy vagyoni átrendeződés, államosítás, kisajátítás formájában a 40-es évek második felében, akkor a jelenlegi kormánycsapat jelentős része, élén a kormányfővel és kancellárral ma is libát legeltetne, vagy egyéb hasonlóan jelentős pozíciót töltene be, nem nagyon tudott volna kitörni körülményeiből.
Előzmény: jerrymouse (518)
Daneeka Creative Commons License 2000.11.14 0 0 520
Melléfogtál, liberális iskolák tucatjai vannak a hátam mögött. MÚOSZ újságíró, Havas fősuli, úgyhogy revideáld azt a felfogásodat, hogy két mondatból meg lehet állapítani vkinek a pártállását. Nem tévedek, nem hazudok, és nem hallagatom a Vasárnapi Újságot. Egyébként is szeretem ,ha "POLITIKAI SZTEREOTÍPIÁVÁ REDUKÁLNAK", kifejezetten hízeleg. Ha viszont létezik egy ilyen átfogó kárpótlási törvény, miért ítélnek vissza ezt vagy azt- alábbi példák is alátámasztják gyanúmat- egyéni elbírálás alapján?
Egyébként nagyon agresszív vagy. Egyáltalán nem tetszik, hogy ti, ún. liberálisok, csak addig fogadjátok el a más véleményét, ameddig az a tiétekkel megegyezik.
Előzmény: jerrymouse (518)
Görög Creative Commons License 2000.11.14 0 0 519
megnyugtattál
Előzmény: Daneeka (517)
jerrymouse Creative Commons License 2000.11.14 0 0 518
Vagy tévedsz, vagy hazudsz.

A kárpőtlási törvényeket éppen azért hozták meg úgy, ahogy meghozták, és találták ki a kárpótlási jegyet, mert azt megértették,nem lehet természetben kárpótolni a vagyoni sérelmeket szenvedetteket.

Így senki nem kapta vissza a érházait, Weiss Manfréd leszármazottjai a Csepel Műveket stb.

Kevesebb Magyar Fórumot és Demokratát olvass, és hanyagold a Vasárnapi Újságot.

Előzmény: Daneeka (513)
Daneeka Creative Commons License 2000.11.14 0 0 517
Drágaegyetlen Görögöm! Igen sok- sok -sok németet ismerek, mivelhát ugye az ismerősök, család stb.. Tudod mit kaptak a németek? Kárpótlási jegyeket, amivel licitálhattak a saját földjükre, és talán két holdnyira elég is volt a kredit.
Arról, hogy mit veszek észre és mit nem, pedig annyit, hogy a voltam bátor e történettel az utolsó mondatodra reagálni, bizonyos hangulatkeltések ügyében.
Talán te nem értetted meg, hogy csakcsupán erre merészeltem..
Egyébként csípem a lekezelő stílusodat, kedves !
Előzmény: Görög (514)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!